Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 10. avgust   16. avgust

I dalje traje period koji baš i nije povoljan kada je reč o poslu. Problem je u dešavanjima i situacijama koje ne možete da predvidite, a koje su uvek iznenađujuće i neočekivane. Sreća te baš ne prati, a jedino što je dobro tokom ove nedelje je to što je finansijsko stanje prlično zadovoljavajuće. Situacija na polju ljubavi je povoljna, sa partnerom se dobro slažeš, a više nego ikada čezneš za osećajem sigurnosti. Ukoliko si slobodna, verovatno razmišljaš o bivšem, što baš i nije mudra odluka.

bik 1 Nedeljni horoskop: 10. avgust   16. avgust

Očekuju te pozitivne vesti ove nedelje, kada je reč o poslu. Imaćeš priliku da ostvariš sve što si zamislila i privedeš kraju sve zadatke i ciljeve, a čak će i komunikacija sa nadređenima i kolegama biti sjajna. Uglavnom, sve se odvija onako kako si zamislila i to ti daje vetar u leđa. Ukoliko si slobodna, smeši ti se ozbiljna ljubavna veza, a kako vreme prolazi, bićeš sve sigurnija u to da je ta osoba ona prava. Ako si u vezi, uživaš u ljubavi i lepim trenucima, osećaš se voljeno i sigurno.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 10. avgust   16. avgust

Nepovoljan period na poslu i dalje traje, a trenutno je najveći problem u tome koliko možeš da izdržiš, a da ne “poludiš”. Sve te situacije loše utiču na tvoju psihu, ali nemoj da očajavaš – budi jaka i pozitivna, a kada daješ sve od sebe kao i do sada, sasvim sigurno ćeš biti nagrađena za to. Pažnju ti okupira posao, pa se ne posvećuješ dovoljno ljubavi. Ipak, ljubav može da bude tvoj beg od stvarnosti pa bi trebalo da pružiš šansu svom slatkom udvaraču. Ukoliko si u vezi, očekuju te manji problemi u komunikaciji. 

rak 1 Nedeljni horoskop: 10. avgust   16. avgust

Ove nedelje ni tebi ne cvetaju ruže na poslovnom planu, ali ovo ne treba da shvataš previše tragično. Verovatno si samo umorna, nedostaju ti koncentracija i “hladna glava”, a ne zaboravi da uvek možeš da potražiš pomoć ukoliko ti je potrebna. I sama znaš da ti svi stoje na raspolaganju. Dobra stvar je da ti na polju ljubavi cvetaju ruže! Poenta je u tome da se lično osećaš sjajno, a to stvara tvoj neodoljivi stav zbog kojeg si uvek u centru pažnje. Ukoliko si u vezi, očekuju te mnanje trzavice sa voljenom osobom, ali ništa ozbiljno.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice