Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

ovan21111112 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Moraćete da istrenirate sebe da budete strpljivi i pri sebi u svakom momentu, jer vam ova nedelja donosi brojne izazove. Najviše ćete imati problema u ljubavi, što će dalje uticati na vaš život generalno. Bićete veoma rastrojeni i neraspoloženi ukoliko ne date sve od sebe da privatno ostavite kod kuće i na poslu se koncentrišete samo na svoje obaveze.

bik21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Neke vaše navike i rutine će biti poremećene ove nedelje što će uticati na to da se osećate malo izgubljeno. Stići će vam neke vesti koje će uzrokovati to da prestanete sa svim svojim dnevnim obavezama, stanete i razmislite šta je najbolje za vas u budućnosti. Nemojte se uspaničiti odmah nego polako razmislite o svim svojim opcijama.

blizanci21112111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Buntovnički ste raspoloženi što utiče na to da se ponašate čudno i reagujete malo drugačije od onoga kako se inače ponašate u sličnim situacijama. Zaljubićete se i to fatalno ove nedelje. Potpuno ćete izgubiti pamet u trenutku što nije dobro. Napravite korak unazad i dobro razmislite pre nego da reagujete impulsivno. Male promene u vašem žvotu mogu doneti veoma pozitivne ishode.

rak21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Vaše ambicije koje se tiču karijere i neki dugoročni planovi mogu biti u sukobu sa nekim porodičnim prilikama ili događanjima. Napravite prioritete i kada je posao i kada je porodica u pitanju, a onda pokušajte da pomirite te dve strane. Možete biti uspešni i na jednoj i na drugoj strani, ali uz veliki napor.

lav21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Jupiter je i dalje u vašem znaku, jača vaše samopouzdanje i ohrabruje vas da probate nešto drugo i slobodno istupite iz svojih navika i uobičajenih aktivnosti. Neki planovi će vam biti poremećeni posebno kada su u pitanju putovanja. Preterivaćete sa iskazivanjem svog stava i mišljenja te koristiti previše oštre i grube reči.

devica31111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Smirite doživljaj kada je trošenje novca ove nedelje u pitanju. Dobro je da se počastite nekom sitnicom, ali ne morate baš potrošiti celu platu čim ste je dobili ili slično. Ako ne budete mogli da odolite kupovinama, čuvajte račune, moguće je da ćete poželeti da vratite i to većinu stvari. Ponovo ćete otkriti neki svoj davno zaboravljeni talenat.

vaga21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Odnos sa jednom, ili čak dve važne osobe u vašem životu će se promeniti ove nedelje. Mnoga osećanja i razmišljanja koje ste krili će isplivati na površinu i zbog toga ćete ući u sukob sa voljenim ljudima. Koliko god sve ovo u prvi mah i delovalo, a i zaista bilo loše, zapravo je dobra stvar da raščistite sve što imate i krenete od nule. Bolje ćete se osećati.

skorpija21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Vaš posao ili način života može biti značajno promenjen ove nedelje. Imaćete nov, svež pogled na stvari. Moguće je da će jedan vaš ugovor isteći, što će vas navesti da razmišljate o nekom novom poslu koji će vam pružiti više izazova. Ključ svega je da ne reagujete burno ma šta da se desi. Pokušajte da se izuzmete iz svega i iz prikrajka čekate svojih pet minuta.

strelac21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Da li ćete to vi biti posebno zainteresovani za neku osobu ove nedelje? Zvezde kažu da hoćete, ali da postoji šansa da ćete se previše zaleteti. Po svemu sudeći stvari neće ispasti onako kako ste vi to želeli, ali ne dozvolite da vas to poremeti i da vam pokvari raspoloženje. To je samo prolazna avantura koja će vas zabaviti.

jarac21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Osećaćete se kao da vas neko razvlači na više strana, a da vi nemate snage da se svemu tome podjednako posvetite. Pašće vam teško da uskladite posao, ljubav, porodicu, prijatelje i sve ostale aspekte svog života. Najpametnije vam je da se umesto što pokušavate nemoguće, okrenete sebi i pokušate da se za promenu zabavite.

vodolija21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Moguće je da ćete pući do kraja nedelje, jer već dugo izbegavate da kažete nekome ono što stvarno mislite o njemu. Dosta ste se grizli za jezik, kažite sve što mislite i osećate, pa makar to izazvalo veliku svađu. Makar ćete se vi bolje osećati. Svi znamo da vi ne volite da pokazujete svoja osećanja, ali s vremena na vreme je to neophodno.

ribe21111111 Nedeljni horoskop: 11 18. oktobra

Imate želju da ugađate sebi, a to će značiti i veliki trošak! Vi ste obično štedljiva osoba, tako da je i krajnje vreme da malo portošite i na svoje hirove. U sredu ćete biti previše emotivni, tako da obratite pažnju da ne uđete sa nekim u sukob. Pozovite prijatelje na kafu za vikend, prijaće vam trač partija.

Lenka Gatić

Editors choice