Saznajte nedeljni horoskop: 15. mart – 21. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Trenutno je na snazi izuzetna planetarna konfiguracija, tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste sami, pojavu nove ljubavi. Porodične svađe ne bi trebalo da vas brinu, jer ponekad u teškom trenutku naši najbliži kažu stvari koje ne misle – a vi možda niste sasvim svoji jer tokom ovog ciklusa prilično brzo gubite strpljenje. Događaji u partnerskom odnosu se dešavaju drugačije od onoga što ste zacrtali, ali će vam novi obrti, zapravo, koristiti. Ovnovi u partnerskom odnosu, kao i solo, treba da putuju u ovom periodu, ili da organizuju putovanje bilo kakvog tipa – prijaće vam u svakom smislu.

POSAO: Trenutna planetarna energija ima tendenciju da promoviše osećanja sumnje i paranoje – pogotovo ako niste sasvim sigurni u kakvom ste odnosu sa određenim kolegom/nadređenim. Dobićete nove poslovne ponude. Detaljno analizirajte i izračunajte svoje projekte, a zatim pređite na akciju. Preuredite svoje finansije ako planirate određenu vrstu investicije – i ne libite se da potražite pomoć stručnjaka za tu oblast.

ZDRAVLJE: Ako vam se nagomilao odmor usled prekomerne količine posla, ne treba da čekate godišnji odmor kako biste se opustili – već to učinite sada, kroz redovan, višesatni san i aktivnosti koje vam prijaju.

2 bik Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Slobodni Bikovi, zvezde preporučuju da budete veoma oprezni u “trošenju” osećanja za one koji to nikako ne zaslužuju, a to i shvatate kroz razgovor i dela simpatije. Nemojte nešto siliti ako ne ide, već dopustite drugome da vam priđe – za kog će vam biti jasno da je vredan truda. Bikovi u vezi, moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama sa partnerom i u porodici. Pokažite samokontrolu i izdignite se – iskrenim, dobronamernim razgovorom kroz koji ćete rešiti problem. Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da veoma pažljivo razmišljate o svojim osećanjima. Promene koje vam uskoro mogu koristiti otkriće nove mogućnosti koje će vam, zapravo, odgovarati.

POSAO: Nemojte se prepirati sa kolegama. Budite strpljivi i uviđavni prema njihovim promenama raspoloženja, kako ne biste pogoršali situaciju. Imaćete osećaj da se neko igra sa vama, a ipak nećete moći da dokažete da je to tako, što možda ima koren u vašem osećaju nesigurnosti. Na ivici ste pokretanja nove ideje koja može biti izuzetno uspešna – ne prezajte od rizika koji, zapravo, život čine zanimljivijim.

ZDRAVLJE: Ako imate problema sa varenjem, potrudite se da tokom dana imate pet malih obroka koji će vam olakšati probleme sa stomakom.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Blizanci u vezi, budite uviđavni prema partnerovim potrebama i željama, kao što i on treba da bude prema vašim – ili ćete morati da se pozabavite rešavanjem dugotrajnih problema. Otvoreno recite šta vam (ne) prija – i dođite do kompromisa (ako mislite da je vredno toga). Iako je istina da morate jasno da razmislite o tome kako da ostvarite svoje ciljeve i planove, samo vaše srce može da vam koji su zapravo. Slobodni Blizanci, pred vama su izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup u započinjanju potencijalnih veza. Možda će vaš uvid iznenaditi one iz vašeg okruženja, jer ćete se pokazati kao odličan analitičar.

POSAO: Na poslu ste rasejani, ali ako se koncentrišete, uspeh je na pragu. Strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Ukoliko ste vredno radili tokom prethodnog perioda, postoji velika mogućnost da će vas šef iznenaditi bonusom ili sitnim poklonom.

ZDRAVLJE: Isprobajte više različitih aktivnosti tokom ove nedelje kako bi pronašli pravu fizičku aktivnost za sebe. Nemojte odlagati treninge.

4 rak Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Rakovi u vezi, tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete iskusiti i veću dozu razočaranja ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama. Vreme je da sagledate sebe očima partnera i drugih i uvidite određene stvari. Slobodni Rakovi, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene. Trenutak je pogodan za putovanje koje uključuje početak novih aktivnosti, posebno ako je u inostranstvu.

POSAO: Dublje se uključite u svoj posao da biste mogli uspešno da obavite sve što ste zacrtali. Trenutna nebeska energija mogla bi ukazivati na to da, što se tiče budućnosti na radnom mestu, može postojati izvor napetosti. Razmislite o određenim promenama – uskoro ćete probati nešto novo i drugačije, pogotovo ako uključuje putovanja.

ZDRAVLJE: Ukoliko već duže vreme imate problema sa leđima koja su prouzrokovana stalnim sedenjem, pružite sebi masažu ili posetite fizioterapeuta.

5 lav Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Slobodni Lavovi, postoji prilika da naletite na bivšeg, što će vaš život dovesti do nesvakidašnjih obrta. Trenutne energije mogu svemu dati vrlo nadrealan osećaj. Stvari se moraju promeniti, a “zakopavanje glave u pesak” neće pomoći. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ova nedelja može biti značajna prekretnica u vašem odnosu i odrediti tok vaših odnosa u budućnosti. Ne prekidajte odnos ukoliko vam se vizije odmah ne slože, već pažljivo promislite i pustite da prenoći.

POSAO: Morate raditi na podršci svojim kolegama, iako možda mislite da to ne zaslužuju. Timski rad je imperativ uspeha! Početak nedelje je savršen period da se fokusirate na solo projekte i završite obaveze koje su vam preostale još od prethodnih dana.

ZDRAVLJE: Osećaju se posledice turbulentne svakodnevice, pa zato popravite svoje životne navike i podvrgnite se detoksu organizma. Počnite da vežbate – pozovite prijatelja da vam se priključi, koji će vas ujedno podstaći da ne preskačete trening.

6 devica Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Device u vezi, nebeska konfiguracija vas podstiče da zajedno pričate o svojim osećanjima. Ovo je period odmora i uživanja u ljubavnim strastima; opuštate se u međusobnom društvu i spoljne sile vas ne zanimaju. Ove nedelje, slobodne Device su naročito pune samopouzdanja i gosti brojnih društvenih događaja – ali vrlo je izvesno da niko ne uspeva da probudi leptiriće u njihovom stomaku. Ne gubite nadu, ljubav dolazi na način koji ne očekujete.

POSAO: Vaš rad je uspešan, iako ste napeti – upornost i strpljenje su uvek nagrađeni. Mozak vam najbolje funkcioniše u ranim jutarnjim satima, zato se potrudite da sve bitne poslovne odluke donosite u tom periodu, kao i da obavite najzahtevnije zadatke – i ne zaboravite da tada zakažete i važne poslovne sastanke.

ZDRAVLJE: Trudite se da ne radite prekovremeno i da ne provodite previše vremena na telefonu – vašem telu je potreban period mirovanja da se oporavi od haotičnih dana.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments