ovan21111 Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Ova nedelja biće vam uspešna na poslovnom i finansijskom planu. Posvetili ste se novim projektima i postavili ste sebi visoke ciljeve, pa će vam se na poslu kolege diviti i podržavati vas u svim vašim planovima. Slobodno se možete osloniti na svoje saradnike i verovati im jer oni dele vaš entuzijazam i njihova požrtvovansot i predansot poslu će vas prijatno iznenaditi. Prilivi novca stizaće sa svih strana, a ova nedelja posebno će biti uspešna preduzetnicima jer postoji mogućnost velikog ulaganja i investiranja u vašu firmu i projekte. Zbog toga što ćete se maksimalno angažovati na poslovnom planu, partner će ispaštati i osetiće se zanemarenim. Budite iskreni i podelite sa njim vaše vizije i želje da ove nedelje profitirate što je više moguće. Ta odluka ispostaviće se kao odličan potez i očekujte da partner prestane da bude ljubomoran na vaš posao i strpljivo sačeka trenutak kada ćete zajedno uživati u uspesima i povoljnim finasijskim situacijama.

bik11111 Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Trenutno ste pod tenzijom, čini vam se kao da je sve obojeno sivom i crnom bojom i da vam ni na jednom polju ne cvetaju ruže. Vaše prevelike ambicije ali lenjost da planirane aktivnosti sprovedete u delo obile su vam se u glavu i zato vam se čini da se ništa ne okreće u vašu korist. Skrenuli ste sa puta, sve vam je teško i nezanimljivo. Pad koncentracije i nemotivacija da nešto promenite u odnosu sa kolegama rezultirali su time da ste se povukli u sebe, da izbegavate bilo kakav kontakt sa saradnicima, a vaša netrpeljivost prema nadređenima kulminiraće sredinom nedelje. Najbolje bi bilo da izbegavate konflikt bilo koje vrste jer su mnogi ljuti i razočarani u vas pa su mogući otkazi i premeštaji na lošiju poziciju. Vi ste obično strpljive osobe, ali sada kao da vam se žuri pa odjednom imate želju da partneru na silu nametnete svoje stavove i prohteve, što će rezultirati time da vam odnosi zahlade i da se poprilično emotivno udaljite. Slobodnim Ovnovima smeši se poznanstvo sa nežnom i mirnom osobom u znaku Raka koja će uneti svežinu u vaš neskladan život.

blizanci21111 Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Krajem nedelje osetićete veliko olakšanje jer ćete završiti sa poslovnim obavezama i posvetićete se maksimalno uživanju, relaksaciji i opuštanju. Imali ste malo trzavica i burniju nedelju iza sebe, jer je u toku sezona godišnjih odmora, povećao se obim posla, ali vi ste to muški izneli na svojim leđima. Fokusirali ste se da što više zaradite i sada je došlo vreme da planirate odmor i da se posvetite voljenoj osobi kojoj niste posećivali dovoljno vremena i pažnje. Vama je društveni život važniji od partnera i u jednom trenutku on će vam to zameriti tako da vas očekuju poprilično žustre svađe na tu temu. Ali vas to neće mnogo potresti, vi ste sebi na prvom mestu i ko se ne uklapa u vaš stil života nije vas ni vredan. To je vaš moto i tako ćete se ponašati sve dok vam voljena osoba toleriše vaš egoizam. Oni slobodni imaju veliku šansu da se pomire i obnove vezu koju su prekinuli u skorije vreme.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments