ovan 1 Nedeljni horoskop: 14. februar   20. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima – polovično. Pola nedelje ćete biti bliski i zadovoljni u vezi, a u drugoj polovini ćete se udaljiti i distancirati. Ništa neobično – to je dinamika veze i nema ničeg pretećeg u tome. Slobodnim Ovnovima su zvezde naklonjene – možete upoznati nekoga ko će vas zaista fascinirati. Ne kalkulišite, sledite svoju strast.

POSAO: Dramatična nedelja, u kojoj niste toliko pretrpani poslom, koliko suočeni sa glupim greškama i zastojima, koji ne zavise od vas – ali oni od kojih zavise, ne priznaju da su nešto pogrešili. A vi ispravljate tuđe brljotine i osećate se iskorišćeno. Mora li to tako?

ZDRAVLJE: Da vam stres ne bi ugrozio zdravlje, kanališite ga nekom intenzivnom fizičkom aktivnošću.

bik 1 Nedeljni horoskop: 14. februar   20. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima, ljubav cveta. Venera vas obilato daruje skladom, romantikom i nežnošću i strašću. Uživajte. Slobodni Bikovi će ove nedelje dobiti zanimljiv predlog, ili će najzad realizovati neki kontakt koji je već neko vreme na čekanju. Pa šta ispadne.

POSAO: Napeta nedelja na poslu, osećaćete se kao da ćete svakog trenutka eksplodirati. Držite se pozitivnih ljudi u svom okruženju, oni će vam pomoći da ne režite na sve oko sebe. Nikako vam ne treba da zbog besa i nervoze počnete da pravite greške.

ZDRAVLJE: Otpustite taj višak energije, kroz neku aktivnost koja vas u potpunosti angažuje. Da, i nama seks prvo pada na pamet.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 14. februar   20. februar

LJUBAV: Loše ste raspoloženi, muče vas sumnje i posmatrate partnera gotovo kao neprijatelja. Ako ne želite da zatrujete odnos, poverite partneru kako se osećate, umesto da ga testirate i “suptilno” ispitujete. Slobodni Blizanci će biti obuzeti sobom, svojim problemima i razmišljanjima i uvideće da postoji jedna osoba sa kojom ta razmišljanja mogu da podele.

POSAO: Pritisak koji trpite u radnom okruženju počinje fizički da vam smeta. Nastojte da se usredsredite na ono što morate obaviti i da pred drugima zadržite odlučan i pozitivan stav. Bolje se organizujte.

ZDRAVLJE: Mogli biste se razboleti, samo da biste mogli da odmarate i ne radite ništa. Ako je to cena koju ste spremni da platite, to je sasvim u redu. Samo budite svesni šta radite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 14. februar   20. februar

LJUBAV: Vaš ljubavni život ove nedelje deluje zaista pozitivno i osećate se bliže nego ikad ranije svom partneru. Uživajte u povezanosti i opuštenosti, to je ono najlepše u ljubavi. Slobodni Rakovi će skupiti hrabrost i preuzeti inicijativu. Dosadilo vam je da čekate da se srodna duša pojavi i krećete u aktivnu potragu. Samo napred, zvezde su na vašoj strani.

POSAO: Biće puno izazova za vas i osećaćete se kao da gubite kontrolu. Polako. Postavite sebi prava pitanja koja se tiču vašeg posla i karijere i idite za onim što vam pruža zadovoljstvo i ispunjenje.

ZDRAVLJE: Grlo vam je osetljivo područje ove nedelje, izbegavajte hladne napitke i poradite na jačanju imuniteta.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments