7 vaga Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Nemojte žuriti da donosite zaključke, već pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Do rešenja možete doći samo uz iskrenu komunikaciju, za šta je potrebna hrabrost, ali kad to prebrodite – biće vam oboma lakše. Uskoro ćete možda iskusiti veliku dozu negativnog raspoloženja, a ne mnogo sreće, ali to će biti kratkotrajno. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće zajedničke planove u budućnosti. Slobodne Vage, spremne ste da učinite sve što je potrebno da napravite vrstu promena koja će vam doneti boljitak na emotivnom planu. Da li će to biti promena frizure ili garderobe, ili otvaranje profila na dejting aplikaciji – na vama je da odlučite.

POSAO: Budite oprezni na svom radnom mestu. Sedenje i oslanjanje na svoje stare običaje u savremenom dobu će dovesti do vašeg pada – budite otvoreni za inovacije i nov, drugačiji način rada. Mala analiza donosi fascinantne uvide. Ako to uvažite, neće vam nedostajati dobrih vesti za buduća iskustva.

ZDRAVLJE: Napeti ste zbog stresnog poslovnog perioda i osećate taj pritisak u ramenima i leđima. Uvedite vežbe istezanja i opuštanja, prijaće vam i psihički i fizički.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Slobodne Škorpije, šanse za sudbonosni susret rastu ako ne ostanete na jednom mestu, već putujete i upoznajete nove ljude. Ako preterate sa željom da postignete red i pedantnost, samo ćete zakomplikovati odnose sa potencijalnom partnerom. Škorpije u vezi, tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju vašeg odnosa, a možete doživeti i veću dozu razočaranja ako ne iskažete strpljenje i samokontrolu. Šta god da odlučite da uradite, mogli biste primetiti da se vaši zajednički planovi iznova menjaju, pogotovo ako ste odlučili da uradite nešto nesvakidašnje. Vaše akcije neće biti dobro cenjene, osim ako ih unapred ne razmotrite.

POSAO: Ne dogovarajte nove sastanke i poslovne razgovore, jer komunicirate nerado i rizikujete da osporite saradnju koja bi možda donela pozitivan rezultat po obe strane. Zapamtite da je ključ vašeg uspeha poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Budite strpljivi i imajte razumevanja za intenzivne promene raspoloženja drugih, uključujući i vaše. Možda se osećate napeto zbog nesposobnosti da rukujete količinom informacija koje su vam potrebne da biste ostvarili svoje ideje i planove, ali i to će proći.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno i istrošeno. Putovanje bi vam pomoglo da obnovite energiju, da se pomerite od svega što vas brine i zamara. Iskoristite vikend za to, ili uzmite kraći odmor.

9 strelac Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Slobodni Strelci, Venera je uz vas i možete očekivati da će vaše potrage rasti, ali morate poštovati tuđe (i svoje) granice da ne biste postali previše zahtevni. Vaše strpljenje i upornost biće stavljeni na test, jer vam druga osoba možda postavlja previše uslova ili ne odgovara na vaša nastojanja. Ako je to slučaj, odustanite od te priče ako je takva situacija već na početku. Strelci u vezi, ako nešto ide protiv vaše volje, postajete dosadni i razdražljivi – što utiče na partnera kom možda postajete naporni. Potrudite se da stvari gledate sa pozitivnije strane i na duže staze – budite zahvalni na onom što imate i što ste postigli i uživajte u svim čarima koji ljubavni odnos donosi.

POSAO: Racionalnost će vam doneti uspeh. Ipak, možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog razmišljanja da ćete zaboraviti da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti – zato se trudite da u svemu praktikujete balans. Imaćete previše obaveza i činiće vam se da svakog dana ostajete bez daha i jedva sustižete rokove – zastanite, proverite svoj raspored i preskočite sve što vam nije prioritet i što možete otkazati i pomeriti.

ZDRAVLJE: I zdravlje vam je nestabilno kao i vaše unutrašnje stanje – prilagodite se. Kad osećate priliv energije i nervoze, igrajte, trčite, radite nešto od čega ćete se oznojiti i umoriti. Kad osetite da ste iscrpljeni, lezite i opustite se.

10 jarac Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, postoji moguća varijanta za povezivanje sa prošlom ljubavlju, a na vama oboma je da li ćete ponovo pokušati ili ne. Ništa ne forsirajte i ne očekujte, već pustite stvari da se odvijaju svojim tokom kako ne biste ponovo bili povređeni. Jarčevi u vezi, možda ćete se naći u zamišljenom raspoloženju, u svojim mislima iznova vrteći razne događaje i razgovore kako biste pokušali da dođete do dna dileme, koja vas je navela da se zapitate kuda ide vaš odnos sa partnerom. Ako situaciji priđete iskreno i dobronamerno, vrlo je moguće da će uskoro doći do  osećaja harmonije koji će dovesti do iznenađujućih promena i novih dešavanja.

POSAO: Ubedljivi ste i zavređujete poverenje drugih u svojim poslovnim i radnim odnosima. Uskoro ćete možda poželeti da bacite oprez u vetar, i da se samo jednom prepustite, dozvoljavajući raspoloženju trenutka da vas ponese napred. Razmislite da uradite nešto improvizovano. Ako imate planove o kojima treba da razgovarate sa nadređenima ili partnerima, morate biti osetljivi prema njima, ali doći do rešenja koje će svima odgovarati.

ZDRAVLJE: Nervoza će rezultirati “čvorom” u stomaku i smetnjama u varenju. Skloni ste prehladama i podložni virusima. Pojačajte vitamine i kretanje, pijte umirujuće čajeve i čuvajte živce.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Pronađite barem jedan dan u ovoj nedelji u kome ćete se posvetiti partneru, ili raditi nešto zajedno, prijaće vam oboma – ako se u poslednje vreme neprestano razilazite. Potrudite se da češće izdavajte vreme jedno za drugo, uprkos obavezama, kako biste održali zdrav, stabilan odnos. Slobodne Vodolije će u ovom period možda biti više zainteresovane da zavode i šarmiraju, nego da ostvare trajan odnos. Površna zabava, koja će vam nahraniti sujetu je sasvim u redu, ali vodite računa da drugoj osobi ne slomite srce, zato što vas je shvatila ozbiljno i ponadala se.

POSAO: Energija sa planeta donosi veoma opušten osećaj. Neka vaše ideje rastu polako i budite strpljivi. Na ivici ste pokretanja nove ideje za koju znate da ima moć da bude izuzetno produktivna. Predstoje vam dugoročne promene, a vi pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda. Prihvatite ozbiljno svoje zadatke koji vam pomažu da ostvarite buduće planove.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, pa se sledećeg momenta osećate loše. Čas ste puni energije, čas iscrpljeni. Ove promene nivoa energije možda će rezultirati vrtoglavicom i opštim osećanjem dezorijentacije.

12 ribe Nedeljni horoskop: 15. decembar   21. decembar

LJUBAV: Ribe u vezi, komunikacija se naizgled odvija, ali ona je površna i zapravo vam služi da se ponašate kao da je sve u redu, iako postoji problem o kome oboje izbegavate da razgovarate. I kod slobodnih Riba ovo predstavlja period uživanja u neodgovornim i površnim odnosima – razna udvaranja (pa i više od toga) su u toku, a vama ne pada na pamet da se odlučujete. Skloni ste da se upustite u dve avanture odjednom i da se ne upuštate u emotivne komplikacije.

POSAO: Ako tražite dopunski posao i izvor prihoda, sada je idealan trenutak da prepoznate i pronađete prave prilike. Nezaposleni će imati podršku i “prolaz preko veze” – ne ustručavajte se da prihvatite pomoć. Udahnite i brojte do deset, kad ne ide, ne ide, ne gubite živce udarajući glavom o zid, nego pronađite strpljenje.

ZDRAVLJE: Postupate u skladu sa svojim snagama i uverenjima, ali se bojite da to nije dovoljno. Ova bojazan će vas remetiti još neko vreme, ali se zato fizički osećate dobro i stabilno, pa ćete to prebroditi bez posledica.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments