ovan 1 Nedeljni horoskop: 12. jul – 18. jul

LJUBAV: Za Ovnove u partnerskim odnosima je pravi momenat za negovanje i unapređenje ljubavi i zajedništva. Možda to za vas znači zasnivanje zajednice, ili odluku o potomstvu, ili zbližavanje i opuštanje, posle perioda napetosti i udaljenosti. Ako prolazite kroz neke teške trenutke, partner će vam biti oslonac i sve će biti u redu, ako kontrolišete svoj temperament i suzdržite se od iskazivanja nezadovoljstva i kritike – u suprotnom, biće svađa (i mirenja). Slobodni Ovnovi će verovatno naleteti na neku osobu iz prošlosti, ili nekog ko vam je ranije bio drag, ali su vas životni putevi razdvojili. Sada, kada su se ponovo ukrstili, treba da istražite šta to još može da vam donese – a može. Dobar period za opuštanje, zabavu i putovanja.

POSAO: Merkur je krenuo retrogradno i to će prilično uticati na vašu poslovnu situaciju – biće saplitanja i vraćanja unazad, na propuštene i “pretrčane” delove, kojima niste posvetili dovoljno pažnje, jer ste mislili da nisu mnogo važni. Krajem nedelje, situacija se smiruje i uspećete da izađete na kraj sa pregovorima, ugovorima, dokumentacijom i napornim saradnicima. Biće dodatnih troškova ove nedelje, vezanih za kuću i porodicu, ali pravi je trenutak za renoviranja i preuređenja.

ZDRAVLJE: Višak energije u kombinaciji sa dejstvom retrogradnog Merkura može doneti zdravstvene smetnje u probavnom sistemu, a takođe i nespretnosti i povrede prilikom fizičke aktivnosti. Budite oprezni u saobraćaju!

bik 1 Nedeljni horoskop: 12. jul – 18. jul

LJUBAV: Dobra energija u partnerskim odnosima može da se preokrene u svoju suprotnost, isto tako intenzivnu. Zato vodite računa o tome šta govorite i činite, da ne povredite partnera, a pokretanje “teških” tema, ostavite za neki bolji trenutak. Držite se priče o onome što vas povezuje i što je dobro među vama i pustite partnera da misli kako je glavni u donošenju odluka u vezi – sada nije momenat da mu dokazujete kako ste jednaki, ili da kontrirate. Slobodni Bikovi će se zagrejati za jednu zanimljivu osobu – proradiće vam leptirići i bićete u zanosu, ali to ne mora biti početak ljubavne priče. Nemojte se suviše razočarati, ako se pokaže da su osećanja samo vaša, a da drugoj strani nije do ničeg više od običnog flerta ili avanture.

POSAO: Mogući nesporazumi i nategnuti odnosi sa saradnicima i pretpostavljenima. Nemojte kritiku shvatati lično i ne nasedajte na provokacije – radite najbolje što možete i držite jezik za zubima. Ako ste sami svoj gazda, imaćete period zastoja na tržištu, koji možete da iskoristite da prikupite neke važne informacije i isplanirate svoje naredne poteze. Nezaposleni mogu konačno naći posao u ovom periodu. Troškovi u kući – mogući kvarovi ili hitna preuređenja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da budete fizički aktivniji, tako ćete najbolje kanalisati višak energije, a i potrošiti kalorije. Ako ne želite da ograničavate sebi uživanje u hrani – pojačajte kretanje, a plivanje će vam najviše prijati.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 12. jul – 18. jul

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom će ove nedelje biti nespretna, najblaže rečeno – vi ćete biti brzi, nepromišljeni i spremni da preuzmete stvari u svoje ruke, a partneru se to neće sviđati i tumačiće pogrešno vaše ponašanje. Pokušajte da obuzdate barem raspirivanje strasti i eskaliranje nesporazuma, ako već dođe do toga, da ne biste rekli više nego što partner može da podnese. Slobodni Blizanci će biti u centru pažnje i šarmiraće sve oko sebe – moguće je da neke osobe i vama skrenu pažnju, ali nećete moći da odlučite ko vam se tu stvarno sviđa. Održavaćete kontakte na više strana, a možda i više od toga. Avanturistički ste raspoloženi i možete sebi da dozvolite da uživate – a ako se pokaže da je neka priča ozbiljnija nego što ste mislili, utoliko bolje.

POSAO: Što se posla tiče, energije ima dovoljno, ali je promenljiva – može da bude i jako dobra, a i sputavajuća i teška. Zavisi od toga na šta ćete usmeriti svoju snagu i pažnju, kao i na koji način. Možete pokrenuti stvari koje planirate već duže vreme, srediti neku papirologiju, postići dogovore – a može vam izmaći iz ruku i raspasti se, ono što već neko vreme gradite. Ovo drugo, desiće se ako suviše pritiskate sve oko sebe i ako hoćete stvari da rešite pošto-poto (na mišiće), ne obraćajući pažnju na okolnosti i atmosferu. Novac koji očekujete, može da kasni, ali zato stižu isplate koje su prethodno već zakasnile.

ZDRAVLJE: I Blizancima se savetuje oprez u saobraćaju, kao i prilikom fizičkih aktivnosti, jer postoji mogućnost povrede. U pitanju je kanalisanje priliva energije, pa je bolje da pokušate sa aktivnostima koje vas umiruju, nego sa nekim koje vas preznojavaju.

rak 1 Nedeljni horoskop: 12. jul – 18. jul

LJUBAV: Ni ove nedelje nećete pronaći kompromis u stvarima u kojima i inače niste mogli da ga pronađete – moguće su svađe sa partnerom, ako uporno nastojite da pronađete srednje rešenje. Možda rešenja nema, ili se radi o tome da ćete nešto ili prihvatiti, ili nećete – tu nema zlatne sredine. Priliv energije će vas ispuniti potrebom da iskazujete ljubav, ali ako partner ne uzvraća na isti način, bićete uvređeni i sumnjičavi. Pronađite stabilnost u zajedničkim aktivnostima, vrednostima i stavovima i držite pažnju na onome što vas povezuje. Slobodnim Rakovima će se ukazati prilika za zbližavanje sa zanimljivom osobom, koju ne treba da propuste. Ne taktizirajte, pokažite svoje interesovanje, ono što osećate je realno, a ne izmišljeno i prosto morate rizikovati i otvoriti se – da ne biste propustili nešto zaista dragoceno.

POSAO: Ono što očekujete da se realizuje, neće uspeti i pokazaće se uzaludno, ali zato se otvaraju nove mogućnosti i putevi kojima ćete krenuti puni samopouzdanja. Ako u ovom periodu doživite neke negativne kritike, odbacivanja vaših ideja i negativne odgovore u poslovnom segmentu, nemojte reagovati i nemojte to shvatati lično – idite tamo gde se vrata otvaraju, jer to je ono dobro što vam se kreira, iako na neprijatan način. Povedite računa, ako radite sa novcem ili vrednosnim papirima, da ne dođe do nekog manjka ili pogrešnog proračuna.

ZDRAVLJE: I vama zdravstveni astrološki aspekti donose mogućnost povreda, usled nepravilno raspoređene i nekanalisane energije. Pokušajte da se bavite aktivnostima koje vas harmonizuju i umiruju vaš um.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments