nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 16. jul   22. jul

LJUBAV: Društvena okupljanja mogu biti prijatno intenzivna u ovom periodu – neobevazan razgovor o trivijalnim stvarima mogao bi da postane prilično dubok i da vas uvede u ozbiljniji odnos sa osobom na koju niste obraćali pažnju i niste znali koliko je zanimljiva. Partnerski odnosi se mogu iskomplikovati zbog vaše nepažnje i isključivanja partnera iz svojih planova i odluka. Učinite sve što možete da se iskupite. 

POSAO: Na poslu budite strpljivi, direktni i sažeti u komunikaciji, da biste izbegli nesporazume. Možda morate istrpeti stoički neke kritike ili promene koje vam se ne sviđaju, ali shvatite to kao test svoje pouzdanosti i budite na visini. Završite posao koji se nagomilao, pre nego što krenete u realizaciju novih poduhvata. Preispitajte svoje planove za blisku budućnost i nastojte da predvidite moguće prepreke. 

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hroničnim smetnjama. Održavajte kondiciju i sprovedite detoksikaciju, prijaće vam. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 16. jul   22. jul

LJUBAV: Intenzivan odnos sa partnerom – imate o čemu da pričate, a možda se i sukobite oko nekih stavova ili namera, ali naći ćete način da napravite obostrano prihvatljiv kompromis i da strasti usmerite ka romantici. Budite odmereni u komunikaciji sa novim osobama – neko pokazuje interesovanje za vas, pa ga nemojte obeshrabriti, dajte mu šansu da vam se približi i bolje vas upozna. 

POSAO: Imaćete priliku da realizujete davnašnju želju, ili san na koji ste zaboravili. Ako ste u prethodnom periodu odložili neke sastanke i smanjili kontakte sa poslovnim partnerima, sada je vreme da ih aktuelizujete. Sarađujte samo sa osobama sa kojima ste i ranije imali dobra i pozitivna iskustva. Uspeh je pred vama, možete napraviti važno ulaganje u razvoj svojih ideja i planova, ili u sebe i sopstveni razvoj – sve što učinite u ovom periodu zato što osećate da je tako ispravno, biće uspešno. 

ZDRAVLJE: Zdravi ste i stabilni. Osluškujete svoje telo i svoje potrebe i vodite se svojom intuicijom, ona vas nikada nije izneverila. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 16. jul   22. jul

LJUBAV: Ljubavni odnosi i veze biće u centru pažnje, a zvezde predviđaju nezaboravan period u kome možete ostvariti svoje snove. Osećanja su intenzivna i ukoliko ste sami, možete se vrlo strasno zaljubiti. Emocije vas nagone da srljate i reagujete bez zadrške, ali klonite se nepotrebnih rasprava i situacija koje će vam „pritisnuti okidače“.

POSAO: Detaljno analizirajte i preračunajte svoje projekte, a zatim pređite na akciju. Procenite pouzdanost svojih poslovnih partnera. Možete upoznati nove saradnike, koji vam mogu dati vetar u leđa i povesi vas ka velikom zajedničkom uspehu. Neki predlozi mogu uzrkovati finansijske gubitke, zato osobe koje nisu pouzdane držite dalje od vaših ideja i zamisli. 

ZDRAVLJE: Osnažite svoje telo i svoju mentalnu strukturu, kako biste se nosili sa zahtevima nastupajućeg perioda. Detoksikacija će vam dobrodoći. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 16. jul   22. jul

LJUBAV: Tokom ovog perioda vaša čaša ljubavi će biti puna, a možda će i prelivati. Budite hladni i odmereni u rečima koje utiču na ljude u vašem neposrednom okruženju, da ne biste bili pogrešno shvaćeni. Pre ćete povrediti nečija osećanja ako pokušavate da filtrirate istinu, nego ako je izložite sabrano i sažeto. Prijaće vam porodično okruženje, intimni večernji razgovori, porodična okupljanja i sve vrste aktivnosti vezane za dom i najbliže. Ukoliko neka nova i stabilnost kojom zračite. 

POSAO: Možete osećati napetost zbog količine informacija kojom ne uspevate da rukujete i da ih složite po važnosti, a koje su vam potrebne kako biste ostvarili svoje ideje. Razmotrite sve mogućnosti koje su vam na raspolaganju osoba ulazi u vaš život, privući će je upravo vaša porodična toplina, pa čak i one koje ste isprva odbacili. Ključ uspeha u ovom periodu je vaše poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Novčana pitanja će biti u fokusu. 

ZDRAVLJE: Rasporedite snagu, kako biste izbegli preopterećenje. Veče rezrvišite za opuštajuća druženja i sadržaje i lagane fizičke aktivnosti.

 

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević

Comments