nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 12. februar – 18. februar

LJUBAV: Partner vam može nametnuti nove obaveze, a to može (i treba) da promeni dinamiku odnosa, u smislu daljeg razvoja. Međutim, ukoliko se ništa ne promeni, osim toga da se vi osećate još opterećenije, kao da nemate izlaza i da ste priterani uza zid, može uslediti neprijatan kraj. Promene koje se mogu desiti pod ovom planetarnom konfiguracijom, mogu biti veoma duboke. Slobodni Ovnovi treba da preispitaju svoja uverenja i svoju situaciju. Ne očekujte da brzo pronađete rešenja, već pratite proces – neke duboke lične promene su u toku. U ovom periodu vam je intuicija izoštrena, pa je pravi trenutak da uspostavite snažnu vezu sa sobom.

POSAO: Uspešan period za Ovnove koji se bave trgovinom – moguć uspeh na poslovnom putu, koji će prijati i vašim nervima. Strpljenje je ključ uspeha u ovom periodu, jer svaki brzoplet i nepromišljen potez može da dovede do grešaka koje ćete sebi dugo prebacivati. Proverite sve informacije koje stižu do vas i preispitajte svoje dosadašnje poteze. Može se pojaviti pouzdan poslovni partner koji traži saradnju i nudi dobru zaradu.

ZDRAVLJE: Moguće su manje zdravstvene tegobe, kao posledica hormonske nestabilnosti. Potrebno vam je da usporite tempo i umanjite nivo stresa.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 12. februar – 18. februar

LJUBAV: Prosto ćete morati da osećate to što osećate, kada shvatite da je u partnerskom odnosu potrebna promena, da bi ostao svež i živ. Ali da biste došli do toga, najpre morate da priznate sebi neke stvari koje se tiču nekih emocija koje pokušavate da ignorišete. U ovom periodu ne možete sakriti osećanja iza fasade ljubaznosti i vedrine, pa je bolje i da ne pokušavate. Slobodni Bikovi se mogu pod uticajem zvezda ponašati iracionalno, i to baš kad je potrebno da budete razumni i da dobro procenite situaciju. S druge strane, inspirisani ste da smišljate sve i svašta kako biste skrenuli pažnju nekome ko vam se dopada. Pokušajte da ne shvatate stvari previše ozbiljno i da se zabavljate.

POSAO: Moguće su neprijatne situacije u poslovnom okruženju, zbog ljudi koji nastupaju agresivno i neprijateljski. Pokažite strpljenje i taktičnost, suzdržite se od reakcije. Proverite informacije koje stižu do vas. Uskoro za vas počinje povoljan trend, kada je u pitanju zarada. Razgovarajte o svojim planovima sa osobama kojima verujete i koje će objektivno sagledati situaciju. 

ZDRAVLJE: Obezbedite sebi opuštanje i odmaranje na dnevnom nivou. Završite obaveze preko dana i uveče odvojte vreme za sebe. Moguća nesanica i nervoza. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 12. februar – 18. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima potrebno vam je malo prostora i vremena samo za sebe – objasnite partneru da se ne udaljavate od njega i ne tražite pauzu, već da vam je potrebno da se malo više posvetite sami sebi. Pronađite neku duhovnu disciplinu i povežite se sa sobom na dubljem nivou. Slobodni Blizanci će se osećati ležerno i opušteno, ali vodite računa da ta ležernost ne pređe u aroganciju u razgovoru sa nekim na koga želite da ostavite utisak. Budite taktični i ljubazni, suzdržite se od bilo kakavih radikalnih poteza i izjava, da ne biste bili pogrešno shvaćeni. 

POSAO: Pred vama je period poteškoća, pa se zato naoružajte strpljenjem. Na sastancima budite odmereni i precizni, putovanja u ovom periodu nisu poželjna, a mogući su i problemi sa svakom vrstom dokumenata, ugovora, rešenja, potvrda. Procenite svoje planove i preispitajte ciljeve. Ukoliko radite u intelektualnom okruženju, bićete zapaženi i uspešni. 

ZDRAVLJE: Fizički se dobro osećate, ali možete osetiti anksioznost i frustraciju. Pokrenite dobru energiju kretanjem i pojačanom fizičkom aktivnošću. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 12. februar – 18. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima harmonija zavisi od vaše ljubaznosti, predusretljivosti i promišljenog ponašanja prema partneru. Budite oprezni, da ne biste izgubili strpljenje, jer vaša impulsivnost može da pritisne partnerove okidače i inicira dramu. Slobodni Rakovi su željni nežnosti, razmene energije i ljubavnih osećanja. Ali ako ste više očajni zbog samoće, nego što ste otvoreni za iskustvo ljubavi, možete privući neadekvatne osobe i zatim se pitati šta vam je to trebalo i kako ste uopšte to sebi (opet) dozvolili. 

POSAO: Vaša maštovitost može doći do izražaja u ovom periodu – uvek imate obilje dobrih ideja i rešenja, a sada ćete biti u situaciji da se vaša konstruktivnost traži i da je dobrodošla. Držite otvorene kanale komunikacije i saradnje sa kolegama, poslovnim partnerima i klijentima, ključ uspeha su zajednički interesi, oko kojih se morate dogovoriti i sporazumeti. 

ZDRAVLJE: U ovom periodu ste posebno podložni posledicama stresa. Bavite se svim onim što vas opušta i smiruje vam živce, posvetite se hobijima, vežbanju, kuvanju, čitanju, kućnim ljubimcima… 

Comments