Saznajte nedeljni horoskop: 12. april – 18. april za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, nemojte biti iznenađeni ako obnovite kontakt sa starom ljubavi, ali odmah u startu otvoreno razgovarajte šta od odnosa očekujete, kako kasnije ne bi došlo do razočaranja. Ovnovi u vezi, trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih zajedničkih planova. Ovo je vreme kad morate da razmotrite praktičnije i materijalističke aspekte vašeg odnosa, koji će vam pomoći da dobijete osećaj perspektive, što će zapravo biti ono što vam oboma treba.

POSAO: Postepeno obnovite profitabilne odnose sa svojim poslovnim partnerima koje ste možda pokvarili svojim impulsivnim postupcima. Ne zaboravite da treba da delate iz vere, a ne iz straha, jer samo tako ćete biti vođeni na putu ka uspehu. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, zbog čega ne bi trebalo da žalite, jer će se ispostaviti da će vam to odgovarati. Mala analiza donosi fascinantne uvide.

ZDRAVLJE: Mirno mesto za opuštanje i introspekciju, bez obaveza i aktivnosti – to je zdravstveni savet koji vam zvezde predlažu.

2 bik Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Teško vam je da savladate svoje emocije, što vas opterećuje, kao i partnera. Pokušajte da budete strpljivi usled svake novonastale situacije i sve će dobro proći, poručuju zvezde. Da biste postigli balans u partnerskom odnosu, nemojte se upuštati u nepotrebne razgovore koji izmaraju, već se usmerite na pozitivno i načine na koje svaki segment veze možete poboljšati. Slobodni Bikovi, možda ćete želeti da nadoknadite “propušteno”, ali nemojte ništa siliti, jer time nećete postići ono što želite. Pustite stvari da se odvijaju svojim tokom – kad treba, doći će!

POSAO: Obavezno podelite svoje nove ideje na radnom mestu, ali promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene. Radite ono što inače najbolje radite, delujte korak po korak, budite strpljivi i temeljni i učvrstite temelje svojih budućih akcija. Period je povoljan za ostvarenje vaših planova.

ZDRAVLJE: Vodite računa o svom telu, jer će vam to doneti samopouzdanje i zadovoljstvo. U suprotnom, patićete od fizičkih posledica stresa.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Slobodni Blizanci, planetarni sastav vas može naterati da sebi priznate nešto što dosad niste želeli. Teško vam je da kontrolišete svoje emocije, pa ponekad srljate u odnose za koje vam je od starta jasno da nemaju budućnost. Blizanci u vezi, ako imate priliku za zajedničko putovanje, iskoristite je. Vaš odnos je skladan, sa izgledom nabolje – komunikacija je optimalna, vlada razumevanje, tolerancija i velikodušnost, zbog čega ste dodatno emotivni – ali na pozitivan način.

POSAO: Imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite. Ovo je trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu akciju. Krenite na put za koji mislite da će biti produktivan, a ujedno će vam pomoći da se opustite. Sada možete povlačiti rizične poteze – možete se kockati sa srećom, zvezde su na vašoj strani i uspeh je pred vama. Zaštitite svoje interese.

ZDRAVLJE: Ovo je povoljan trenutak da započnete program intenzivnijeg vežbanja, koji vam je potreban za zdravlje i kondiciju, ali i za mentalnu stabilnost.

4 rak Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Aktivan društveni život i učešće u raznim događajima će biti od koristi za jačanje vaših odnosa. Ovo će vam pomoći da se zbližite sa partnerom ako ga imate, a ako ga nemate, šanse da ga pronađete izrazito rastu. Slobodni Rakovi, ako je moguće, možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo “ohladite” od prethodne veze pre nego što stupite u sledeću. Rakovi u vezi, emotivni ste i nežni prema partneru, ali ste istovremeno stabilni i realni i spremni da mu pružite oslonac.

POSAO: Zvezde poručuju da je trenutak nepovoljan za službena putovanja i potpisivanje ugovora. Usmerite snagu svog uma na ono čime se trenutno bavite, procenite rizike, svoje korake i postupke i nastojte da ostanete na putu koji ste zacrtali.

ZDRAVLJE: Pronađite smirenost u aktivnostima koje vam prijaju i mentalno i fizički – najbolje je da ih spojite, kroz kretanje i boravak u prirodi.

5 lav Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Slobodni Lavovi, društvena okupljanja vam veoma prijaju u ovom periodu, i otvoreni ste za razne vrste predloga i iskustava. Ipak, izbegavajte komunikaciju sa nepoznatima da biste sprečili razočaranje. Pažljivo merite svoje reči i dela. Lavovi u vezi, budite strpljivi prema partneru, koji se možda neće tako brzo uklopiti i prihvatiti promene koje vam se dešavaju. Period je pogodan za jačanje ljubavnih veza, romantiku i zabavu.

POSAO: Zaboravite na žurbu ako treba da se posvetite novim zadacima. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima, a to uključuje i one na profesionalnom. Velika količina informacija dolazi do vas, a potrebna vam je da biste razmotrili i realizovali svoje ideje i planove.

ZDRAVLJE: Padove energije i umor izbeći ćete poštovanjem ritma dana i noći, obaveza i slobodnog vremena, aktivnosti i opuštanja.

6 devica Nedeljni horoskop: 12. april   18. april

LJUBAV: Pokušajte da ljubomoru držite u umerenim granicama i, uopšte, pazite kako izražavate svoja osećanja. Dobro je s vremena na vreme zastati i razmisliti o svom ponašanju i događanjima. U vazduhu trenutno cirkuliše možda previše emocija koje prete da se izliju na najmanju provokaciju. Device u vezi, imate priliku za obostrane lične uvide i napredak u bliskosti i razumevanju – nemojte je propustiti tako što ćete kulirati i paviti se da je sve u redu. Sa druge strane, slobodne Device ne treba da protraće povoljni astrološki uticaj na uplitanje u površne odnose i avanture.

POSAO: Na vaše iznenađenje, možda ćete dobiti ponudu za novu poziciju koja obećava profesionalni razvoj u novim pravcima. Budite kolegijalni i priskočite u pomoć kolegama i saradnicima – ako ostanete izdvojeni i neko ko preuzima inicijativu i nameće svoje mišljenje, naići ćete na sabotažu.

ZDRAVLJE: Započnite detoksikaciju, promenite nešto u svojoj rutini, uvedite zdravije navike i određeni oblik duhovne prakse u svoju svakodnevicu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments