ovan21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Tvoji snovi žele nešto važno da ti poruče. Obrati pažnju na to šta sanjaš i dobićeš odgovore na mnoga pitanja i nedoumice. Čuvajte se spletki, a kada su troškovi u pitanju posebnu pažnju obratite u četvrtak. Bilo bi dobro da ponesete malo više novca, jer možda ćete naleteti na neku dobru ponudu na putu do kuće.

Kada je drušveni život u pitanju, biće veoma zabavan i pozitivan narednih dana. Vodite računa jedino u nedelju, jer postoje izgledi da ćete se posvađati sa nekim.

bik21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Sledi vam jedna strastvena nedelja. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ste u poslednje vreme zapali u neku vrstu monotonije, međutim ove nedelje miks energija pokrenuće staru strast. Imaćete nov, mnogo pozitivniji pogled na život. U četvrtak ćete potrošiti skoro celu platu ili ušteđevinu, što na sebe, što na svog partnera. Međutim, koliko vam god taj trošak delovao zabavno u trenutku, za par dana ćete se kajati zbog nepromišljenosti.

blizanci21112111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Neptun ulazi u retrogardnu fazu u vašem polju karijere. Pored toga, u ovom periodu doći ćete do razjašnjenja neke situacije koja vas je mučila već neko vreme. Razjasniće vam se neke stvari i napravićete nove i razumne odluke. Četvrtak je idealan dan za sastanke i romantiku. Vašem ljubavnom životu potrebno je malo dinamike, ali pokušajte da izbegnete nepotrebnu dramu ukoliko je to moguće. Ako neko pokuša da pređe vašu granicu strpljenja u nedelju, imajte strpljenja.

rak21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Napravite malo vremena za odmor i relaksaciju. Ovo je pravo vreme za razmišljanje o jogi i meditaciji i to vam može pomoći da steknete novu i svežu perspektivu u odnosu na probleme koji vas muče i da steknete potrebno samopouzdanje. Četvrtak je dan za prejedanje i to slatkišima. Pokušajte ipak da budete umereni, jer lako možete nastaviti sa ovom lošom navikom i dobiti nekoliko kilograma viška. U nedelju ćete imati raspravu u porodici.

lav21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Ljubav je vaša glavna preokupacija ove nedelje. Sanjaćete o voljenoj osobi u danima koji dolaze i to će vam oduzimati većinu vremena. Takođe, pun mesec u vašoj kući ljubavi ohrabriće vas da preuzmete inicijativu. Iako ćete uživati u ovom periodu, vodite računa o tome da je moguće da ćete kasnije zažaliti. Za vikend ćete imati mnogo mogućnosti kada su druženja u pitanju, ali takođe ćete imati problema i sa nekim izlivima ljubomore koji će uništiti vaš šarm.

devica31111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Do skoro niste znali gde ćete pre od obaveza, a sada će vam se na jednom rasčistiti raspored. Međutim, dobro razmislite pre nego što odlučite šta ćete da radite sa svim tim slobodnim vremenom. Četvrtak je dan za odlazak na neku žurku ili organizovanje nekog slavlja kod kuće. Dobre vesti su da će se zabava nastaviti i u petak. Ne mešajte posao i zadovoljstvo ovog vikenda!

vaga21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Bićete pod tenzijom i teško će vam pasti to što morate da se vidite sa nekim u četiri oka. Imate dobar razlog zašto vas ova osoba iritira, ali ovo nije vreme da se svađate, posebno ne za vikend. Pun Mesec u četvrtak može vas ohrabriti da kažete mnogo više nego što bi trebalo i da vas to kasnije skupo košta. Zato gledajte da se smirite i da izbegavate konflikte. Uvek je bolje biti taktičan nego lako padati u vatru oko svake sitnice.

skorpija21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Neptun se nalazi u vašoj kući kreativnosti i ljubavi, što će uticati na to da vam se razjasne neke stvari i konačno raspravite sa nekim ko vam je slao pomešane signale u proteklom periodu. Ova situacija nije bila samo posledica retrogradnog Merkura već i toga što je neko bio veoma neodlučan kada ste vi u pitanju. Ova nedelja će vam doneti razjašnjenje i reagovaćete na pravi način. Konflikt se očekuje za vreme vikenda. Razmislite o kompromisu.

strelac21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Osećaćete se divno i biti puni života, naročito u četvrtak. Pokušajte da izbegnete nesporazume, jer lako možete povrediti nečija osećanja. Imate želju da se provodite, izlazite i živite život punim plućima. Pokušajte da ne mešate novac i prijateljstvo, posebno za vreme vikenda, jer po svoj prilici jedno divno prijateljstvo može biti narušeno zbog finansijske situacije.

jarac21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Fokusirate se na svoj način života i birate zdrave opcije kad god ste u mogućnosti. Ovo može biti dobro vreme da se oslobodite onih navika koje vam štete i fokusirate se na zdravu ishranu i treninge, kako biste dostigli ono što priželjkujete. U četvrtak ćete sanjati nešto što bi bilo dobro da zapišete. Taj san može rešiti jedan veoma nezgodan problem.

vodolija21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Osećate se prilično dobro iako imate tendenciju da preterujete. Možete uživati u traženju dijete i načina vežbanja koji najbolje odgovara vašem senzibilitetu, kao i čitanju literature o tome kako da postignete optimalni nivo zdravlja. U međuvremenu, četvrtak je idealno vreme za proslave, žurke i sve vrste sastanaka. Izbegavajte sakrivanje svojih osećanja za vikend. Slobodno razgovarajte i rešite sve probleme, osećaćete se mnogo bolje.

ribe21111111 Nedeljni horoskop 14. jun – 21. jun

Uživaćete u kući, sa porodicom, u dokolici i slobodnom vremenu. To će vam pomoći da napunite baterije, jer vi najviše uživate u provođenju vremena sa voljenima i to je sve što vam treba kako biste se osećali zadaovoljno. Ipak, Pun Mesec u vašem polju karijere donosi vam mnoge prilike za napredovanje. Zato iskoristite ovaj pozitivan period, jer neće dugo trajati. Ignorišite ljubomorne prijatelje.

Lenka Gatić

Comments