Saznajte nedeljni horoskop: 10. mart – 16. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 10. mart   16. mart

LJUBAV: Možda će vam ovo vreme biti uznemirujuće u smislu ljubavi i romantike, ali ne brinite – neće biti gadnih iznenađenja… Lepe stvari će se dešavati, pa uživajte u onome što dolazi, jer ima još mnogo toga što sledi. Izbegavajte nova poznanstva kako ne biste stabilnu vezu doveli u pitanje. Slobodni Ovnovi, trenutna astralna energija vas podstiče da razmišljate o svojoj budućnosti. Promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Ko ne rizikuje, taj ne dobija.

POSAO: Budite strpljivi sa saradnicima i pokušajte da napravite kompromis. Zaštitite svoje interese bez agresivnosti. Trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti u pogledu vaših najnovijih planova. Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite bar deo svog novca za buduću stabilnost. Oslobodite se toksične sredine otvorenim razgovorom.

ZDRAVLJE: Vaša osetljiva priroda u ovom periodu reaguje na sve, pa se zato posvetite održavanju duševnog, emotivnog i telesnog balansa.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 10. mart   16. mart

LJUBAV: Pripremite se za neočekivane, ali lako prevaziđene lične poteškoće, a podršku potražite u zagrljaju partnera. Nebeski uticaji će vam pomoći da usmerite pažnju na svoja osećanja. Uskoro će vam se otkriti novi horizonti, pogotovo u pogledu ljubavi, pa ćete naučiti da budete tolerantniji i zahvalniji na svemu što imate i što ste izgradili. Slobodni Bikovi, ako kod simpatije na samom početku primetite crvene zastavice, razmislite da li je u vašem interesu da odnos nastavljate, budući da se one samo intenziviraju u toku vremena. Ne bežite od stvarnosti i dobro sebi razjasnite šta od nove veze očekujete.

POSAO: Ne preterujte u svojim tvrdnjama na poslu i ozbiljno prihvatite nove zadatke. Dobra vest je da ste u toku ovog perioda uravnoteženi i unosite osećaj stabilnosti i harmonije – kako u sebi, tako i u svoje poslovno okruženje. Kolegama uputite pokoju pohvalu za njihov trud – nikad se ne zna koliko im to u trenutku može značiti. Morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i bićete uspešni.

ZDRAVLJE: Moguća prolazna hormonska neravnoteža, izazvana prilivom neobične emotivne energije, praćena nesanicom ili nervozom i glavoboljom. Povedite računa o ishrani i osnažite imunitet.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 10. mart   16. mart

LJUBAV: Slobodni Blizanci, ne srljajte ni u šta što niste proverili, veza se postepeno razvija i mora biti zasnovana na iskrenim razgovorima, što je od vitalnog značaja. Ne morate stalno žuriti, dozvoljeno vam je da usporite i budete strpljivi. Blizanci u vezi, uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlači partnera u čijem ste prisustvu istinski opušteni. Vibracije sa planeta vas podstiču da organizujete zajednički izlet – to može biti aktivni odmor ili onaj u kom ćete se u potpunosti opustiti; u svakom slučaju će dodati produbiti vaš odnos.

POSAO: Trenutak je nepovoljan za službena putovanja i potpisivanje ugovora. Ključ prosperiteta je vaša savesnost. U toku ovog perioda potpuno ste podložni svojim osećanjima koja mogu izazvati unutrašnju tenziju zbog većeg obima posla, ali organizujte se prema sebi i na početku dana prvo završite ono najzahtevnije, potom se usredsredite na sitnije obaveze. Raspoloženi ste za ozbiljnu raspravu o budućim planovima i obavezama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zdravi ste, a u ovom trenutku je preterana briga ono što može da vam poremeti stabilnost. Meditirajte kako biste umirili strahove uma.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 10. mart   16. mart

LJUBAV: Vreme se može pokazati kao sasvim pogodno za ljubav jer vas podržava povoljnim uticajem Jupitera i, ako ste sami, velike su šanse da upoznate zanimljivu osobu i osetite neodoljivu privlačnost. Ako ste imali određene turbulencije, stabilizujte odnos sa partnerom. Pravite korak po korak i budite strpljivi. Zadovoljni sobom biće oni koji su mirni i ne stvaraju sukobe. Prestanite da gledate kako su stvari bile, i analizirajte šta sa partnerom imate sada, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos problemima.

POSAO: Obradovaće vas neočekivana zarada, jer davno završen posao na koji ste zaboravili će vam doneti odlične rezultate. Procena ponašanja drugih i sopstvenog će vas zaštititi od grešaka, u suprotnom će vam vaše loše raspoloženje izazvati finansijske gubitke. Poslovna komunikacija vam odlično ide, naročito ako su u pitanju telefonski i video-kontakti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje. Osećate se sputano, pa zato budite kreativni u osmišljavanju aktivnosti koje će vam doneti rasterećenje. Moguća nesanica i glavobolja.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 10. mart   16. mart

LJUBAV: Planetarno poravnanje donosi raspoloženje i pozitivnu energiju, tako da, ako imate nešto što partneru želite da kažete, ovo je dobar trenutak da to uradite, jer ćete moći da komunicirate na takav način da ćete preneti poruku bez potrebe da pribegavate prikrivenim metodama. Slobodni Lavovi, osetićete plimu moći, a ono što vam je sada potrebno više nego ikad pre je smirenost i strpljenje. Vaša želja za isticanjem će kad-tad privući interesantnu osobu, koja će se zadržati ako joj posvetite pažnju, umesto što je non-stop posvećujete sebi.

POSAO: Možda ćete biti iznenađeni greškama na radnom mestu, a ako je vaš posao da ih popravite, nemojte se ljutiti, već brzo rešite probleme kako se ne bi taložili. Možda će vam u ovom periodu biti teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za ono što sledi. Neka vrsta bonus novca će vas motivisati da u svemu istrajete, pa razgovarajte sa nadređenima da li je povišica izvesna. Ako možete malo da promenite svoju perspektivu, možda će vam se prikazati sasvim drugačija slika – ona koja će vam više odgovarati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada su vam leđa i zglobovi u ovom periodu slabe tačke. Ako vežbate – radite vežbe istezanja, radije nego one koje opterećuju mišiće i zahtevaju veći napor.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 10. mart   16. mart

LJUBAV: Dobro se osećate u partnerovom prisustvu – prijatno, ispunjeno i ne interesuje vas kako ćete u datom trenutku izgledati ili šta ćete reći. Održavajte takav odnos, posvetite se jedno drugome, i radite stvari koje volite, kao i one koje niste probali, a oduvek ste želeli. Slobodne Device, napunite se optimizmom, iako ste duži period sami. U ovom trenutku vam ne ide da nekog zadržite i to je sasvim u redu. Umesto toga se posvetite sebi i svemu što volite, a kad dođe odgovarajući trenutak – vratite se u igru. Dotad nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture.

POSAO: Vreme je da dokažete da ste pravi poslovni partner na koga se kolege mogu osloniti. Vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama, nemojte dozvoliti da vas nervoza savlada. Odložite donošenje važnih odluka ako ste zbunjeni, nestrpljivi i niste sigurni u njihovu ispravnost. Postoje određene promene koje vas mogu sprečiti da se nosite sa novim zadacima, uprkos vašem samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Osećate priliv emotivne i životne energije i prilično ste stabilni. Pojačajte fizičku aktivnost ako je ikako moguće i nastojte da dovoljno spavate.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 10. mart – 16. mart, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments