5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Nedeljni horoskop: 15. avgust – 22. avgust

Nedeljni horoskop: 15. avgust – 22. avgust

1/4

ovan211111111 Nedeljni horoskop: 15. avgust   22. avgust

Očekujte da se nešto drastično promeni na poslovnom planu. Vi ćete biti glavni inicijator promena jer statičnost vam je prilično dosadila i poželećete da radite u kreativnijem okruženju. Do sada ste neracionalno rasipali svoju energiju podučavajući druge i ispravljajući njihove greške, ali došao je trenutak da sebi odredite prioritete i maksimalno se skoncentrišete na rokove i zadate ciljeve. Povoljan period nastupa i za one koji trenutno nisu zaposleni, tako da u narednom periodu očekujte da vam se znatno popravi finansijska situacija pronalaskom adekvatnog posla. Bez obzira na uspešnu sedmicu budite oprezni prilikom finansijskih ulaganja. Emotivni život vam je na staklenim nogama i partneru kao da ne možete da udovoljite. Imate osećaj da mu sve smeta i da se bespotrebno žali na svaku sitnicu i vašu grešku. Povremeno ćete se osetiti bespomoćno i razočarano, ali razlog tome je što nemate petlju da direktno kažete šta vam smeta i tišti vas. Slobodni će upoznati srodnu dušu na nekoj proslavi. To poznantstvo će uticati na to da ne skidate osmeh sa lica i pucate od pozitivne energije.

bik111111111 Nedeljni horoskop: 15. avgust   22. avgust

U proteklom periodu imali ste dosta izazova i pred vas su stavljeni zadaci kojima niste dorasli. Nekako ste uspeli da se izborite sa pritiskom i muški ste podneli svaku kritiku i obavezu koja se od vas očekivala. Sredinom sedmice možete da očekujete prelazak na bolje radno mesto i angažovanje na novom projektu. Novi izazovi koji će biti stavljeni pred vas delovaće vam nesavladivo i preteško, ali ne libite se da tražite pomoć saradnika, jer timski rad je ključan za svaki poslovni uspeh. Počeli ste da uživate u vezi i da se ne opterećujete kritikama koje vam partner često upućuje u poslednje vreme. Shvatili ste da nije svaka kritika zlonamerna i izvukli ste pouku iz grešaka koje ste napravili. Očekuje vas mirna nedelja bez svađa i tenzija. Slobodni će upoznati osobu iz drugog grada koja će im zavrteti pamet, ali će daljina učiniti da se brzo ohladite i izgubite interesovanje.

blizanci211111111 Nedeljni horoskop: 15. avgust   22. avgust

Trenutno je na poslu situacija mirna i odvija se povoljno po vas. Vi ne volite kada je sve mirno i tiho, težite ka uzbuđenju i dinamici. Zato ćete često uzbuđeni i hiperaktivni šetati po kancelariji pa će saradnici steći utisak da vas ne drži mesto. Volite da se mešate u tuđe poslove i način rada, pa će mnogima zasmetati ova vaša osobina i navika. Budite smireniji i pustite ljude da se sami snalaze u poslovnom okruženju. Svi su oni odrasle osobe i dadilja im nije potrebna. Razmišljate da uletite u avanturu sa osobom koja vam se već duže vreme nabacuje. Paralelne veze vas privlače i uzbuđuju. Imaćete potrebu da svoj ljubavni život učinite zanimljivijim ali i komplikovanim. Slobodni odavno imaju utisak da udvarači ne zadovoljavaju njihove kriterijume. Vi želite vezu sa situiranom i uspešnom osobom, a takvih nigde na vidiku.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice