Pronađi malo vremena za savršenu kožu i osvoji Avon Anew Perfect Skin paket proizvoda! (VIDEO)

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

1/4

ovan21111 Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Ova nedelja biće vam uspešna na poslovnom i finansijskom planu. Posvetili ste se novim projektima i postavili ste sebi visoke ciljeve, pa će vam se na poslu kolege diviti i podržavati vas u svim vašim planovima. Slobodno se možete osloniti na svoje saradnike i verovati im jer oni dele vaš entuzijazam i njihova požrtvovansot i predansot poslu će vas prijatno iznenaditi. Prilivi novca stizaće sa svih strana, a ova nedelja posebno će biti uspešna preduzetnicima jer postoji mogućnost velikog ulaganja i investiranja u vašu firmu i projekte. Zbog toga što ćete se maksimalno angažovati na poslovnom planu, partner će ispaštati i osetiće se zanemarenim. Budite iskreni i podelite sa njim vaše vizije i želje da ove nedelje profitirate što je više moguće. Ta odluka ispostaviće se kao odličan potez i očekujte da partner prestane da bude ljubomoran na vaš posao i strpljivo sačeka trenutak kada ćete zajedno uživati u uspesima i povoljnim finasijskim situacijama.

bik11111 Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Trenutno ste pod tenzijom, čini vam se kao da je sve obojeno sivom i crnom bojom i da vam ni na jednom polju ne cvetaju ruže. Vaše prevelike ambicije ali lenjost da planirane aktivnosti sprovedete u delo obile su vam se u glavu i zato vam se čini da se ništa ne okreće u vašu korist. Skrenuli ste sa puta, sve vam je teško i nezanimljivo. Pad koncentracije i nemotivacija da nešto promenite u odnosu sa kolegama rezultirali su time da ste se povukli u sebe, da izbegavate bilo kakav kontakt sa saradnicima, a vaša netrpeljivost prema nadređenima kulminiraće sredinom nedelje. Najbolje bi bilo da izbegavate konflikt bilo koje vrste jer su mnogi ljuti i razočarani u vas pa su mogući otkazi i premeštaji na lošiju poziciju. Vi ste obično strpljive osobe, ali sada kao da vam se žuri pa odjednom imate želju da partneru na silu nametnete svoje stavove i prohteve, što će rezultirati time da vam odnosi zahlade i da se poprilično emotivno udaljite. Slobodnim Ovnovima smeši se poznanstvo sa nežnom i mirnom osobom u znaku Raka koja će uneti svežinu u vaš neskladan život.

blizanci21111 Nedeljni horoskop: 11. jul – 18. jul

Krajem nedelje osetićete veliko olakšanje jer ćete završiti sa poslovnim obavezama i posvetićete se maksimalno uživanju, relaksaciji i opuštanju. Imali ste malo trzavica i burniju nedelju iza sebe, jer je u toku sezona godišnjih odmora, povećao se obim posla, ali vi ste to muški izneli na svojim leđima. Fokusirali ste se da što više zaradite i sada je došlo vreme da planirate odmor i da se posvetite voljenoj osobi kojoj niste posećivali dovoljno vremena i pažnje. Vama je društveni život važniji od partnera i u jednom trenutku on će vam to zameriti tako da vas očekuju poprilično žustre svađe na tu temu. Ali vas to neće mnogo potresti, vi ste sebi na prvom mestu i ko se ne uklapa u vaš stil života nije vas ni vredan. To je vaš moto i tako ćete se ponašati sve dok vam voljena osoba toleriše vaš egoizam. Oni slobodni imaju veliku šansu da se pomire i obnove vezu koju su prekinuli u skorije vreme.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice