Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 15. februar   21. februar

Ova nedelja će biti odlična kada je posao u pitanju baš zato što si puna ideja i stalno u potrazi za novim, kreativnim i drugačijim rešenjima kojima bi mogla da unaprediš svoje poslovanje. Ukoliko pak osećaš neki pritisak na poslu, istrpi ovih nekoliko dana jer će već pred kraj nedelje sve biti mnogo jasnije. Sklona si flertu i zabavi, ali postavi sebi jasne granice ukoliko si u vezi – ne želiš da uradiš partneru nešto što ne želiš da on uradi tebi!

bik 1 Nedeljni horoskop: 15. februar   21. februar

Odlučna si, rešila si da se aktiviraš na poslovnom planu, imaš jasan cilj ka kojem samouvereno stremiš. Možda će ti ovo delovati čudno, ali zaista uživaš u onome što radiš i samim tim ostvaruješ zapažene rezultate. Bez obzira na to da li si u vezi ili sama, bićeš pogođena naletom strasti i teško da ćeš moći da joj se odupreš. Zato, samo se prepusti i uživaj svim čulima!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 15. februar   21. februar

Ova nedelja je u znaku komunikacija, a kako je ona najvažnija u svakom odnosu pa tako i onom poslovnom, računaj na to da ćeš ostvariti veliki uspeh samo zato što ćeš umeti da slušaš i razgovaraš. Ko zna, možda na ovaj način pomogneš sebi da ostvariš i neko unapređenje! Očekuju te promene na jubavnom planu i ovo se odnosi naročito na slobodne pripadnike znaka. Pred tobom je uzbudljiv period koji prosto moraš da iskoristiš maksimalno!

rak 1 Nedeljni horoskop: 15. februar   21. februar

Pravi je trenutak da završiš sve velike poslove koji su te do sada čekali jer nailazi period kada ćeš biti mnogo kreativnija i spremnija da se upustiš u sve izazove. Već krajem nedelje ćeš osetiti veliko rasterećenje pa ćeš moći i da se opustiš i odmoriš. U dugim vezama postoji stabilnost i jaka povezanost, dok će slobodni uživati u uzbudljivim emotivnim susretima. Sve u svemu, dosadno ti sigurno neće biti!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice