ovan 1 Nedeljni horoskop: 14. septembar   20. septembar

Ova nedelja donosi nezadovoljstvo na poslu, a ovo se naročito odnosi na partnerske odnose unutar kancelarije. Ukoliko imaš problem sa kolegama, najbolje je da to rešiš razgovorom, nego da čuvaš nezadovoljstvo u sebi. Na polju ljubavi ti se smeši novo poznanstvo koje će te u potpunosti obuzeti i zbog kojeg ćeš se osećati kao na sedmom nebu!

bik 1 Nedeljni horoskop: 14. septembar   20. septembar

Budi spremna na to da ćeš ove nedelje imati mnogo posla i da će ti biti jako teško da postigneš baš sve što si zamislila. Ipak sve to nije nerealno, samo je potrebno da se bolje organizuješ i zaista odrediš prioritete po kojima ćeš ići. Na polju ljubavi je sve po starom. Osećaš se dobro i trenutno ne bi menjala svoj status veze.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 14. septembar   20. septembar

Na polju karijere najzad uspevaš da preokreneš sreću u svoju korist. Ovo znači da ćeš, šta god da radiš, uspevati da ostvariš dobre rezultate, što će svakako biti nagrađeno. Zato, vredi se potruditi! Na ljubavnom planu ti sigurno neće biti dosadno! Zvezde predviđaju zanimljivu vezu sa Vagom ili Škorpijom, te obrati pažnju na ove horoskopske znake.

rak 1 Nedeljni horoskop: 14. septembar   20. septembar

Ukoliko se baviš privatnim poslom, imaj na umu to da te u budućnosti očekuje neko veće ulaganje. Ovo znači da moraš dobro da razmisliš o svojim finansijama i osmisliš neki plan štednje koji će zaista funkcionisati. Ljubav donosi ljubomoru, nepoverenje i generalnu nestabilnost u odnosu sa partnerom. Razmisli šta je ono što želiš od vaše veze, a onda mu to saopšti bez uvijanja.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments