ovan 1 Nedeljni horoskop: 13. septembar   19. septembar

LJUBAV: Ako treba da se miriš sa bivšim partnerom – uradi to. Očigledno treba da naučiš ponovo da on nije za tebe. Ljubavni život će ti biti šaren ove nedelje – malo mirno i sve divno, pa drama, pa onda opet mirno i tako u krug. Slobodni Ovnovi koji su na samoj ivici da udju u vezu sa zauzetom osobom, dobro razmisli da li ti možeš na bilo koji način da imaš koristi od te veze, jer i sama znaš da to nije pametna odluka. Za one koji su u vezi, treba da izbegavaju sitne svađe koje su nebitne.

POSAO: Sledeće nedelje očekuj smanjenje troškova i napokon dovođenje finansija u kontrolu koja ti je zaista potrebna. Stres koji već duže vreme traje na poslu se sad stišava, ali nemoj da se opuštaš previše, jer je to samo zatišje pred buru koja sledi.

ZDRAVLJE: Ukoliko putujete, oprez u saobraćaju. Takođe obrati pažnju šta jedeš, ne prija baš sve tvom stomaku.

bik 1 Nedeljni horoskop: 13. septembar   19. septembar

LJUBAV: Vaš partner ove nedelje ide iz krajnosti u krajnost – ili vam ne da mira ni sekunde, ili vas totalno kulira. Iskulirajte potpuno, to je samo naleteo takav talas energije, sve će jako brzo da se reguliše. Slobodni Bikovi će imati lavinu udvarača koji su prilično neprimerni, tako da dobro pazite šta radite, ne treba vam baš mnogo flert sa takvim ljudima. Fokusirajte se na osobu koja vam se sviđa, možete se iznenaditi.

POSAO: Na poslu si napokon napredovala u smislu da sve što ti nije išlo i nije bilo jasno je došlo napokon na svoje. Sada si spremna da radiš ka cilju koji si zacrtala još početkom godine. Nadležni će te malo pritisnuti kako bi videli koliko pritiska i stresa možeš da izdržiš, pa ti preporučujemo da nemaš ishitrene reakcije, jer od njih ne može ništa dobro doći. Samo strpljivo, ako želiš da napreduješ na toj poziciji. Nemoj da pozajmljuješ novac nikome, ako želiš da zadržiš svoju lepu finansijsku situaciju.

ZDRAVLJE: Potrudi se da jedeš hranu i piješ tečnosti koje mogu da ti regulišu probavu, jer bi sa time mogla da imaš problema.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 13. septembar   19. septembar

LJUBAV: Ako si single, predstojeći vikend izađi iz kuće jer imaš fenomenalne šanse da upoznaš nekoga ko će ti se jako dopasti. Opusti se i uživaj u onome što ti je servirano u trenutku na tanjiru, možda ti se svidi ukus. Blizanci koji su u vezama treba da budu još samo malo strpljivi, jer može i dalje da dođe do sitnih nesuglasica sa partnerom, ali to nije nešto što je spektakularno komplikovano, samo je takav period naleteo. On će se već vratiti u normalu sredinom nedelje.

POSAO: Pazi kako trošiš novac u narednih nedelju dana. Sa svih strana će ti iskakati gomila nepotrebnih stvari koje ćeš poželeti da kupiš, ali još uvek nije vreme za to. Stres na poslu se smiruje, a početkom nedelje bi već sve trebalo da bude potpuno mirno i da imaš prijatnu atmosferu za rad.

ZDRAVLJE: Nagle promene vremena bi mogle da loše utiču na tebe, tako da ti možda sledi neka prehlada. Jačaj svoj imunitet na sve moguće načine koji ti padnu napamet.

rak 1 Nedeljni horoskop: 13. septembar   19. septembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi bi trebalo sve lekcije koje su do sada naučili da počnu da primenjuju. Prethodnih nekoliko meseci je bilo baš haotično u tvojoj glavi, ali i u srcu, tako da je sad nastupio period kada treba da iskuliraš i pustiš da stvari koje želiš ti dođu same. Zauzeti Rakovi bi trebalo što više da uživaju sa partnerom, mnogo će im prijati sigurno.

POSAO: Haos na poslu vas baš stresira, a on ne planira ni da se smiri u skorije vreme. Postoji mogućnost da morate na poslovno putovanje, ali ono će se u poslednjem trenutku odložiti što će vas dodatno iznervirati. Smiri se i samo radi jednu po jednu obavezu koja ti je dodeljena, drugačije nećeš moći sve perfektno da završiš.

ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da iskontrolišeš svoju krvnu sliku, mogući problemi sa želucem koji su prouzrokovani stresom koji te je uhvatio na poslu.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments