ovan211111111 Nedeljni horoskop: 15. avgust   22. avgust

Očekujte da se nešto drastično promeni na poslovnom planu. Vi ćete biti glavni inicijator promena jer statičnost vam je prilično dosadila i poželećete da radite u kreativnijem okruženju. Do sada ste neracionalno rasipali svoju energiju podučavajući druge i ispravljajući njihove greške, ali došao je trenutak da sebi odredite prioritete i maksimalno se skoncentrišete na rokove i zadate ciljeve. Povoljan period nastupa i za one koji trenutno nisu zaposleni, tako da u narednom periodu očekujte da vam se znatno popravi finansijska situacija pronalaskom adekvatnog posla. Bez obzira na uspešnu sedmicu budite oprezni prilikom finansijskih ulaganja. Emotivni život vam je na staklenim nogama i partneru kao da ne možete da udovoljite. Imate osećaj da mu sve smeta i da se bespotrebno žali na svaku sitnicu i vašu grešku. Povremeno ćete se osetiti bespomoćno i razočarano, ali razlog tome je što nemate petlju da direktno kažete šta vam smeta i tišti vas. Slobodni će upoznati srodnu dušu na nekoj proslavi. To poznantstvo će uticati na to da ne skidate osmeh sa lica i pucate od pozitivne energije.

bik111111111 Nedeljni horoskop: 15. avgust   22. avgust

U proteklom periodu imali ste dosta izazova i pred vas su stavljeni zadaci kojima niste dorasli. Nekako ste uspeli da se izborite sa pritiskom i muški ste podneli svaku kritiku i obavezu koja se od vas očekivala. Sredinom sedmice možete da očekujete prelazak na bolje radno mesto i angažovanje na novom projektu. Novi izazovi koji će biti stavljeni pred vas delovaće vam nesavladivo i preteško, ali ne libite se da tražite pomoć saradnika, jer timski rad je ključan za svaki poslovni uspeh. Počeli ste da uživate u vezi i da se ne opterećujete kritikama koje vam partner često upućuje u poslednje vreme. Shvatili ste da nije svaka kritika zlonamerna i izvukli ste pouku iz grešaka koje ste napravili. Očekuje vas mirna nedelja bez svađa i tenzija. Slobodni će upoznati osobu iz drugog grada koja će im zavrteti pamet, ali će daljina učiniti da se brzo ohladite i izgubite interesovanje.

blizanci211111111 Nedeljni horoskop: 15. avgust   22. avgust

Trenutno je na poslu situacija mirna i odvija se povoljno po vas. Vi ne volite kada je sve mirno i tiho, težite ka uzbuđenju i dinamici. Zato ćete često uzbuđeni i hiperaktivni šetati po kancelariji pa će saradnici steći utisak da vas ne drži mesto. Volite da se mešate u tuđe poslove i način rada, pa će mnogima zasmetati ova vaša osobina i navika. Budite smireniji i pustite ljude da se sami snalaze u poslovnom okruženju. Svi su oni odrasle osobe i dadilja im nije potrebna. Razmišljate da uletite u avanturu sa osobom koja vam se već duže vreme nabacuje. Paralelne veze vas privlače i uzbuđuju. Imaćete potrebu da svoj ljubavni život učinite zanimljivijim ali i komplikovanim. Slobodni odavno imaju utisak da udvarači ne zadovoljavaju njihove kriterijume. Vi želite vezu sa situiranom i uspešnom osobom, a takvih nigde na vidiku.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments