ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 15.  22. decembar

I dok je šarmantni Merkur još uvek u konjukciji sa Suncem, doneće ti važne poslovne kontakte a i potencijalnu finasijsku korist. Veoma će ti koristiti da imaš što više poslovnih kontakata. S druge strane, biće i dosta ponuda i obećanja, pa pazi da ne poveruješ baš svakom jer ima dosta i laskanja i lažnih obećanja. Uspori i ne veruj svemu što čuješ. Novi mesec 17.decembra će uzdrmati tvoj društveni život i ukoliko si single moguće je da ćeš konačno biti spremna da raskrstiš sa svim starim i upoznaš neku novu osobu. Za one u vezi novi mesec donosi osećanje kao da su se tek upoznali, romantični trenuci i puno zabave u dvoje.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 15.  22. decembar

Moguće je da ovih dana budeš imala osećaj kao da te je neko izdao i izigrao. Stani udahni duboko izbroj do 10 i sagledaj situaciju malo šire. Može li ova situacija da bude nova prilika? Ti držiš kormilo svog života. Ovo je malo teža nedelja koja će dovesti u pitanje tvoje vrednosti i stavove, ali izdrži. Održi veru u sebe. I daj sebi priliku da poradiš na sebi izunutra. Stalno govoriš da svim društvenim zbivanjima, ali možda je vreme da malo više budeš sama sa sobom.  S obzirom da ti treba malo vremena za sebe ukoliko si u vezi moguće je da ćeš osećati da partner vrši pritisak na tebe, a ako si single, daj sebi vremena i prostora i ne srljaj.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 15.  22. decembar

Kada energični Merkur prirodni vladar tvog znaka uđe u Strelca, za tebe počinje period u kom ćeš se naći uvučeno u sve moguće i nemoguće situacije. Jedno vreme ćeš ih uspešno kontrolisati ali vremenom će ispasti iz kontrole. Ako si single to će izgledati ovako. Reći ćeš da jednoj kafi sa likom koji ti je simpatičan ali ništa više od toga, a naći ćeš se u 24/7 odnosu za koji baš nećeš moći reći da ti potpuno prija niti da znaš šta misliš o svemu tome. Poslovno, pristaćeš na ponudu o kojoj nećeš mi minut razmisliti pre potpisivanja ugovora. Šta god da je u pitanju ova nedelja je tu da naučiš da zgaziš na kočnicu. Novi mesec ti daje priliku da okreneš novu stranicu, saberi se i iskoristi dobro ovaj novi početak. Odnosa što se tiče, bila zauzeta ili ne, prijaće ti sloboda, i potrudi se da je sebi obezbediš.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 15.  22. decembar

Vatreni Mars okreće tvoju pažnju u potpunosti ka vezama, i nakon početka meseca koji je bio klimav, sada je konačno trenutak kada si sigurna u sebe u potpunosti i uspevaš da izbalansiraš poslovni i privatni život. Bravo! Ipak, imaj na umu da dok uživaš u svojim pojačano društvenim danima (gde ukoliko si singl, skoro sigurno se pojavljuje neko vredan pažnje) a jako je važno da budeš sigurna i da je sve pod kontrolom i na poslu. Sredinom nedelje moguće je da iskrsne neki problemčić, budi oprezna i reši ga što pre. Nema svrhe odlagati.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Comments