Saznajte nedeljni horoskop: 16. decembar – 22. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 16. decembar   22. decembar

LJUBAV: Vaš nedeljni horoskop je pogodan za romantično uživanje u svim iskustvima koje život pruža, što će vašu vezu podići na viši nivo, jer ćete sa partnerom deliti najintimnije tajne, bez osude. Nalazite se u trenutku koji vam omogućava da ostvarite planove koje oboje žarko želite. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Budite fleksibilni i pronađite zdrav kompromis sa partnerom ako vam na prvi pogled njegove želje nisu dopadljive. Iako ste u poslednje vreme bili anksiozniji, sad ćete se primiriti i biti svoji. Slobodni Ovnovi, uživate u novim poznanstvima i dejtovima jer time radite na ličnom razvoju – vrlo brzo ćete tačno znati šta želite od veze, a šta ne.

POSAO: Ako ste sveži i puni volje, imajte na umu da živost koju stvarate na svom radnom mestu možda iritira vaše kolege, jer oni uopšte ne rade sa istom energijom kao vi. Budite uviđavni prema njima, ponudite im pomoć. Uživaćete u vestima o velikom prihodu, ali nemojte žuriti da svu zaradu potrošite. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Uskoro ćete možda morati da revidirate i promenite svoje planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije; polako vas obuzima praznična euforija. Pazite da ne preterate u zabavi.  nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 16. decembar   22. decembar

LJUBAV: Trenutni raspored planeta u kući ljubavi ima sposobnost da vrati prošlost, pa se nemojte iznenaditi ako počnete da imate osećanja i misli o bivšem ljubavniku, ili čak i ako se vratite staroj ljubavi. U toku ovog perioda nećete biti u najboljem raspoloženju i biće vam teško da probudite bilo kakav entuzijazam za ono što dolazi. Dobro odmerite predstojeće događaje. Možda ćete želeti da zanemarite hitne zadatke da biste krenuli na putovanje. Nebeski sastav ovog ciklusa nosi sa sobom poriv da se napuste svi rasporedi i planovi u korist žurki i druženja. Slobodni Bikovi, zaštitite se od neželjenih sastanaka i razgovora sa malo poznatim poznanicima. Trenutno želite da ostanete sami sa svojim mislima. Uskoro ćete imati priliku da stari san pretvorite u stvarnost.

POSAO: Pronađite kompromisno rešenje u sporu sa svojim kolegama kako biste ih oduševili i dobili njihovu podršku. Astralno poravnanje vas stavlja u veoma optimistično raspoloženje. Napredak ka prosperitetu je u vašim rukama, a ujedno ćete imati priliku da proširite svoje vidike. Samo budite još malo strpljivi i sve će dobro proći. Neka vrsta bonus novca vam može doći ako odigrate svoje karte kako treba.

ZDRAVLJE: Emocije prete da vas preplave i osećate se nelagodno. Suočite se, umesto da ih potiskujete, pa ćete lakše kanalisati stres. Moguće glavobolje i nesanica.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 16. decembar   22. decembar

LJUBAV: Onima koji su već srećni u paru – držite se zajedno. Vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama. Nemojte se previše upuštati u kritike svoje porodice jer vam žele najbolje, već smirite situaciju smirenošću i blagonaklonošću. Eventualne okolnosti će vas primorati da se pridržavate svojih principa, i potrudite se da u tome istrajete. Ovo je veoma analitično vreme za vas, pa razmislite o tome na čemu ste sve zahvalni i ko je uvek tu za vas. Sad je vreme da napravite promene koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima. Slobodni Blizanci, moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima. Ako ste imali velike planove za društveni izlet ili putovanje, možda ćete morati da ih značajno promenite, ali nek vas to ne obeshrabri, već razmišljajte o zabavnim alternativama.

POSAO: Poslovni razgovori i sastanci su uspešni, ali ne dozvolite da vam vaša preterana emocija i osetljivost naškode. Da biste bili uspešni, morate biti agresivniji u svom pristupu. Astralne energije će vam mnogo olakšati da budete strpljiviji. Pronađite najkraći način da poboljšate svoj materijalni status. Vaše greške mogu potpuno promeniti vaše glavne ciljeve za ovaj period, ali to će vam ići u prilog na način na koji niste imali na umu.

ZDRAVLJE: U velikoj ste gužvi i pod stresom – rasporedite svoju snagu, kako biste izbegli iscrpljivanje i sebi obezbedite momente samoće i opuštanja.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 16. decembar   22. decembar

LJUBAV: Planetarni sastav vas ohrabruje da dublje pogledate u sebe kako biste pokušali da razumete izvor nedavnog problema u vezi jer je teškoća verovatno povezana sa starim obrascem ponašanja koji ograničava vaše emocionalno izražavanje. Uskoro ćete možda morati da pristupite tom mestu u svom srcu gde postoje pojedine od vaših najdelikatnijih emocija. Možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog razmišljanja da ćete zaboraviti da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i empatiji. Sad je vreme da izgradite svoje buduće planove sa partnerom. Putovanja će biti uspešna ako niste za volanom, koristite ih kako biste se zbližili s partnerom. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Slobodni Rakovi, pažljivo pogledajte oko sebe i razmislite da li treba da stvarate nova partnerstva bez unošenja previše emocija i impulsivnosti u komunikaciju. Možda ćete morati da budete strpljivi sa svakim ko pokušava da vas provocira, ali to znači da mu se dopadate.

POSAO: Možete se prepustiti trgovačkim aktivnostima koje će vam doneti uspeh, posebno ako posedujete jednu ili lanac prodavnica. Zapamtite da, da biste bili uspešni u poslovnom svetu, morate da naučite da prihvatite neuspeh. Zaštitite svoje interese bez agresije. Sada nije vreme za važne odluke, pokažite smirenost i strpljenje. Pažljivo analizirajte svoje postupke. Da biste izbegli finansijske gubitke, nemojte davati ozbiljna obećanja koja niste u mogućnosti da ispunite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve izazove koji vam predstoje. Redovno unosite vitamine kako biste izbegli prehladu.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 16. decembar   22. decembar

LJUBAV: Niste zadovoljni svojim romantičnim odnosom, ali planetarni sastav vas može naterati da razgovarate o nečemu što niste želeli da priznate. Osećanja su intenzivna, a situacija može eskalirati. Nemojte praviti pogrešne korake zbog svoje rasejanosti, a takođe i zbog emocija i hitnosti, već sa partnerom razgovarajte otvoreno, uviđavno i opušteno. To će zasigurno uroditi plodom, a vi ćete se osećati kao da vam je pao kamen sa srca. Zvezde vam savetuju da ne putujete. Slobodni Lavovi, trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova. Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promene. Ne propustite da steknete korist za sebe.

POSAO: Ako ste trgovac, napravite reviziju. Vaši uspesi su zagarantovani zahvaljujući onima koji vas podržavaju. Žurba, posebno u ovom trenutku, može samo da vam naudi. Planetarna energija vas može podstaći da razmislite i analizirate svoje poslovne poduhvate. Vaša putovanja će biti uspešna ako planirate unapred, a planovi napravljeni u toku ovog ciklusa biće izuzetno korisni. Rezultat izvršavanja hitnih zadataka je neočekivano visoka finansijska nagrada koju ćete uskoro dobiti. Bavite se problemima koji zahtevaju hitno rešenje.

ZDRAVLJE: Budite dodatno oprezni pri svakoj aktivnosti u kojoj upravljate vozilom ili koristite sprave i aparate, jer postoji mogućnost povrede. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 16. decembar   22. decembar

LJUBAV: Planetarno poravnanje donosi veoma veselu i srećnu energiju u vaš odnos, tako da, ako imate nešto što zaista treba da kažete, onda bi ovo bio dobar trenutak da to uradite, jer ćete moći da komunicirate na takav način da nećete morati da pribegavate prikrivenim metodama. Ne dozvolite da impulsivne emocije pokvare vaša dosadašnja dostignuća. Vaše akcije neće biti dobro cenjene ako ste prenagljeni. Nije preporučljivo sada putovati jer ste rasejani, već se o svemu dogovorite sa partnerom pre nego što se odlučite da otisnete na put. Slobodne Device, prekinite sva štetna poznanstva i “prijateljstva” bez scena i agresije. Radite na sebi i dozvolite pristup samo onima za koje ste sigurni da vam žele sve najlepše.

POSAO: Budite fer ako morate da razgovarate o greškama na svom radnom mestu i ne krivite svoje kolege. Možete očekivati uspeh koji se može promeniti u razočaranje ako niste pažljivi. Trenutne planetarne energije će vas učiniti strpljivijim. Ako treba da idete na poslovno putovanje, budite posebno oprezni. Ako ste nekome nedavno pozajmili novac, deo bi vam uskoro mogao biti vraćen. Izbegavajte kritiku i analizirajte sopstveno ponašanje. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos problemima.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa varenjem, pa povedite računa o ishrani u ovom periodu i izbacite štetne navike sa kojima se borite već duže vreme.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 16. decembar – 22. decembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments