Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nedeljni horoskop: 10-17. januara

Nedeljni horoskop: 10-17. januara

1/3

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Ova nedelja će vam početi tako što ćete biti veoma zagrejani i strastveni po pitanju svojih ciljeva i planova za budućnost. Bićete puni pozitivne energije što će rezultirati time da ćete postići veliki poslovni uspeh! Ukoliko se još povežete sa pravim ljudima, neće biti prepreke za sve što ste naumili. Zato izdvojite malo vremena kako biste se upoznali i povezali sa ljudima koji vam mogu pomoći u poslu i videćete kako će uspeh ubrzo doći!

bik2111111 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Zabrinuće vas finansijska situacija ove nedelje, jer je moguće da će vam kasniti neka isplata, što će poremetiti mnoge vaše planove. Iskoristite ovu situaciju da razmislite o tome kako ubuduće da trošite, ali i kako treba da štedite, kao i da li bi trebalo da pozajmite novac da biste vratili neke dugove. Takođe, ovo je vreme da razmislite o tome kako biste mogli da zaradite dodatni novac! Koristite svoj šarm da biste impresionirali ljude oko sebe!

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Početkom nedelje ćete imati potrebu za raščišćavanjem nekih stvari. U pitanju je ili rešavanje finansijske situacije, ili razgovor sa nekim ko bi generalno mogao da vas vrati na “pravi put”. S druge strane, imate potrebu da proširite svoje horizonte i da razmislite o svim opcijama koje imate. Oberučke ćete prihvatiti izazove koji će vam pružiti nova iskustva. Kada je ljubav u pitanju, sve je u vašim rukama!

rak2111111 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Ovo je period u kome ćete biti veoma zauzeti. Sami sebi ćete stvoriti pritisak u želji da uspete. Morate da pronađete način da se opustite i date sebi oduška s vremena na vreme, kako ne biste prebrzo potrošili svu energiju. Imaćete neku brilijantnu ideju kada je posao u pitanju, ali će vam biti potreban novac da tu ideju i ostvarite. Srećom, imaćete prave argumente koji će vam pomoći da dobijete pozajmicu!

Editors choice