ovan 1 Nedeljni horoskop: 10. jul   16. jul

LJUBAV: Opterećujuće emocije u partnerskim odnosima – ovo nije trenutak za razmirice, pa bolje obuzdajte svoje nestrpljenje i temperament i ćutite. Pustite partnera da postupa kako misli da treba i ne dozvolite sebi kažete kako ste znali i rekli mu da nije trebalo tako, ako ispadne da je pogrešio. Ako je u pravu, odajte mu priznanje. Imate prilike za nova poznanstva, ali moguće je i da ćete ponovo sretati i iznova upoznavate i neke osobe iz svoje prošlosti. Vrlo ste šarmantni i privlačni, pa ćete imati puno ponuda – prihvatite ih i zabavljajte se, ne morate odmah da izaberete.

POSAO: Poslovni uspeh dolazi kroz naporne razgovore i pregovore – razmišljajte van zadatih okvira, pa ćete naći priliku da dokažete koliko ste sposobni. Verujte u sebe, naoružajte se strpljenjem i analizirajte svoje dosadašnje poteze – ima tu mesta za ispravke. Finansijski ciljevi zahtevaju fokusiranje i pažnju.

ZDRAVLJE: Eksplozivno ponašanje i nestrpljenje kidaju vam živce i narušavaju stabilnost. Držite emocije pod kontrolom, da se ne biste posle kajali. Kanališite višak energije kroz fizičku aktivnost.

bik 1 Nedeljni horoskop: 10. jul   16. jul

LJUBAV: U partnerskim odnosima period mira i povezanosti kojoj ne treba dokazivanje i pokazivanje. Bićete zadovoljni zato što ste zajedno, iako se bavite svako svojim poslom – bez mnogo reči, razmenjivaćete nežnost i razumevanje na mnogo dubljem nivou. Ukoliko tražite romantičnu vezu, atmosfera je povoljna – međutim, ljubavno raspoloženje će vas pre usmeriti ka prijateljstvu i društvenom životu, nego ka nekoj određenoj osobi. Ostanite otvoreni i gledajte oko sebe, da biste primetili onog ko primećuje vas, a to možda uopšte nije neko nov i nepoznat.

POSAO: Završite započet posao, energija planeta vas podstiče da raščistite sve što se nagomilalo do sada. Prevaziđite sitne prepreke strpljenjem i istrajnošću, jer su vam uspeh i novčana dobit vrlo blizu. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, umetničkim ili zanatskim, bićete vrlo inspirisani i uspešni.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i snažni, zato čuvajte svoju stabilnost na sve načine – vodite računa o ishrani, krećite se, opuštajte se i obezbedite sebi dovoljno sna.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 10. jul   16. jul

LJUBAV: Pronađite duhovne i kulturne sadržaje i interesovanja koja možete da podelite sa partnerom, jer će vas zajedničko uživanje u nečemu van vašeg odnosa zbližiti i pomoći vam da osetite da ste na istoj talasnoj dužini. Slobodni Blizanci će biti pod snažnim uticajem osećanja. Vraćate film i neke scene, razgovori i ishodi iz prošlosti vas uznemiravaju i traže neku vrstu razrešenja. Posmatrajte sebe i svoja osećanja i tražite to razrešenje u prihvatanju i opraštanju.

POSAO: Dobar period za postavljanje ciljeva i planiranje poduhvata, a i za još jedan korak ka ciljevima koje ste već postavili i kojima ste se približili. Pokušajte da obuzdate nestrpljenje i završavajte svoje zadatke prema prioritetima, ako se pokaže da vam je raspored prenatrpan.

ZDRAVLJE: Anksioznost dolazi kao posledica stresa i pritisaka koje ste trpeli u poslednje vreme. Ne dozvolite da vas strepnje i strahovi savladaju, pokušajte da se opustite i zabavite, da se dovoljno krećete i umereno hranite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 10. jul   16. jul

LJUBAV: Budite otvoreni za dijalog sa partnerom i budite spremni da mu pružite sva uveravanja koja su mu potrebna. Komunkacija će osnažiti vaš odnos, a pomoći će i izvinjenje, zbog toga što niste hteli da slušate partnerove savete, koji su imali u vidu vaše dobro, a ne njegovo. Slobodni Rakovi će provesti ovaj period u uzaludnom kajanju zbog svih grešaka i propusta iz prošlosti. Možete ići čak do dečijih ljubavi iz vrtića, u svojoj retrospektivi. Neki od tih bivših su pravi biseri, ali ima još bisera pred vašim nogama, samo treba da obratite pažnju.

POSAO: Usredsređeni ste na potrebu za stvaranjem, kroz hobi, ako vaš posao nije kreativan, ili razmišljate o pokretanju nečeg novog. Najradije biste rizikovali i postupali impulsivno, jer imate dobar osećaj, ali okolnosti vas primoravaju da se držite nekih principa i pravila. Sve što započnete u ovom periodu, seme je koje ima velike izglede da nikne.

ZDRAVLJE: Puni ste energije, ali se osećate rastrzano – napravite sebi dnevni raspored i obavezno odredite vreme za odmor i opuštanje, kao i vreme za fizičke aktivnosti. Izađite u prirodu.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments