5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 10. jun   16. jun

Kakve su inače odlike tvog znaka, kada je posao u pitanju umeš da vodiš i da se pokažeš kao dobar predvodnik, pa će ti ta sposobnost upravo pomoći u narednim danima. Sposobnost brzog razmišljanja i donošenja nekih rešenja pružiće ti priliku da otvoriš sebi put ka velikim napredovanjima i uspesima, pa je sve u svemu, nedelja pred tobom veoma dobra na poslovnom planu. Ništa drugačije se ne dešava ni kada se radi o ljubavi, pa ćeš uživati sasvim u društvu voljene osobe.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. jun   16. jun

Ukoliko ti se dogodi da naiđeš na neke “teške” kritike, nemoj da se mnogo obazireš na njih. Samo će te sputati u tome da kreneš putem koji želiš da ideš. Ne obaziri se mnogo na prepreke kada se radi o poslu i karijeri, već se trudi da ih što pre zaobiđeš, dosta su manje od onoga što ti se stvara kao slika u glavi. Potrebno je da poradiš na komunikaciji u okviru emotivnih odnosa da bi sve bilo u najboljem redu.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. jun   16. jun

Jedan veoma kreativni period dolazi kod tebe, pa ćeš se usled toga istaći u odnosu na svoju profesionalnu okolinu. Tvoji predlozi i ideje će se veoma brzo prihvatati, zbogm čega ćeš osetiti nadmoć i dominaciju u odnosu na druge, ali je potrebno povremeno i da se malo primiriš, te prihvatiš i kompromis kao najbolje rešenje. Dok posao “cveta” u ljubavnom životu kao da sve što imaš polako nestaje, pa bi bilo dobro da što pre obratiš pažnju na to i središ stvari dok nije kasno.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. jun   16. jun

Iako je na poslovnom planu sve u najboljem redu, potrebno je da ipak vodiš računa o onima koji su ti u okolini. Možda te neće baš u svakom trenutku najbolje shvatiti, pa vodi računa da ne dođe do nekih nepotrebnih svađa i razmirica koje ničemu ne vode. Dostra strasti i “vatre” ti zvezde predviđaju u ljubavi tokom narednih dana, tako da ćeš uživati.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Editors choice