Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Ovnovi u vezi i dalje uživaju u svom odnosu sa partnerom, koji može biti ulepšan za neko manje putovanje s obzirom da će ti se finansije poboljšati. Slobodni Ovnovi mogu putem posla da upoznaju nekoga jako zanimljivog.

POSAO: Tvoj naporan rad napokon dolazi na naplatu i bićeš presrećna zbog svoje povišice. Automatski ti se poboljšava finansijski situacija, a samim tim i raspoloženje, što će se odrazaiti pozitivno i na tvoj posao i dati ti dodatnu stimulaciju za predstojeće radne pobede.

ZDRAVLJE: Obrati pažnju na imunitet, postoji mogućnost prehlade, stoga na vreme se obezbedi sa vitaminima.

bik 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Bikovi u vezi će ponovo osetiti strast sa partnerom koja će im dati inspiraciju za mnoge nove avanture koje će oduševiti vašeg partnera. Slobodni Bikovi se napokon osećaju spremno da uplivaju ponovo u dejting vode.

POSAO: Stresan period na poslu napokon dolazi na naplatu, što se pozitivno odražava na tvoje finansije. Samim tim si automatski motivisana da sve obaveze završiš na vreme, kako bi imala i prostora da odmoriš. Jako lepa finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Iskoristi svaki mogući trenutak da odmoriš, biće ti potrebna snaga da završiš sve svoje obaveze.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci se nalaze u odličnoj poziciji da donesu pravu odluku u vezi jedne osobe koja bi mogla da bude njihova budućnost, ali ipak se još uvek premišljaš. Dobro sagledaj sve aspekte i pametno proceni situaciju kako bi donela ispravnu odluku. Zauzeti Blizanci imaju pred sobom fantastičan period sa partnerom, stoga se opustite i uživajte.

POSAO: Odlična komunikacija na poslu vam otvara nove mogućnosti, koje će vas itekako obradovati. Budite pametni i dobro procenite šta je najbolje za vas kako biste mogli profitirati. Sasvim lepa finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Potrudi se da svaki slobodan trenutak iskoristiš da odmoriš kako ne bi imala problema sa zdravljem zbog premora.

rak 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Rakovi u romantičnom odnosu i dalje imaju odličan period pred sobom, iako može da usledi neka manja svađa sa partnerom, verovatno oko najmanje sitnice. Slobodni Rakovi su i dalje u potrazi za svojom srodnom dušom, a ovaj period je jako povoljan za vašu potragu.

POSAO: Promene nastale na poslovnom planu su jako pozitivno uticale na tebe, a to se odražva na ostatak tvog života jer tvoji bliski ljudi primećuju promenu. Odlična komunikacija sa kolegama te dodatno motiviše da svoj posao obavljaš perfektno. Sasvim lepa finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Trening ti je jako potreban trenutno, naročito kao vid ostavljanja negativne energije na zdrav i produktivan način.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice