Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Ovnovi u vezi i dalje uživaju u svom odnosu sa partnerom, koji može biti ulepšan za neko manje putovanje s obzirom da će ti se finansije poboljšati. Slobodni Ovnovi mogu putem posla da upoznaju nekoga jako zanimljivog.

POSAO: Tvoj naporan rad napokon dolazi na naplatu i bićeš presrećna zbog svoje povišice. Automatski ti se poboljšava finansijski situacija, a samim tim i raspoloženje, što će se odrazaiti pozitivno i na tvoj posao i dati ti dodatnu stimulaciju za predstojeće radne pobede.

ZDRAVLJE: Obrati pažnju na imunitet, postoji mogućnost prehlade, stoga na vreme se obezbedi sa vitaminima.

bik 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Bikovi u vezi će ponovo osetiti strast sa partnerom koja će im dati inspiraciju za mnoge nove avanture koje će oduševiti vašeg partnera. Slobodni Bikovi se napokon osećaju spremno da uplivaju ponovo u dejting vode.

POSAO: Stresan period na poslu napokon dolazi na naplatu, što se pozitivno odražava na tvoje finansije. Samim tim si automatski motivisana da sve obaveze završiš na vreme, kako bi imala i prostora da odmoriš. Jako lepa finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Iskoristi svaki mogući trenutak da odmoriš, biće ti potrebna snaga da završiš sve svoje obaveze.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci se nalaze u odličnoj poziciji da donesu pravu odluku u vezi jedne osobe koja bi mogla da bude njihova budućnost, ali ipak se još uvek premišljaš. Dobro sagledaj sve aspekte i pametno proceni situaciju kako bi donela ispravnu odluku. Zauzeti Blizanci imaju pred sobom fantastičan period sa partnerom, stoga se opustite i uživajte.

POSAO: Odlična komunikacija na poslu vam otvara nove mogućnosti, koje će vas itekako obradovati. Budite pametni i dobro procenite šta je najbolje za vas kako biste mogli profitirati. Sasvim lepa finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Potrudi se da svaki slobodan trenutak iskoristiš da odmoriš kako ne bi imala problema sa zdravljem zbog premora.

rak 1 Nedeljni horoskop: 15. novembar   21. novembar

LJUBAV: Rakovi u romantičnom odnosu i dalje imaju odličan period pred sobom, iako može da usledi neka manja svađa sa partnerom, verovatno oko najmanje sitnice. Slobodni Rakovi su i dalje u potrazi za svojom srodnom dušom, a ovaj period je jako povoljan za vašu potragu.

POSAO: Promene nastale na poslovnom planu su jako pozitivno uticale na tebe, a to se odražva na ostatak tvog života jer tvoji bliski ljudi primećuju promenu. Odlična komunikacija sa kolegama te dodatno motiviše da svoj posao obavljaš perfektno. Sasvim lepa finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Trening ti je jako potreban trenutno, naročito kao vid ostavljanja negativne energije na zdrav i produktivan način.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice