Hot topics

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

1/3

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Ova nedelja će vam početi tako što ćete biti veoma zagrejani i strastveni po pitanju svojih ciljeva i planova za budućnost. Bićete puni pozitivne energije što će rezultirati time da ćete postići veliki poslovni uspeh! Ukoliko se još povežete sa pravim ljudima, neće biti prepreke za sve što ste naumili. Zato izdvojite malo vremena kako biste se upoznali i povezali sa ljudima koji vam mogu pomoći u poslu i videćete kako će uspeh ubrzo doći!

bik2111111 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Zabrinuće vas finansijska situacija ove nedelje, jer je moguće da će vam kasniti neka isplata, što će poremetiti mnoge vaše planove. Iskoristite ovu situaciju da razmislite o tome kako ubuduće da trošite, ali i kako treba da štedite, kao i da li bi trebalo da pozajmite novac da biste vratili neke dugove. Takođe, ovo je vreme da razmislite o tome kako biste mogli da zaradite dodatni novac! Koristite svoj šarm da biste impresionirali ljude oko sebe!

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Početkom nedelje ćete imati potrebu za raščišćavanjem nekih stvari. U pitanju je ili rešavanje finansijske situacije, ili razgovor sa nekim ko bi generalno mogao da vas vrati na “pravi put”. S druge strane, imate potrebu da proširite svoje horizonte i da razmislite o svim opcijama koje imate. Oberučke ćete prihvatiti izazove koji će vam pružiti nova iskustva. Kada je ljubav u pitanju, sve je u vašim rukama!

rak2111111 Nedeljni horoskop: 10 17. januara

Ovo je period u kome ćete biti veoma zauzeti. Sami sebi ćete stvoriti pritisak u želji da uspete. Morate da pronađete način da se opustite i date sebi oduška s vremena na vreme, kako ne biste prebrzo potrošili svu energiju. Imaćete neku brilijantnu ideju kada je posao u pitanju, ali će vam biti potreban novac da tu ideju i ostvarite. Srećom, imaćete prave argumente koji će vam pomoći da dobijete pozajmicu!

Editors choice