ovan2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Iako će vam se ukazati brojne prilike za zanimljive avanture, vi nećete biti raspoloženi za neke značajnije aktivnosti. Bićete zamišljeniji nego ikad, i patićete od manjka energije. U ovom periodu kada ćete detaljno promišljati svoj život može vam se desiti da odjednom donosite prenagle odluke, na primer da prekinete svoju vezu, udaljite se od nekog prijatelja ili promenite posao. Ipak, ne budite impulsivni, i dajte sebi više vremena za razmišljanje.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Ove nedelje obilovaćete idejama za postizanje profita. Konstantno ćete osmišljavati nove poslovne projekte i budiće vam se brojne poslovne ideje. Ipak, neočekivani izdaci vezani za porodicu i dom, mogu usporiti vaš entuzijazam. Bez obzira na sve neočekivane okolnosti, ne treba da odustanete od ideja koje vam se jave u ovom periodu, jer vas one kasnije mogu dovesti do nekih značajnih uspeha.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra
Vaša partnerstva i veze će procvetati ove nedelje, a sve zahvaljujući druželjubivosti kojom ćete zračiti. Osećaćete se i ohrabreno da uđete u brojne nove poduhvate. Ipak, pazite da se ne precenite i ne obećate više nego što možete da date. Za vikend možete očekivati vrlo uzbudljive izlaske i početak neke nove ljubavne avanture.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra
Ovo je nedelja kada morate sebi dozvoliti smelost i izlazak iz zone udobnosti, jer vas u tom slučaju čekaju uspesi kojima se do sada niste ni nadali. Rizikujte, bilo da pomišljate da otpočnete novi projekat ili krenete sa nekim drugim poslom i sigurno će se isplatiti. Ovo je period kada ćete biti najbliže ostvarenju svojih snova. Jedino što vam se može isprečiti na tom putu su konflikti sa ljudima iz vašeg okruženja. Potrudite se da ih izbegnete.

 

lav2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Ove nedelje ćete biti vrlo kreativni i romantični. Vaše poslovne obaveze delovaće vam površno i nezanimljivo, i radije ćete vreme provoditi sa partnerom. Ovo je period kada treba da se posvetite stvarima koje vas inspirišu, bilo da je to pisanje, fotografisanje ili nešto sasvim treće. Potrudite se ipak da se ovaj period otuđenja od posla i obaveza ne ostavi dugoročnije posledice po vašu karijeru.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Iskoristite ovaj period da se oslobodite dugova i obaveza koje vas već dugo opsedaju, kako biste u praznični period ušli rasterećeni. Iako ćete biti raspoloženi za druženje sa ljudima i organizaciju okupljanja u vašem domu, bolje je da se posvetite obavezama i osamite na kratko. Za vikend će vas mučiti neka značajna dilema, a postoji i mogućnost da ćete odlučiti da obelodanite svoja osećanja nekome.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Ove nedelje bićete vrlo komunikativni i druželjubivi, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Organizovaćete brojna društvena okupljanja, izlaziti i upoznavati nove ljude, a na poslu je moguće otpočinjanje saradnje sa nekim sasvim novim poslovnim partnerima. Ipak, krajem nedelje ćete shvatiti da ste mnogo vremena utrošili na druženje sa ljudima i počećete da promišljate kako da vam naredni period bude produktivniji.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra
Provodite što više vremena kod kuće, gde će atmosfera biti idealna za obavljanje brojnih poslova i buđenje kreativnosti. Moguće je da će neke očekivane zarade zakasniti, što će vas staviti u loš finansijski položaj. Ovo ipak nije loša vest dugoročno, jer će vas to navesti da promislite svoje finansijsko stanje i napravite neke preokrete kada je posao u pitanju.
strelac2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Osećaćete se sputanim velikim brojem obaveza prema drugima. To će u mnogome uticati na vaš pad motivacije, i biće vam potrebno neko putovanje ili avantura da biste ponovo “napunili baterije”. Slobodno se prepustite toj potrebi, jer vas na putovanjima ili u izlascima očekuju nova poznanstva i moguće ljubavne avanture ili čak početak veze. Izbegavajte finansijske rizike.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Ove nedelje, bićete usmereni na pomaganje drugima, bilo putem humanitarnog rada ili prostom podrškom prijatelja koji se našao u nekoj nezavidnoj životnoj situaciji. Nesebičnost će vas ispuniti i samopouzdanjem, koje vam može doneti velike uspehe na poslu. Ljudima će se činiti da su sve vaše ideje sjajne i svi će želeti da sarađuju sa vama. Iskoristite to mudro.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra

Ove nedelje bićete vrlo aktivni kada je društveni život u pitanju. Očekuje vas mnogo timskog rada na poslu, i mnogo izlazaka i druženja van radnog mesta. Ogromne su mogućnosti da ćete upoznati nekoga ko će vam se jako dopasti i sa kim ćete otpočeti vezu. Kraj nedelje može biti vrlo produktivan kada je posao u pitanju, pa ako ste celu nedelju iskoristili za provod, vikend ovog puta iskoristite za rad.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 13 – 20. decembra
Vaši poslovni dometi biće veoma visoki u predstojećem periodu. Vrlo je moguće da ćete se rešiti nečega što vas je dugo kočilo u uspehu. Moguće je čak i otuđenje od nekog prijatelja koji vas već godinama puni negativnom energijom. Sredinom nedelje su mogući romantični susreti ili sjajna atmosfera sa partnerom.

Jasna Stanić

Comments