ovan 1 Nedeljni horoskop: 11. oktobar  17. oktobar

LJUBAV: Ovnovi koji su u vezi hitno moraju da smanje svoju ljubomoru i posesivnost. Jako je lep period pred tobom i partnerom, nema potrebe da ga kvarite sa nepotrebnim svađama. Uživajte u zajednički provedenom vremenu. Slobodni Ovnovi će upoznati nekog novog i imaju šansu da se ludački zaljube.

POSAO: Manji konflikti sa kolegama bi mogli da prouzrukuju stres, ali ne treba nešto spektakularno da se zbog toga potresaš. Samo lagano i sve ćeš postizati na vreme i ispoštovaćeš sve rokove. Pozitivno finansijsko poboljšanje koje će te obradovati.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima, tako da ne bi bilo loše da zakažeš masažu, a možda čak i promeniš jastuk na kom spavaš. 

bik 1 Nedeljni horoskop: 11. oktobar  17. oktobar

LJUBAV: Bikovi u vezi ulaze u zonu hedonizma sa partnerom, u kojoj će uživati svakog trenutka jer to je ono što i zapravo najviše voliš. Malo uživanja nikad nije na odmet, dok slobodni Bikovi preko posla mogu da upoznaju nekoga jako interesantnog.

POSAO: Tvoj trud i rad se napokon isplaćuju, stoga očekuj jako lepe finansijske prihode koji će te obradovati. Emocije koje potiskuješ duže vreme bi mogle da puknu baš na poslu pa da upadneš sa nadleženima u nepotreban konflikt, pa se potrudi da to izbegneš.

ZDRAVLJE: Moguće migrene prouzrokovane neredovnim spavanjem. Potrebno ti je osam sati da bi mogla funkcionisati ceo dan.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 11. oktobar  17. oktobar

LJUBAV: Čista komunikacija sa partnerom te inspiriše da zajedno radite mnogo stvari, što te zapravo i čini mnogo srećnom. Samo uživaj, ako, zaslužila si! Slobodni Blizanci bi mogli da uplivaju u neke nove ljubavne vode koje će im mnogo prijati.

POSAO: I dalje si pod stresom na poslu, ali sad si se već navikla na haos pa ti je svejedno. Sve će doći na svoje kada bude trebalo, a u slučaju da si jako nezadovoljna svojom pozicijom, strpi se još malo. Nije povoljan period da menjaš još uvek posao. Pozitivni prihodi ti slede i brže nego što misliš.

ZDRAVLJE: Smanji unos grickalica i alkohola u organizam i probaj da popiješ neki smoothie, daleko će ti više prijati, a tvom organizmu su potrebni vitamini.

rak 1 Nedeljni horoskop: 11. oktobar  17. oktobar

LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju organizovanu strategiju kako da osvoje svoju simpatiju, mada im neće uvek poći za rukom ono što su zamislili. Nemoj da se stresiraš ako nije baš sve onako kako želiš, ako je suđeno (a jeste) – sve će biti uredu. Rakovi koji su u vezi se osećaju kreativno kada je u pitanju njihov seksualni odnos s partnerom. Samo napred, pusti svoju unutrašnju boginju da sija u punom sjaju!

POSAO: Možda je vreme da razmišljaš o promeni posla. Stres si sada potpuno iskulirala i sad ti se samo jednostavno ne radi. Ukoliko se tako osećaš, vreme je da razmotriš ostale opcije. Nemoj čekati haos za praznike da bi dovela sebe u situaciju da usred novogodišnje euforije tražiš novo radno mesto.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom. Pazi šta jedeš i obavezno na redovan trening!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments