nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 13. maj   19. maj

LJUBAV: Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje životne probleme i smislili načine da ih rešite. Uskoro će doći smirenost u odnosima sa najmilijima, iskoristite ovo da se prepustite porodičnim obavezama. Trenutni planetarni aspekt može vas zateći u promišljenijem raspoloženju. Čekaju vas velike promene – pogotovo u odnosu sa partnerom, koji vam može ponuditi brak, a ako ste već venčani – možda ćete se preseliti na lepšu lokaciju. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti. Ako se spremate da zajedno putujete, dobro se pripremite i jasno se dogovorite kako želite da vam putovanje izgleda. Zvezde vam poručuju i da pokušate da se ne svađate sa onima koje volite.

POSAO: Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Nemojte biti naivni i pohlepni i trudite se da ne trošite novac na kockanje, jer sreća nije sa vama i neće vam umnožiti finansije. Ovo je povoljan period za one koji se bave umetnošću, jer će imati priliku da stvore nešto divno, a to će moći da predstave na adekvatan način.

ZDRAVLJE: Ovo je period intenzivnog ličnog rasta i razvoja. Idite u prirodu, opuštajte se, uživajte u samoći i napunite se energijom koja vam je potrebna za naredni period. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 13. maj   19. maj

LJUBAV: Sada je vreme za razgovore i sastanke sa porodicom i rođacima. U ovom trenutku morate da rešite svoje probleme, ali ste preplavljeni emocijama koje vaše misli guraju u drugom pravcu, pa prvo morate da ih savladate. Uprkos emocijama koje teško možete zadržati za sebe, možete očekivati pozitivne promene koje garantuju uspeh u odnosu sa partnerom. Ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu zajedničku akciju. Ako se odlučite za putovanje – očekuju vas lepi trenuci koji će učvrstiti vašu vezu. Slobodni Bikovi, iskreno govorenje o tome kako se osećate moglo bi da promeni stvari brže nego što mislite. Završite ono što je odavno trebalo i ispunite svoja obećanja. Bićete u iskušenju da prerano produbite novo poznanstvo, koje možda neće biti toliko plodonosno kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada.

POSAO: Upravo ovaj period nije pogodan za trošenje. Trenutna astralna energija možda ne ide u prilog pravljenju velikih planova koji će iziskivati zahtevne ciljeve. Održite sastanke i dogovore koje ste odlagali u prethodnom periodu.

ZDRAVLJE: Da biste ostali stabilni i zdravi, držite se dnevne rutine i posao ostavite za sobom – kod kuće se opuštajte u društvu najbližih. nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 13. maj   19. maj

LJUBAV: Slobodni Blizanci, usudite se da razmotrite sve moguće opcije koje su vam otvorene. Energija ovog ciklusa će vam pomoći da se suočite sa određenim osećanjima koja možda niste spremni da sebi priznate. Ako ste u vezi, pokušajte da izbegnete radnje koje vam neće doneti željeni emotivni uspeh. Prolaznost šteti vašem svakodnevnom životu. Vaša putovanja će biti uspešna, posebno ako idete kod starog prijatelja. Ne bi trebalo da se krijete od svojih problema, zato otvoreno razgovarajte sa partnerom i saslušajte i njegovu stranu priče. Komunikacija je rešenje svake situacije.

POSAO: Ne dozvolite da vaše emocije dominiraju ako želite da dobijete zasluženo priznanje. Očekuju vas ogromne finansijske mogućnosti. Ipak, vaši planovi mogu poći po zlu zbog neočekivanog hitnog susreta sa uticajnim ljudima. Možda ćete biti neprijatno iznenađeni vestima da neprijatelj pokušava da vas udalji iz kancelarije.

ZDRAVLJE: Ukoliko uspete da se opustite i izbegnete anksioznost, bolje ćete se osećati i imaćete više energije. Glavobolje mogu biti posledica hormonske neravnoteže.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 13. maj   19. maj

LJUBAV: Saslušajte savete svojih najbližih i uvažite ih jer vam to ide u prilog. Trenutni nivoi energije mogu izvesno vreme malo da priguše vašu uobičajenu radost i sreću. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o budućnosti sa partnerom. Nemojte putovati u inostranstvo, ali zajednički izlet po zemlji će vam oboma prijati. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. Slobodni Rakovi, javite se i zakažite druženje sa prijateljima sa kojima je prijatno biti. Potrudite se da češće izlazite na društvena dešavanja. 

POSAO: Vaša finansijska situacija se može pogoršati. Budite strpljivi i ne odvraćajte se od puta kojim uspešno idete. Ako se suočavate sa neuspehom, odgovornost je vaša, jer se tiče vaše tvrdoglavosti i nespremnosti da čujete i uvažite mišljenje drugih. Nagrađivan napredak očekuje one koji se bave trgovinom.

ZDRAVLJE: Ukoliko patite od nekih sezonskih tegoba, one se mogu pojačati. Osluškujete svoj organizam i pružite sebi ono što vam je potrebno.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 13. maj   19. maj

LJUBAV: Nemojte emocionalno reagovati na ono što se dešava oko vas. Vaše akcije neće biti dobro cenjene ako  prenagljujete. Sa trenutnom nebeskom energijom u igri, veliki korak bi vas mogao približiti vašim planovima sa partnerom. Iako ćete možda biti u iskušenju da učinite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene. Ne planirajte putovanja. Što više možete da proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, to bolje – a partneru stavite do znanja da mu dajete da vam u tome pomogne i bude tu za vas, a i vi za njega. Slobodni Lavovi, pokušajte da ne analizirate previše svoj trenutni emotivni status. Čućete da pojedini ljudi insistiraju da se upoznaju sa vama.

POSAO: Ne zaboravite da verujete da će ono na čemu radite biti uspešno. Uskoro će vam se proširiti horizont i možete osvojiti visoko poštovanje i nagrade. Čuvajte se nepotrebnih novih poslovnih poznanstava, što dovodi do ulaganja i gubitka novca.

ZDRAVLJE: Možete se osećati isceđeno i malodušno, uz prolazne zdravstvene tegobe. Ostanite mirni, odmarajte se i opuštajte. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 13. maj   19. maj

LJUBAV: U odnosu sa partnerom, dobro razmislite o svojim narednim koracima i ne žurite da ih sprovedete u delo. Poravnanje planeta će sigurno doneti čitav niz emocija, koje će verovatno biti divlje i vatrene, pa iskoristite ovaj period da se u potpunosti posvetite partneru. Možda ćete morati da procenite nešto u svojoj sadašnjosti drugačijim merilom od onog koji trenutno imate. Izbegavajte gust saobraćaj i budite oprezni ako morate da vozite. Slobodne Device, dejt praćen dobrim vestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promene u vašem životu. Ipak, neko je možda raspoložen da pokuša da vas ubedi da se usaglasite sa nekim veoma privlačnim planovima, a vi biste mogli biti u velikom iskušenju da ih slepo sledite. Budite oprezni.

POSAO: Strah od neuspeha je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku. Ako ste nekome nedavno pozajmili novac, deo bi vam uskoro mogao biti vraćen. Novčana pitanja vam svakako u poslednje vreme zadaju glavobolju – analizirajte svoj budžet i odredite prioritete.

ZDRAVLJE: Niste baš u sjajnoj formi i raspoloženju, ali nemojte forsirati sebe da postignete i jedno i drugo. Opustite se, osluškujte potrebe svog duha i tela. 

Comments