ovan 1 Nedeljni horoskop: 16. novembar   22. novembar

Pred tobom je i te kako povoljna nedelja kada je reč o poslu – ne samo da će ti sve ići od ruke, već te najzad očekuje i malo laganiji tempo koji će ti jako prijati. Uglavnom, razloga za brigu nema! Kada je reč o ljubavi, pomalo si nezainteresovana – potreban ti je odmor od svega i svih! Ukoliko si sama, nisi spremna za vezu.

bik 1 Nedeljni horoskop: 16. novembar   22. novembar

Nedelja pred tobom će biti prilično napeta – imaćeš mnogo posla, mnogo obaveza i zadataka koje moraš da završiš sama, ali bez brige – sve će se rešiti u tvoju korist. Ovo je samo prolazna kriza koja neće dugo trajati. Ljubav može da donese zanimljiva poznanstva i susret koji će biti fatalan – ukoliko si sama, sigurno će biti prilike koju nećeš moći da odbiješ!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 16. novembar   22. novembar

Ukoliko planiraš da promeniš posao ili se generalno nalaziš na raskršću kada je reč o karijeri, moguće je da ćeš dobiti ponudu za posao koju nećeš moći da odbiješ, a u opciji je čak i posao u inostranstvu. Svakako, promene dolaze, budi spremna na to. Ukoliko si sama, možeš da se nadaš početku lepe, ali ne previše ozbiljne veze. Ipak, to je baš ono što ti u ovom trenutku prija.

rak 1 Nedeljni horoskop: 16. novembar   22. novembar

Najzad osećaš rasterećenje po pitanju posla, a još jedna dobra vest je da te poboljšanje očekuje i po pitanju finansija. Biće ovo jedna uspešna nedelja! Kada je reč o ljubavi – sigurno ti neće biti dosadno! Mnogo zanimljivih prilika je oko tebe, a tebi će se dopasti baš ona koja potencira ulazak u tajnu vezu. Razmisli da li je malo uzbuđenja vredno rizika!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments