Saznajte nedeljni horoskop: 11. avgust – 17. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 11. avgust   17. avgust

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ne plašite se života i neočekivanih preokreta, pa čak i vraćanja u vezu iz prošlosti. Ne dozvolite da se ljutite na sebe što ste s nekim pokušali, a nije uspelo. Uvek treba pokušavati, a svakako je bitno da se nešto dešava. Ovnovi u vezi, pravo je čudo što je partner i dalje sa vama uprkos vašim neprestanim pridikama, pa poštujte to. Znajući ovo, okrenite novi list, pa nekad i iskulirajte umesto što uvek imate odgovor. Posvetite mu se i razgovarajte mirno i iskreno. Zasigurno će ga to obradovati.

POSAO: Situacija na poslu je dobra, zadovoljavajuća. Poslodavcima je jasno da ste efikasni i da mogu da se oslone na vas. Ako imate prostora, možda je sad trenutak da predložite nove ideje koje vam se već neko vreme skupljaju u mislima. Budite timski igrač i u svaki poduhvat uključite kolege, koje će se zbog ovoga dodatno osetiti korisno i uvaženo.

ZDRAVLJE: Manji zdravstveni problemi signaliziraju potrebu da nešto promenite u svojim navikama i da se rasteretite, jer ste pod stresom.

2 bik Nedeljni horoskop: 11. avgust   17. avgust

LJUBAV: Zvezde pokazuju da je ljubav u vašem životu u duhu najromantičnijih filmova, a vi, koji ste pronašli svoju srodnu dušu, radujte se novim iskustvima. Ipak, ne dozvolite da zbog svoje nekad naglašene emocionalnosti, izazvane vašom nesigurnošću i preispitivanjem, upropastite trenutke za pamćenje. Slobodni Bikovi treba da se posvete sebi i da ne čekaju poziv onih koji, zapravo, nisu vredni čekanja. Napravite sebi toliko ispunjen dan da neće biti prostora da mislite o drugoj strani: pored posla, zakažite viđanja i zajedničke aktivnosti sa porodicom i prijateljima, idite na izlet na kom ćete se nadisati vazduha – i vratiti se okrepljeni.

POSAO: Ne opterećujte se mnogim poslovima, jer to može štetiti vašem zdravlju. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada. Sada ste na potpuno novom putu, koji trenutno možda ne izgleda obećavajuće, ali će vas vremenom dovesti do uspeha. Samo verujte u sebe.

ZDRAVLJE: Može se ukazati potreba za manjom intervencijom na zdravstvenom planu. Ne odlažite posetu lekaru.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 11. avgust   17. avgust

LJUBAV: Moguće je da komplikujete odnos sa partnerom, zbog nepažnje. Došlo je vreme da vam emotivni život postane raznovrstan jer će vaša očekivanja od voljene osobe rasti, a samim tim će i vaš odnos metamorfozirati. Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre, što može privući poglede drugih koji možda žele da vas prigrle i unište vašu već postojeću vezu. Slobodni Blizanci, ako se u poslednje vreme osećate prilično loše, jer ne možete da nađete adekvatnog partnera, ili vam jednostavno treba nova razonoda, vreme je da organizujete putovanje, ali razmislite o destinaciji koja pruža iskustva za pamćenje. Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila.

POSAO: Onima u svom poslovnom okruženju predložite odlazak na ručak kako biste se bolje upoznali – i samim tim bolje sarađivali. Zaboravite na žurbu ako treba da započnete nove zadatke. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist. Horoskop napominje da se vaši planovi mogu neočekivano razviti u ovom periodu, pa budite spremni da se nosite sa svakim izazovom.

ZDRAVLJE: Nervoza stomaka može biti reakcija na stres, ili upozorenje da povedete računa o ishrani i uvedete zdravije navike.

4 rak Nedeljni horoskop: 11. avgust   17. avgust

LJUBAV: Slobodni Rakovi, kao rezultat vaše uravnotežene prirode, možete sebi priuštiti da postanete provokativniji, jer vam sada zvezde daju odlučnost i pomažu vam da ljubavne inicijative preuzmete u svoje ruke. Ne zaboravite da ništa ne treba da forsirate, samo mirno i strpljivo – dajte i sebi i drugoj strani da diše. U bračnim i porodičnim odnosima budite oprezni u komunikaciji – ne želite da nešto kažete pod nabojem zbog čega će vam biti krivo i što će bliske osobe povrediti. Takođe, nemojte pretpostavljati šta partner ili deca misle, nego pitajte i postavljajte pitanja dok ne postignete razumevanje.

POSAO: Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Za promene koje unosite u svoj način poslovanja dobićete svu pomoć i podršku koja vam je potrebna.  Budite oprezni u davanju uverenja i obećanja iza kojih ne stojite u potpunosti.

ZDRAVLJE: Za potpuno opuštanje i punjenje baterija jednako vam je potrebna i zabava u društvu i vreme za sebe, provedeno u tišini i opuštanju.

5 lav Nedeljni horoskop: 11. avgust   17. avgust

LJUBAV: Vreme je veoma povoljno, jer obećava prilike za ljubav, flert i zabavu, a komunikacija će u svemu tome igrati važnu ulogu. Međutim, budite oprezni kad upoznajete nove ljude jer ste u vlasti emocija i vaša procena može biti neispravna. Lavovi u vezi, morate da odložite raspravu o novim važnim odlukama i pokretanje promena s partnerom, jer oboje imate problema sa strane i preterano analizirate scene i razgovore iz prošlosti. Umesto toga, možda bi bilo najbolje da se opustite na putovanju na kom ćete, pored zabave, o svemu moći natenane da se dogovorite.

POSAO: Održavajte korektne odnose sa kolegama, naročito sa novim, kako biste proširili krug poverenja i dobre saradnje. Potrudite se da u svaki projekat unesete kreativne elemente kako bi vam posao uvek bio svež i zanimljiv. Održite zakazane sastanke i zadržite svoje zaključke za sebe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i stabilni ste. Ukoliko imate stalnu terapiju, možda je vreme da popričate sa lekarom kako biste uveli određene promene – ako je to potrebno.

6 devica Nedeljni horoskop: 11. avgust   17. avgust

LJUBAV: Postajete odgovorniji u ljubavnom odnosu, što će, naravno, sve više jačati vašu vezu s partnerom, koji će se više opuštati jer će moći da se osloni na vas. Ako planirate zajednički izlet, biće vam nezaboravno zabavno. Budite otvoreni za nova iskustva i aktivnosti koje partner predlaže, a vi se ne libite da njemu predložite i svoje ideje. Slobodne Device, ovo je period novih poznanstava od kojih se jedno može izdvojiti – na najlepši način. Ne plašite se da date šansu. Ako se odnos slučajno ne bude odvijao kako ste zamislili, barem ćete znati da ste pokušali.

POSAO: Ako mislite da vam ide u prilog i da ćete sačuvati snagu, promenite način rada. Ako to drugome ne odgovara, pripremite se za nesporazume koji će vas naljutiti. Jedini način na koji ćete biti uspešni je ako pokažete da možete da se nosite sa svakim neočekivanim izazovom. Puni ste dobrih ideja – pustite da se razvijaju i sazrevaju kako bi se izdvojila ona koju je najpraktičnije sprovesti u delo.

ZDRAVLJE: Odmor i opuštanje van svakodnevice i svih obaveza lek su za vaše nerve i punjač enegije koju nemilice trošite.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za avgust.

Comments