ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 12. mart   18. mart

Već početkom sedmice shvatićete da je vreme da povučete ručnu i da budete fer prema sebi i otvoreno priznate da ne možete sve obaveze u roku da ispunite, ma koliko da se trudite. Ne vredi vam da se raspravljate sa kolegama, to neće uroditi plodom, već pokušajte da udahnete duboko, malo se opustite i prionite na rešavanje problema koji su hitni. Nije vreme za dugoročne planove, tako da ne komplikujte sebi život razmišljajući kako ćete stići da izvršite sve obaveze koje vas čekaju krajem meseca. Sebe opterećujete dodatno i finansijskom situacijom, pa je i to jedan od razloga zašto ste neraspoloženi i brzo se ljutite. Slobodni Ovnovi tokom vikenda upoznaće vedru i optimističnu osobu koja će vam vratiti osmeh na lice, dok su zauzeti kritički nastrojeni i zbog sitnica su u stanju da se sa partnerom posvađaju na krv i nož.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. mart   18. mart

Shvatićete da nemate na koga da se oslonite na poslu i da ste doslovno prepušteni sami sebi. Toliko su svi u vašem okruženju pretrpani obavezama da niko neće stići da vam pomogne ili da vas zameni. Nije povoljan period da tražite novi posao, već dokažite nadređenima da se odlično snalazite kada je rad pod pritiskom u pitanju. Na taj način ćete svima dokazati da za vas ne postoje prepreke i da ste dorasli izazovima koji su stavljeni pred vas. Slobodni Bikovi upoznaće mlađu osobu koja će ih opčiniti i osećaće se kao na sedmom nebu. Zauzeti su opušteni, srdačni i spremni da ispune partneru svaki hir, a voljena osoba će vam zbog toga biti zahvalna, te vas očekuje romantična nedelja.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. mart   18. mart

Tokom nedelje videćete i sami da vas određene kolege sabotiraju. Nekome ste se zamerili pa zbog toga vam se čini da ne možete nikako da sa saradnicima nađete zajednički jezik niti da normalno funkcionišete. Vaša eventualna impulsivnost može da poremeti odnos sa saradnicima. Iako ste umorni i pokušavate osmesima da rešite trenutne nesuglasice, izdržite i sačekajte kraj nedelje kako biste eventualno popričali sa kolegama šta u vašim odnosima ne štima. Za sada vam je bar novčana situacija dobra, pa je to dobar razlog da ostanete pozitivni. Slobodni Blizanci su do ušiju zaljubljeni u osobu koja je trenutno zauzeta, ali nije baš najsrećnija u vezi. Nema sumnje da, ako se potrudite, ostvarićete zamisao da dotičnoj personi ukradete srce. Zauzeti Blizanci trebalo bi da budu više strpljivi i da preterano ne opterećuju voljenu osobu svojim problemima. Prestali ste da partneru budete interesantni, a toga ste i sami svesni. Više se smejte i organizujte neki izlazak ili romantičan vikend. Prijaće vam.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments