Saznajte nedeljni horoskop: 14. april – 20. april za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 14. april   20. april

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, Pluton može da deluje nepredvidivo, tako da će vam biti potrebno više snage i promišljanja da iskoristite njegovu energiju i usmerite je u željenom pravcu; pokušajte da promenite način na koji razmišljate o ljubavi i da uspostavite nova lična pravila. Ovnovi u vezi, ako se osećate emocionalno nesigurno, iskreno razgovarajte sa svojim partnerom ako je on uzrok vaših poteškoća. Nemojte biti nestrpljivi i impulsivni, već vežbajte samokontrolu kako ne biste ispali prenagli. Tenzije u odnosu se mogu pojačati ako verujete u neprijatne vesti koje su izmislili vaši neprijatelji.

POSAO: Čak i mali uspesi na radnom mestu ispuniće vas optimalnom dozom optimizma kako biste nastavili dalje. Trenutna energija je idealna da iznova počnete s rešavanjem starog problema i naći ćete uspeh samo ako istrajete. Izračunajte svoju stvarnu zaradu kako biste pravilno rasporedili svoj budžet. Razmislite o svojim postupcima da biste izbegli razočaranje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterivanja bilo koje vrste – bez iscrpljivanja, prejedanja, izgladnjivanja, lenstvovanja. Budite umereni i odmereni u svemu.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. april   20. april

LJUBAV: Iskrena i otvorena komunikacija, ljubaznost, dobronamernost i promišljenost doneće mnogo koristi u odnosu sa voljenim. Iako vam neko drugi izaziva razne vrste osećanja, uskoro će doći smirenost u odnosima sa partnerom, ali i i samim sobom. Slobodni Bikovi, nebeska konfiguracija će obuhvatiti izglede promene, a zbog vašeg novootkrivenog osećaja opuštenosti ćete privući i nove ljude u svoj život. Nemojte se iznenaditi ako dobijete i ponudu koju definitivno niste očekivali.

POSAO: Problemi su izvesni na radnom mestu, tako da morate da se nosite sa neprijatnim obavezama i brzo donosite odluke. Tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete iskusiti i razočaranje ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći.

ZDRAVLJE: Hronične smetnje se mogu pojačati, moguća hormonska nestabilnost i pad energije. Odmarajte se na način koji vam oplemenjuje.  nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. april   20. april

LJUBAV: Slobodni Blizanci, vaš život počinje da se ubrzava i imaćete prilike za radosne i romantične avanture, jer uz uticaj Venere postajete zavodljivi i neće vam biti teško da osvojite onoga ko vas zainteresuje. Samo predlažemo da zaobiđete ishitrenost, već da pustite da se priča odvija lagano. Blizanci u vezi, ako ste prouzrokovali prepirku sa partnerom, izvinite se i stabilizujte vaš odnos. Pasivna agresija vam neće doneti ništa dobro. Pokušajte da ne analizirate baš sve što vam partner govori i zašto. Dozvolite samo onima na koje možete da se oslonite da znaju za vaše planove.

POSAO: Očekujte poteškoće u postizanju uspeha iz snova, pogotovo ako se za to niste adekvatno pripremili. Tokom ovog ciklusa prilično brzo gubite strpljenje. Ako imate problem s kolegom ili nadređenima, prvi priđite i otvoreno porazgovarajte o svemu – sigurno je da obe strane žele pozitivan ishod. Ako se prema novim poduhvatima postavite kako treba, očekuju vas finansijske nagrade koje će vam omogućiti da napredujete. Poteškoće će vam pomoći da dokažete za šta ste sposobni.

ZDRAVLJE: Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje. Ako osećate potrebu da pojačate fizičku aktivnost, gledajte da to činite postepeno i dozirano.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. april   20. april

LJUBAV: Zvezde poručuju da je izvesno da će vas bivši ljubavnik podsetiti na davno zaboravljena osećanja, a na vama je da li ćete na to reagovati. Budite oprezni ako to može narušiti odnos s postojećim partnerom – razmislite da li je vredno toga. Slobodni Rakovi, ne treba vam partner (a i niko drugi) da biste izlazili i putovali. Nikog nemojte čekati, već, ako je takva situacija, sve samostalno obavljajte. Oplemenite svoj život na način kakav vam odgovara. Pozitivne promene su moguće ako anatomišete svoje postupke i budete pažljivi u rečima. Život se mora stalno menjati da bi ostao svež i zanimljiv.

POSAO: Uspešni ste u svom poslu ako ne izmišljate bespotrebne probleme. Teško vam je da savladate svoje emocije, što se odražava na radnom mestu. Budite zadovoljni onim što ste postigli i uputite reč zahvalnosti kolegama. Posla će uvek biti, ne mora baš uvek sve da se desi i ostvari ovog trenutka.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije za sve što vas očekuje u ovom periodu, ali pokušajte da se ne iscrpljujete. Odmarajte se, hranite se redovno i obezbedite sebi dovoljno sna.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 14. april   20. april

LJUBAV: Planete zauzimaju jaku poziciju i obećavaju period ljubavi i potpunog jedinstva sa vašim partnerom – što donosi period harmoničnosti i novih iskustava. Iskoristite ovaj period da odete na zabavno putovanje, a možete pozvati i ekipu prijatelja. Usamljeni predstavnici znaka su sposobni da privuku one sa visokim društvenim statusom i posebnim kvalitetima. Budite svoji i ne dopustite da vas unize oni koji nisu na vašoj talasnoj dužini – nemojte im pružiti priliku. Pažljivo merite svoje reči i dela, nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite.

POSAO: Poteškoće koje vas zabrinjavaju na radnom mestu rešavate uz odgovarajuću odlučnost. Energija ovog ciklusa može stvoriti vrstu raspoloženja u kojem se osećate kao hipnotisani, ali to je kratkog veka. Zvezde obećavaju dolazak dugoočekivanog mira na radnom mestu, pa se ispunite strpljenjem. Jedan od načina zbog kojih ćete biti uspešni je ako pokažete da možete ispuniti očekivanja drugih ljudi. Korisna nova znanja i informacije obećavaju vam mogućnosti za afirmaciju.

ZDRAVLJE: Stižu vas posledice stresa kojem ste bili izloženi, zato poklonite sebi svu ljubav, pažnju, negu i brigu, za koju ste sposobni.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 14. april   20. april

LJUBAV: Zvezde obećavaju dolazak dugoočekivanog mira u odnosu sa partnerom, pa se ispunite strpljenjem i snagom – videćete kako ćete osvežiti vašu svakodnevicu – ljubavlju, seksom, novim zabavnim aktivnostima. Iskoristite svoje slobodno vreme da razmislite o zajedničkom putovanju ili odmoru van zemlje. Ovo je dobar trenutak i da razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Slobodne Device, uživate u svojoj svakodnevici i radeći na sebi. Ipak, nemojte podleći emocijama jer rizikujete da pokvarite odnose sa prijateljima i poznanicima. Događaji i promene koje nisu posebno prijatne počinju da osvajaju vaš stabilan i zaštićen svet, zato budite oprezni.

POSAO: Na hitnim sastancima i razgovorima budite pažljivi sa rečima kako ne biste pravili probleme i ostavili pogrešan utisak na potencijalne saradnike. Budite strpljivi i smireni, nemojte se ljutiti zbog stvari na koje ne možete uticati. Ako je potrebno, drugačije organizujte svoju dnevnu radnu rutinu; moguće je da vam je potrebna vam promena.

ZDRAVLJE: Vodite računa o tome da se dovoljno krećete i osnažite imuni sistem. Ako ste na dijeti, nemojte gladovati, nego pojačajte fizičku aktivnost.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 14. april – 20. april, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments