ovan 1 Nedeljni horoskop: 14. jun – 20. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima situacija je kao u nadvlačenju konopca – vi vučete na svoju stranu, partner na svoju. U svemu čega se dotaknete mišljenja i stavovi su vam suprotstavljeni i teško da ćete tokom ove nedelje u bilo čemu uspeti da se složite. Ako ne možete da smirite nervozu i otpustite naboj, barem nemojte donositi nikakve ključne odluke tako rastrzani. Slobodni Ovnovi će biti okruženi pažnjom, ponudama i zabavnim društvom – prijaće vam da izlazite, flertujete i zabavljate se. Uživajte.

POSAO: Pritisak koji osećate na poslu u poslednje vreme, nastavlja se i intezivira. A u tim uslovima, vi ste osoba koja nosi odgovornost, inicira i završava stvari. Ostali su suzdržani, neodlučni, mlaki i rado sve prepuštaju vama, što bi vam možda i laskalo, kad vam toga ne bi bilo preko glave. Izdržite još malo, razrešenje dela onoga što vas opterećuje je na pomolu. Tokom ove sedmice očekujte novčani priliv, ali vodite računa, jer stižu i troškovi.

ZDRAVLJE: U dobroj ste kondiciji i imate dovoljno energije u ovom periodu, zdravlje stabilno.

bik 1 Nedeljni horoskop: 14. jun – 20. jun

LJUBAV: Nikako nećete uspeti da se nađete na istoj frekvenciji sa partnerom tokom ove nedelje – malo ćete se svađati, malo ćete biti indiferentni, malo preosetljivi, sve vreme nervozni. Niste navikli da se osećate tako neuravnoteženo i imate potrebu da se osamite, što će partner verovatno pogrešno razumeti. Slobodnim Bikovima predstoji dobra zabava, dosta flerta i udvaranja, a izdvojiće se i neke osobe koje će vam posebno skrenuti pažnju. Dovoljno vam je zanimljivo da budete zapaženi i primate komplimente, ne žurite da se opredelite.

POSAO: Bićete rastrzani – na poslu se ništa ne odvija kako ste planirali, ali dešava se puno toga i angažuje vas više nego što ste očekivali. Jurićete na sve strane i nerviraćete se, jer sve je to moglo da se završi jednostavnije. Sretaćete i druge koji su pod visokim naponom kao i vi, pa pokušajte da ih razumete, umesto da se sukobljavate. Pojavljuje se mogućnost dodatne zarade, ali vaše ambicije su veće.

ZDRAVLJE: Posledice nervoze i jurnjava odraziće se na osetljivost disajnih puteva, moguće alergije i upale. Osnažite imunitet i pronađite vreme za vežbanje.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 14. jun – 20. jun

LJUBAV: Nećete imati strpljenja za partnera, pa iako nema nekih problema među vama, želeće da isterate svoje, iako vam partner ne protivreči. Nemate fidbek u toj drami, pa niste zadovoljni. Pustite partnera da diše i da radi kako misli da treba i kako najbolje ume, ne pravite probleme tamo gde ih nema. Slobodni Blizanci će aktivno razvijati komunikaciju i održaati kontakte sa više osoba – ne pokušavate da se opredelite, samo se igrate. Laska vam pažnja koju izazivate i igra vam je uzbudljivija od obavezivanja bilo kome i bilo čemu. Uživajte u slobodi, na svoj način.

POSAO: Čim krenete napred, nešto se ispreči i natera vas da se malo vratite i tražite zaobilazne puteve – cela nedelja će vam biti takva, realizacija ciljeva vam stalno izmiče. Kočnica – gas, kočnica – gas, takav vam je ritam ove nedelje. Očekivani novac kasni, ali isplata ipak stiže na vreme da pokrijete troškove.

ZDRAVLJE: Osećaćete nervozu i treperenje, koje će se možda ispoljiti kroz oscilacije krvnog pritiska ili pojavu aritmije – to je zbog naboja i kaskanja na koje ste prinuđeni u svim segmentima života.

rak 1 Nedeljni horoskop: 14. jun – 20. jun

LJUBAV: Planetarni aspekti su tokom ove nedelje vrlo izazovni i zvezde vam savetuju da se potrudite da pronađete način da sa partnerom razrešite nesporazume, pitanja koja vas opterećuju i da to učinite na miran i razuman način. Ne podležite potrebi da napravite dramu i da budete u pravu, ne inatite se i ne suprotstavljajte, spustite loptu. Slobodni Rakovi će biti zbunjeni ponašanjem osoba koje im ukazauju pažnju – ne znate da li od vas nešto očekuju, da li su iskreni, a niste sigurni ni da vam to prija i laska. Ostanite na distanci.

POSAO: Nepovoljni planetarni aspekti se na oblast posla odražavaju kroz pretrpanost obavezama i susrete i saradnju sa osobama koje su teške i zahtevne. Ali imaćete dovoljno energije i podsticaja da se izborite za svoje zamisli i ciljeve. Što se novca tiče, nije vam jasno na šta toliko trošite – pregledajte račune i napravite spisak prioriteta.

ZDRAVLJE: Naboj, napetost, nervoza u svim segmentima, dovode ili do iscrpljenosti, ili do osećanja preterane stimulisanosti i nesanice. Osluškujte svoje telo, pa ćete znati kako da se opustite.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments