ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 11. februar   17. februar

Kada bismo jednom rečju opisivali naredne dane za Ovnove onda bi definitivno to bila dinamičnost. Na svim mogućim poljima biće dosta dešavanja. Nemojte zato pokretati neke probleme, kako ne bi došlo do nesuglasica i rasprava, jer ste u ovim trencuima dosta “eksplozivnije” naravi, nego inače. Shodno tome, povedite računa o dešavanjima na poslu. Međutim, ništa smirenije neće biti ni kada je ljubav u pitanju. partner je osetljiv, dok se vi osećate napeto i nervozno, što uvek kada se spoji daje neke rasprave, ali ako ih ne smirite možda dođete do potpunih raskida veze. Kada su slobodni u pitanju, očekuje ih dosta iznenađenja, jer se pojavljuje neko novi.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 11. februar   17. februar

Vodite računa o svojim obavezama, zbog čega vam se savetuje da radite na organizaciji svojih poslovnih i svih drugih obaveza, kako biste ih uspešno završavali i kako vam se zbog toga ne bi dešavali neki problemi koji su u ovom trenutku bespotrebni. Vodite računa i o međuljudskim odnosima u poslovnom okruženju, te nemojte pokretati neke stare priče koje će dovesti samo do novih stresova i prepirki. Imaćete potrebu da se osamite, što će partner i osetiti, pa će vas u većini slučajeva i ostaviti da se primirite i odmorite, dok će slobodni Bikovi imati priliku da obnove neke stare kontakte i veze.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 11. februar   17. februar

Puni ste ideja i planova kada su neke poslovne akcije u pitanju, međutim, potrebno vam je da vas nešto “pogura”, jer sve ostavljate baš na tom delu koji je još uvek samo mašta. Odvažite se i krenite u ono što ste zamislili, jer vam je veoma povoljan period za ostvarivanje ciljeva i usepeha. Ukoliko vam zatreba neki savet, obratite se nekoj starijoj osobi iz svog okruženja, porodice, jer će vas ona najbolje usmeriti. Kada su emocije u pitanju, sasvim ćete biti okrenuti ka nekoj osobi iz prošlosti, mada je potrebno da razmislite koliko je to dobro za vas. Zauzeti Blizanci će srediti nesuglasice sa partnerom, te im dolazi jedan miran period u vezi.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 11. februar   17. februar

Vreme je da se oslobodite nekih stega iz prošlosti, koje su zaista prošle i ne mogu više niti da vam pomognu, a ni odmognu pri daljim koracima koje pravite. Prihvatite podršku i pomoć okoline kada vam nude, jer ćete tako uspeti da završite brže ono što ste već zacrtali. Ukoliko pravite poslovne planove za naredni period, osmislite ih i stavite po strani, jer nije dobar period za njihovu realizaciju, kao što nije ni dobar period za veća finansijska ulaganja ili pozajmice, koje vas mogu odvesti u veče probleme. Vodite računa kada je vaša emotivna veza u pitanju. Bićete dominantniji u odnosu na partnera, ali ceo tok odnosa koji imate zavisiće od vašeg raspoloženja.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

trans Nedeljni horoskop: 11. februar   17. februartrans Nedeljni horoskop: 11. februar   17. februar
Comments