ovan 1 Nedeljni horoskop: 15. maj – 21. maj

LJUBAV: Ove nedelje svaki problem možete rešiti zajedno sa partnerom. To je vaša najvažnija komunikacija – udruživanje i prevazilaženje svih prepreka. Zajedno ste bolji i jači i toga ćete biti svesni više nego inače. Slobodni Ovnovi flertuju preko volje – nešto, odnosno, neko vas zbunjuje i vi ne možete da izrazite osećanja, zato što ne možete da ih definišete. Napravite distancu, povucite se i razmotrite svoja osećanja u miru.

POSAO: Vodite računa o rokovima, moguće je da nešto previdite kada su u pitanju zakazani sastanci poslovne prirode. Nije vreme za važne odluke, zato pronađite strpljenje i nosite se sa zadacima redom, onako kako se pojavljuju. Imaćete dobre ideje za buduće planove, pa pustite svoj um da mašta, ne obazirući se na ono što je realno u ovom trenutku – to se može promeniti.

ZDRAVLJE: Možete čuti vesti koje će vas potresti, ali vaše angažovanje je suvišno, ne izlažite se tom stresu. Ovo je vreme samoposmatranja i analize, to će vas umiriti i pomoći vam da održite ravnotežu i izbegnete fizičke posledice brige i nervoze.

bik 1 Nedeljni horoskop: 15. maj – 21. maj

LJUBAV: Moguć sukob u partnerskim odnosima, ali ako oboje ne odustanete od traženja pravog uzroka i rešenja, do kraja nedelje biste mogli da postignete dublje razumevanje i veću toleranciju nego do sada. Slobodni Bikovi takođe mogu ući u nesporazum sa osobama koje ih zanimaju. Varnice takođe mogu dovesti do zbližavanja, ali možda i utvrdite da ta osoba nema širinu koju ste očekivali.

POSAO: Odredite prioritete i počnite da se bavite preispitivanjem dosadašnjih koraka i poteza. Vreme je da pokrenete promenu koja vam je potrebna i ako nastupite samouvereno i snažno, planete će vas podržati. U izgledu je korisno poslovno putovanje.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne tegobe vezane za vremenske prilike. Neke hronične smetnje se mogu pojačati. Vodite računa o sebi i budite disciplinovani.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 15. maj – 21. maj

LJUBAV: Partner može imati ispade u ovom periodu, koji vam mogu delovati detinjasto. Vaše strpljenje je na ispitu, ali dobro znate da oštrom kritikom ništa nećete postići. Slobodni Blizanci se suočavaju sa osećanjima koja nisu očekivali da će razviti i sa idejom da bi možda trebalo da ih saopšte drugoj osobi. Skupite hrabrost, imate podršku planeta za otvoren i iskren pristup.

POSAO: Zamara vas dnevna rutina, ali imate mogućnost da postignete uspeh, ukoliko ste samostalni u radu. Nemojte kovati velike planove, držite se onog što ste započeli i realno procenite svoje snage i uticaj. Dobra orijentacija u datim okolnostima dovoljna je za uspešan poslovni period.

ZDRAVLJE: Pronađite ravnotežu između uma, tela i emocija, proširite svoja interesovanja i aktivnosti, mislite pozitivno i osnažite imunitet.

rak 1 Nedeljni horoskop: 15. maj – 21. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima moguće nesuglasice koje će otkriti razlike u vrednostima koje vam do sada nisu smetale. Nemojte donositi nikakve zaključke, niti odluke, pozabavite se razumevanjem i prihvatanjem. Slobodni Rakovi ne bi trebalo da uleću u romantične veze, ukoliko nisu sigurni u svoja osećanja, ili samo zato što im je dosadno. Poštujući svoja osećanja, privući ćete adekvatnu osobu.

POSAO: Razmirice u timskom radu, povoljno vreme za razvijanje projekata koji će vam biti osnova poslovanja u budućnosti. Budite odgovorni i suzdržani u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima i pokažite spremnost da napravite neka prilagođavanja.

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju i svoje telo, vi uvek najbolje znate šta vam škodi, a šta vam prija – u ovom periodu mogu vam prijati neke aktivnosti, sadržaji i hrana, koje inače izbegavate.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments