nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 15. april   21. april

LJUBAV: Nemojte se previše upuštati u kritike koje vam upućuju bližnji, jer vam žele sve najbolje, pa prihvatite to sa zahvalnošću. Zato, budite učtivi prema njima. Ovo je vreme kada su vam osećanja veoma jaka i možda ćete biti iznenađeni koliko duboko sežu vaše emocije – posebno u pogledu partnera. Ipak, zvezde nalažu da ne budete u iskušenju da putujete zajedno ako se osećate čak i malo neprijatno. Nove informacije će vas uskoro primorati da preispitate svoje postupke i promenite način života. Slobodni Ovnovi, prepustite se svojim obavezama u toku jutra, a uveče mirno procenite svoje nove poznanike; izanalizirajte dejt sa simpatijom. Dobro razmislite da li je vredno da nastavite odnos.

POSAO: U ovom periodu, svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Bez oklevanja prihvatite predlog koji će vam doneti dobar profit. Ipak, trenutna astralna energija možda ne ide u prilog pravljenju velikih planova koji postavljaju ciljeve.

ZDRAVLJE: Ukoliko osećate pojedine zdravstvene tegobe, nemojte ih zanemarivati, potražite rešenje. Ako vas muči nesanica i nervoza, radije upotrebite biljna sredstva za umirenje. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 15. april   21. april

LJUBAV: Rizikujete da uništite stabilnu vezu ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Počinjete da shvatate zašto je toliko važno da ljudima date do znanja koliko možete da tolerišete i gde zapravo leže vaše granice. U ovom periodu ste prilično frustrirani, pa sa partnerom o tomeo tvoreno porazgovarajte kako biste sačuvali odnos. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, zbog čega ne bi trebalo da žalite. Slobodni Bikovi, planetarno poravnanje akcentuje dejting i kretanje. Sada je dobro vreme da preispitate neke od svojih ideja i uverenja u vezi sa vašom trenutnom situacijom. Bez oklevanja načinite promene koje ste razmatrali proteklih dana.

POSAO: Zvezde govore o približavanju poslovnog neuspeha, iz kog ćete naučiti važnu lekciju. Mogućnosti kreativnog zarađivanja novca će vam verovatno doći putem interneta ili neke druge društvene mreže.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odlazak u prirodu – organizujte izlet sa partnerom i bliskim osobama i napunite baterije na način koji najviše volite. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 15. april   21. april

LJUBAV: Ne preduzimajte nikakve poteze kad ste pod uticajem snažnih emocija. Budite strpljivi sa partnerom i porodicom i pokušajte da ne reagujete burno. Nemojte preterano analizirati scene i razgovore iz prošlosti koji vam ne napuštaju misli. Ovo je dobar trenutak da sa partnerom razmislite o planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih pokrećete. Zvezde nalažu da se uzdržite od nepredviđenih i rizičnih putovanja. Slobodni Blizanci, više izlazite, družite se, upišite se na kreativni kurs, možda ćete sresti ljude koji će insistirati da se bolje upoznaju sa vama.

POSAO: Morate biti proaktivniji i posebno fleksibilniji kako biste izbegli neuspeh. Ne postoji vreme kao što je sadašnje za promene i, da budemo iskreni, promena je jedino u šta možemo da budemo sigurni. Detaljno razmotrite svoje buduće ideje i planove, pa ćete znati u kom smeru treba da krenete.

ZDRAVLJE: Bavite se sobom u tišini, vaš um zahteva stimulaciju, ali i vaša duša i telo traže da uspostavite balans i pronađete optimalan način za funkcionisanje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 15. april   21. april

LJUBAV: Sa partnerom vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama. Radujete se prijatnim vestima u vezi sa vašim zajedničkim namerama. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti. Ako planirate izlet, biće vam veoma zabavno! Budite umereni u rečima prema ljudima koje volite. Slobodni Rakovi, uživaćete u psihološkoj analizi nekoga iz okruženja. Dajte mu šansu, već je jasno stavio do znanja da je zainteresovan.

POSAO: Više se usredsredite na sebe i uverite se da ne zanemarujete sopstveni lični rast i finansijsku dobit. Imate sve što vam je potrebno da ovaj period bude izuzetno uspešan gde god da se nađete, ali budite obazrivi – možete upropastiti svoj autoritet zbog svoje brzopletosti.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i dobro se osećate. Nemojte se ulenjiti i zanemariti održavanje kondicije i praktikovanje korisnih disciplina. 

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 15. april   21. april

LJUBAV: U toku ovog perioda nećete biti u najboljem emotivnom raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za buduće planove sa partnerom. Energija zvezda može vas naterati da se ponašate iracionalno kada zaista morate da se smirite i budete strpljivi. Zato – u ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja važnih odluka za dugoročne promene. Ovaj ciklus će vam dati priliku da duboko analizirate ponašanje porodice i prijatelja, zbog čega ćete znati na koji način da im pomognete. Slobodni Lavovi, ovo je savršeno vreme za organizovanje izleta sa prijateljima. Češće izlazite i družite se, zabavljajte se. Nemojte dozvoliti da vas mučne misli opsedaju. 

POSAO: Očekujte informacije o uspešnom poduhvatu. Pomoć uticajnih ljudi neće vam biti suvišna. Očekuju vas divne finansijske nagrade koje će vam omogućiti da napredujete. Ozbiljno prihvatite svoje zadatke koji vam pomažu da ostvarite svoje planove. Budite oprezni sa savetima u koje niste sigurni.

ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da počnete da vežbate – krenite u teretanu, kao što već dugo planirate. Svaka organizovana fizička aktivnost doneće vam potrebnu disciplinu i zdravstvenu dobrobit. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 15. april   21. april

LJUBAV: Napeti ste i nervozni. Ne izazivajte sudbinu nepromišljenim nastojanjima zbog svog nestrpljenja, već izdvojte vreme da mirno procenite situaciju. Možda ćete se suočiti sa partnerovim lažima koje uništavaju vaše nade za srećnu budućnost, ali ne očajavajte. Sedite i s njim i otvoreno pričajte o svakom problemu, pa će to možda učiniti da govori istinu. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Budite predvidivi i pravični. Slobodne Device, bolje je odustati od isforsiranih putovanja jer možete propustiti važne prilike za emotivni uspeh.

POSAO: Pitanje novca je visoko na dnevnom redu, pa odvojte vreme da se pažljivo pozabavite ovim pitanjima.  Predlozi za naizgled korisne promene mogu biti u vezi sa budućim poteškoćama koje će vas neprijatno iznenaditi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali emotivni uzleti i padovi mogli bi dovesti do gubitka energije, pa nastojte da se dovoljno odmarate i opuštate. 

Comments