ovan 1 Nedeljni horoskop: 10. april   16. april

LJUBAV: Partnerski odnosi su stabilni, bliskost se produbljuje, kao da razumete jedno drugo bolje nego ikada. Ako ste razdvojeni, naboj je veliki i veoma čeznete za društvom partnera, spremni ste da rizikujete. Singl Ovnovi će biti preplavljeni osećanjima i potrebom da ih usmere – vama je nemoguće da budete neaktivni, na romantičnom, kao i na svkom drugom planu, pa ćete biti prilično frustrirani.

POSAO: Dobro vam ide improvizacija, a ona je u ovom trenutku potrebna u gotovo svim poslovnim oblastima. Kreativne mogućnosti zarađivanja putem interneta otvaraju se pred vama, a ako ste do sada već nešto radili na ovaj način, posao će se podići na viši nivo.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i patite od viška energije – vežbajte energično, a ako vam vežbanje nije dovoljno, radite po kući, uložite energiju u fizički napor čije rezultate možete da vidite. To će vam sačuvati nerve.

bik 1 Nedeljni horoskop: 10. april   16. april

LJUBAV: Dobar period u ljubavnim, porodičnim i prijateljskim odnosima, komunikacija je na najvišem nivou i imate potrebu da izrazite svoja osećanja svim osobama koje su važne u vašem životu. Slobodni Bikovi se neće osećati usamljeno, baš zbog pojačane komunikacije – videćete koliko bliskih ljudi imate i koliko su kvalitetni ti odnosi. Ljubav je u vama i svuda oko vas, čak i ako ste sasvim sami u izolaciji.

POSAO: Ovo je period za razvijanje novih ideja, koje su se nedavno začele. Osmislite prvi korak i birajte pravi trenutak da svoje ideje počnete da realizujete. Redovne poslove obavljajte temeljno i strpljivo – prepreke se stalno pojavljuju, ali vi ste kreativni i domišljati, pa je svako angažovanje u ovom periodu izazov za vas.

ZDRAVLJE: Proleće u vama budi nemir, filozofska razmišljanja i potrebu za delanjem – zapisujte svoja promišljanja, duhovna ravnoteža i održavanje pozitivnosti je u ovom periodu najvažnije za vaše zdravlje.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 10. april   16. april

LJUBAV: Emocionalne poteškoće u partnerskim odnosima – napetost i nerazumevanje učinićete da pomislite da taj odnos treba da okončate, ali umesto toga sedite i razgovarajte sa partnerom. Promišljenim rečima, bez napadanja i optuživanja. Slobodni Blizanci flertuju na više strana, ali čini se da nigde niste ispravno shvaćeni i da emotivni naboj koji osećate ne možete ni sa kim podeliti ili na nekog usmeriti. Lični nemir traži mirovanje i analizu, a ne akciju.

POSAO: Pojaviće se poslovni predlozi za velikim šansama da se neki od njih završi potpisivanjem ugovora. Dobra je prilika za donošenje prave odluke, na duže staze, zato ne žurite, nego dobro procenite i svoje motive, kao i motive i postupke drugih.

ZDRAVLJE: Rad na sebi donosi rezultate – najzad možete da vidite u konkretnim situacijama obrasce koji vas sputavaju i da ih svesno odbacite. Osećate priliv energije, ali i nervoze, moguće glavobolje.

rak 1 Nedeljni horoskop: 10. april   16. april

LJUBAV: Rakovi će biti u svom elementu – u emotivnom vrtlogu punom raznolikih osećanja, razmene, mogućnosti i zanimljivih preokreta, u partnerskim odnosima, kao i u svim ostalim odnosima koji su na pragu romanse, ili nisu odmakli dalje od flerta. Bićete inspirisani, senzualni i neodoljivi, pa ćete primati komplimente i osećati se voljeno i željeno, čak i ako nigde ne izlazite i nikog ne viđate. Vodićete zanimljive razgovore i slobodno izražavati osećanja, a to je lek za slomljeno srce, jednako kao i podsticaj za srce puno ljubavi i radosti.

POSAO: Ako ste samostalni u poslu, bićete inspirisani da u ovom periodu preispitate sve svoje planove i postavke i da razmislite o novom pravcu u budućnosti, na vrlo kreativan način. Promene su pred vama. Ukoliko sarađujete sa drugima, budite strpljivi u komunikaciji i održavajte dobre međuljudske odnose. Dobar trenutak za mala ulaganja, koja će rasti i povećavati se, na duže staze.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, sposobni ste da održavate balans i ne dozvolite da vas povremeni napadi straha i teskobe demorališu. Brinite o sebi na sve načine.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments