nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 15. januar – 21. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima napeta situacija – možete se osećati kao da balansirate na ivici provalije, ali samo od vas zavisi da li ćete prekoračiti tu ivicu. Pokušajte da ne reagujete u besu i očajanju, uzmaknite korak od te ivice i prigrlite svoja osećanja. Iako preplavljujuća, ona nose uvide, koji će vam uskoro biti dostupni. Slobodni Ovnovi imaju šanse da sretnu osobu koja će im postati posebno važna, ali da bi se to dogodilo, morate krenuti u susret događajima. Ukoliko se krećete, družite ili možete negde da otputujete, šanse za susret se povećavaju. Ne odbijajte pozive prijatelja, čak ni kad ste umorni i nije vam do druženja. 

POSAO: Oslonite se na intuiciju, a ne na informacije koje stižu do vas – njih proverite iz više izvora, jer vas mogu pogrešno informisati i najbliži saradnici i kolege, ne iz loše namere, nego jer i sami veruju u tačnost svojih saznanja. Ako se držite onoga što vam govori vaš unutrašnji glas i što znate da treba da radite, period prosperiteta je pred vama, u kome ćete lako rešiti mnoge probleme (i one koji su se nagomilali i čekaju). 

ZDRAVLJE: Tegobe koje osećate su prolazne, ne uzimajte ih previše ozbiljno, ali povedite računa o sebi – ljubav prema sebi je lekovita. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 15. januar – 21. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ste suzdržani – potrebna vam je privatnost, da biste razmotrili svoje probleme i pronašli rešenja i da biste analizirali svoje postupke i osećanja. Emocije su tu i dosta su intenzivne, ali vi ste stabiln i i držite ih pod kontrolom. Biće vremena za razgovore kada vam stvari budu jasnije. Slobodni Bikovi mogu doživeti veliko iznenađenje – raspored planeta podstiče zatvaranje krugova i sudbinske susrete, pa možete sresti bivšu ljubav i pokrenuti priču, van svih svojih očekivanja (i svih razloga koje sebi navodite da to ne uradite). Budite smireni u svakoj interakciji, ne reagujte na one koji pokušavaju da vas izazovu i iznerviraju. 

POSAO: Pripremite se za poslovne probleme koje ćete morati da rešavate interventno, bez vremena za razmišljanje. Držite se onoga što je pred vama i ne obećavajte ništa što prevazilazi vaše trenutne mogućnosti. Uskoro ćete se osećati dovoljno samouvereno da krenete u realizaciju svojih planova, a promene koje će to doneti, mogu biti veoma duboke.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, a ako ste u prethodnom periodu imali zdravstvene probleme, ne forsirajte oporavak, odmarajte se što više i proširite svoje mentalne aktivnosti. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 15. januar – 21. januar

LJUBAV: Budite strpljivi sa partnerom, on ne vidi stvari iz vaše perspektive, nego iz svoje, pa ne može da “promeni brzinu” tako hitro, kao što očekujete. Ostanite uporni sa onim što smatrate razumnim i ispravnim, ali razgovore vodite mirnim tonom i bez naboja, ne dozvolite da vas uvuče u svađu. Objasnite šta mislite i osećate svaki put, iznova, bez ogorčenja i prebacivanja. Slobodni Blizanci će možda naići na odbijanje, ili hladan prijem kod osobe za koju su se zagrejali. Ne gubite vreme, već promenite pravac – ima drugih koji su zainteresovani i sa kojima će interakcija biti prijatna i podržavajuća. Pre svega, budite opušteni i zabavljajte se. 

POSAO: Uspešan period za trgovce, a još uspešniji za umetnike. Međutim, ukoliko započinjete neke poslovne poduhvate, budite spremni na odlaganja i kašnjenja. Loši saveti i netačne informacije mogu negativno uticati na poslovne dogovore koje pokušavate da ostvarite, zato budite oprezni i sve informacije proverite, da ne biste propustili dobru finansijsku priliku.

ZDRAVLJE: Moguće smetnje vezane za hormonsku nestabilnost, glavobolja i vrtoglavica. Pronađite opuštanje kroz neku ugodnu fizičku aktivnost. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 15. januar – 21. januar

LJUBAV: Iskren razgovor o tome kako se osećate, mogao bi dovesti do transformacije mnogo brže, nego što verujete. Ne čekajte da se nakupi naboj, da biste taj razgovor mogli da vodite smireno, jer partner loše reaguje kad oseti emotivni pritisak. Držite se smireno i uravnoteženo, pa ćete neke stvari razjasniti. Slobodni Rakovi će se u ovom periodu dobro zabavljati –imaćete puno prilika za romantične susrete u društvu. Pažnju će vam skrenuti osoba koja vam pruža intelektualni izazov, duhovita je i produhovljena, iako možda uopšte nije vaš tip, pa vam u prvom trenutku neće biti jasno šta se dešava.

POSAO: Posao vam ne ide baš najbolje, ovaj period nije povoljan za Rakove. Međutim, to vas dovodi u situaciju da se obratite za pomoć nekim iskusnim i uticajnim ljudima, koji vam mogu pomoći na više načina i promeniti vam perspektivu. Poklonite poverenje onima sa kojima ste već sarađivali i koji poznaju vaš način rada i vaše sposobnosti. 

ZDRAVLJE: Mučite se da postignete harmonično stanje duha i tela, ali vam ne ide, pa zato prestanite da se mučite. Ponekad je najbolje što možete da učinite za sebe, da ništa ne činite. 

Comments