*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Nedeljni horoskop: 13. avgust – 19.avgust

Nedeljni horoskop: 13. avgust – 19.avgust

1/3

ovan211111111111111111112111 Nedeljni horoskop: 13. avgust   19.avgust

Ukoliko je period koji polako ostaje za vama na poslovnom planu bio ne baš prijatan, vreme je da odahnete, jer će se u narednim danima sve vratiti na svoje mesto. Isto se dešava i sa finansijama, zbog čega ćete biti sve zadovoljniji. Za vas slede neke promene kada je profesija u pitanju, što će vam veoma prijati. kada je ljubav u pitanju dešavanja će biti nešto drugačija. Zauzeti Ovnovi će imati malo problema u komunikaciji sa partnerom, ali je sve rešivo, dok slobodni imaju priliku da upoznaju nekog novog i zanimljivog na putu ili odmoru, svakako je u vezi sa putovanjem i van mesta u kojem živite.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. avgust   19.avgust

Bikovi neće imati nekih ozbiljnijih problema kada je naredna nedelja u pitanju. Posao vam ide baš onako kako želite i planirate, a uz to imate i podršku saradnika i nadređenih, zbog čega je sve još sjajnije. Iskoristite to za realizaciju nekih planova o kojima još uvek tajite. Kada su emocije u pitanju, na vas dosta utiču neke bivše ljubavi i osobe iz prošlosti, ali ćete i tu prelomiti, te doneti neku konačnu odluku. Zauzeti uživaju u vezama u kojima su, jer nema nikakvih trzavica, jedino je potrebno da povedete računa o tome da vam se neko iz okoline ne umeša u odnose sa partnerom.

blizanci211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. avgust   19.avgust

Iako je bilo određenih problema na poslovnom planu, sve će se polako rešavati. Iako je bilo nekih nesuglasica, odnosi sa kolegama će se poboljšati, ali bi trebalo i dalje da ozbiljno pratite sve saradnike, jer u okolini postoji neko ko vam ne želi baš dobro, te može pokušati da vam učini nešto što neće biti povoljno za vas. Dok je na poslu malo “zategnuto”, ljubav donosi neke drugačije stvari. Slobodni će imati priliku za interesantna poznanstva, dok će zauzeti Blizanci uživati u pažnji i nežnosti partnera. Jedni je potrebno da se čuvate prekomerne ljubomore.

rak211111111 111111111111111 Nedeljni horoskop: 13. avgust   19.avgust

Promene vremena će očigledno uticati na vas, pa nećete biti baš raspoloženi da radite i budete sasvim ažurni kada je posao u pitanju. Nemojte sa saradnicima ulaziti u rasprave i neke nesuglasice, jer time nećete ništa uraditi, već čete samo pogoršati situaciju koja se bude stvorila pred vama. Ni emotivni plan ne donosi ništa jasno, jer ste sasvim u preispitivanjima svojih odnosa sa partnerom ili nekim ko to može postati. Dosta ste zatvoreni za nova poznanstva, ali to će se promeniti uskoro, jer vam predstoji upoznavanje sa osobom koja će vas ozbiljno zaintrigirati. Nedelja nakon  ove biće znatno povoljnija za vas, pa se samo malo primirite i strpite.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice