ovan2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ove nedelje ćete se osećati nemoćno da preduzemte neophodne akcije ili sprovedete planove koji su vam važni. Izbegavaćete da preduzmete odgovornost, što vas lako može dovesti do neuspeha.  Moguć je i privremeni pad samopouzdanja. Ipak, već početkom narednog vikenda, počećete da se vraćate na staro, kako po pitanju energije, tako i po pitanju posla.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ako vam se u proteklom periodu činilo da se odnos izmađu vas i vašeg partnera pomalo “zategao”, ova nedelja doneće poboljšanje u vašim odnosima i dodaće jednu novu dimenziju vašoj vezi. Ovo može biti i nedelja donošenja velikih odluka i preduzimanja nekih značajnih akcija na polju karijere, pod uslovom da ne podlegnete anksioznosti. Skupite snagu i iskoristite povoljan period, što vas može dovesti do uspeha. Moguće su zanimljive ljubavne avanture.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra
Ovo će biti period kada ćete morati da se pozabavite nekim dugotrajnim problemima koji već neko vreme “vise u vazduhu”. Takođe, vreme je da se pozabavite svojim finansijama i da napravite plan štednje za naredni period. Iako ovo može predstavljati krizni period za posao, dobrim promišljanjem možete izbeći eventualne pretnje. Ukoliko tražite ljubav, ova nedelja će biti vrlo blagonaklona prema vama. Moguća su brojna nova poznanstva i visoki emotivni naboj.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ukoliko ste se u prethodnom periodu osećali kao da žrtvujete svoje vreme i želje zarad tuđe dobrobiti, tokom ove nedelje stvari će se vratiti u ravnotežu. Postizanje balansa će iziskivati vašu potpunu otvorenost i spremnost da direktno saopštite ljudima šta vam smeta. U ovom periodu ćete obilovati kreativnim poslovnim idejama, a ništa manje nadahnuti nećete biti ni na ljubavnom planu. Moguće je da ćete se baš tokom ove nedelje odlučiti da otpočnete zajednički život sa partnerom, ili da podignete svoju vezu na novi nivo. Pripazite na svoje zdravlje.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ova nedelja biće u znaku preispitivanja i opraštanja od nekih starih zabluda. “Povratak na zemlju” navešće vas da promislite i svoje buduće akcije, a ovaj produktivni preokret može vas dovesti do uspeha. Mogući su konflikti sa prijateljima i porodicom. U ovom periodu vam imunitet može biti osetljiv, pa ćete morati da posebno povedete računa o svom zdravlju.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ovo će biti uzbudljiv period, bilo da radite na značajnom poslovnom projektu, ili da se nalazite na emotivnoj prekretnici u vezi. Sagledavaćete stvari iz perspektive drugačije nego uobičajeno, zbog čega su mogući značajni preokreti u vašem životu. Nemojte se iznenaditi ako otkrijete nove stvari o svom partneru. Odluke koje donesete ove nedelje, mogu imati dalekosežne posledice, pa budite veoma promišljeni.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ova nedelja će biti u znaku reorganizacije finansija, renoviranja kuće ili rešavanja nekih porodičnih problema. Ukoliko ste u lošem ekonomskom stanju, ovo je pravi period da počnete da štedite, a možete očekivati i značajnu pomoć od partnera ili člana porodice, koja će vas vratiti na kolosek. Ovo može značajno unaprediti i vaše lične odnose. Iako ćete imati puno posla u ovom periodu, možete očekivati vrlo pozitivnu atmosferu na radnom mestu.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Iako vam se čini da ste ophrvani problemima, usresređenošću na njihovo rešavanje možete za kratak period postići mnogo. Izuzetno je važno da se izborite sa problemom anksioznosti, koji je potencijalna kočnica rešavanju nedaća. Napravite komprimise i promenite neke svoje svakodnevne navike i planove, kako biste postigli ravnotežu u životu. Odolite svim obeshrabrujućim faktorima, i fokusirajte se na ostvarenje svojih ciljeva, i ove nedelje možete doživeti neočekivane uspehe.

strelac2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Ove nedelje ćete se baviti dubokim promišljanjem nekih svojih ključnih životnih problema. Ukoliko vas muče neke značajne unutrašnje dileme, možda je baš ovaj period pravi trenutak da prelomite, i da svoje nedaće podelite sa prijateljem, članom porodice ili psihologom, budući da će vam tuđa pomoć biti od velikog značaja. Iako će vam se pružati različite mogućnosti i avanture, savetujemo vas da je najbolje da ni u šta ne ulazite brzopleto ove nedelje.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Bićete veoma motivisani da baš sada rešite probleme koji vas tište duže vreme. Ovo će biti period optimističnih misli, ali i bogatog i uzbudljivog društvenog života. Moguće je da ćete i sami organizovati brojne susrete ljudi i da ćete biti vrlo komunikativni. Ove nedelje možete očekivati i jedan misteriozni susret i novo poznanstvo koje će vas vrlo zaintrigirati.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

U ovom periodu će vam se nametati brojne značajne odluke, posebno u oblasti karijere. Savetujemo vas da, kolikogod da situacija od vas bude zahtevala brze reakcije, pokušate da promislite svaki postupak, jer postoji opasnost da vas žurba dovede do nekih veoma loših odluka sa dugoročnim posledicama. Posavetujte se sa nekim pouzdanim u ovakvim situacijama. Već od ovog vikenda, očekujte jako dinamičan društveni život.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 15 – 22. novembra

Mogući su konflikti i značajne odluke u društvenom aspektu života. Bićete veoma kreativni i aktivni, a zvezde će vas navesti i na neke vrlo značajne postupke usmerene ka uspehu. Savetujemo vas da se delimično izolujete iz društvenog života i da maksimalno izbegavate konflikte ovih nedelju dana, a da se za to vreme posvetite karijeri i sa kreativnošću i visokom motivacijom prigrlite pozitivan uticaj zvezda na nju.

Jasna Stanić

Comments