ovan 1 Nedeljni horoskop: 17. januar – 23. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima neke nedefinisane stvari vise u vazduhu i nerviraju vas i oduzimaju vam energiju. Ne možete naterati partnera da procesuira brže nego što je u stanju, ali možete ga prozvati za izbegavanje i odugovlačenje – samo, onda budite spremni na to da vam se neće dopasti ono što čujete. Slobodni Ovnovi se takođe suočavaju sa nekim okolišenjem i izbegavanjem – ali ta igra je za sada zabavna. Zadovoljni ste sobom i nemate razloga da pravite ustupke zbog nekog ko vam još uvek ništa ne znači, ali nemojte se igrati tuđim osećanjima.

POSAO: Dobra nedelja za poslovne sastanke i pregovore, kao i za razgovore za posao. Svakako ćete biti na nekom vrstu ispita i procenjivanja, a to neće biti nežno – budite spremni da pokažete šta znate.

ZDRAVLJE: Kraći pad energije – verovatno ste opet precenili svoje snage, pa sada organizam nije raspoložen za saradnju, jer mu treba odmor i mirovanje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 17. januar – 23. januar

LJUBAV: Ove nedelje na redu je ljubav prema sebi – tražite od partnera podršku za svoju potrebu da stavite sebe na prvo mesto. Pokažite mu koliko ste zahvalni zbog razumevanja koje pokazuje. Slobodni Bikovi će se osećati dezorijentisano i neće znati na čemu su – imate nekoliko kontakata i hteli biste sve da ih sačuvate, pa da odaberete onaj koji pokazuje najviše potencijala, ali to neće moći tako. Nećete ništa izgubiti, u svakom slučaju.

POSAO: Ove nedelje ćete imati moć da odlučujete šta želite i u kom pravcu ćete se kretati, bićete veoma nadahnuti i vrlo inspirativni za druge u svom poslovnom okruženju. Kao da se sve udružilo da vam da vetar u leđ i pokaže smer. Samo napred, sledite svoju maštu i intuiciju.

ZDRAVLJE: Posvetite se nekim umirujućim aktivnostima, kako biste kanalisali svoju kreativnu energiju – šetajte, slušajte muziku, heklajte – i pusite um da pluta. Puni ste energije, ali to ne znači da ne morate da spavate i odmarate se.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 17. januar – 23. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima vaše strpljenje će biti na iskušenju – nemojte pasti na tom ispitu i reći ili uraditi stvari koje kasnije nećete moći da povučete. Prevaziđite neprijatnosti tako što ih nećete pojačavati, a za razrešavanje nesporazuma sačekajte povoljniji period. Slobodni Blizanci neće biti na istoj talasnoj dužini sa osobom koja im se dopada – možda vam je već dosadilo igranje, ili očekujete neki konkretan potez i predlog, zbog koga biste se osećali dobro i privlačno, a to izostaje.

POSAO: Dobre vesti na poslovnom planu – predlog da u nečemu učestvujete, stiže van svih očekivanja. Možda vam ponude ugovor, ili unapređenje ili učešće u projektu – ne dvoumite se ni sekunde!

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da u danima vikenda odmarate, ali potpuno. Prosto, da ne radite ništa. Potrebno vam je da se rasteretite i napunite baterije, da se ne biste razboleli.

rak 1 Nedeljni horoskop: 17. januar – 23. januar

LJUBAV: Za zauzete, miran period. Niste posebno bliski sa partnerom, ali niste ni udaljeni, ne provodite mnogo vremena zajedno, ali se i ne izbegavate. Partner bi mogao da vam pomogne u nekoj nedoumici, svojom perspektivom i analizom situacije. Slobodni Rakovi se ove nedelje lako mogu zaljubiti, ali sa istom lakoćom će moći i da “pregore” ta osećanja, ukoliko ih druga osoba razočara – a najveće su šanse da će se to i dogoditi.

POSAO: Potrebna vam je koncentracija i fokus, da ne propustite neke sitnice sredinom nedelje, koje kasnije mogu da stvore vrlo zamršene probleme. Vi uvek imate dobar osećaj i zato ga nemojte odbaciti kad osetite da vas upozorava, iako sve deluje regularno.

ZDRAVLJE: Vaša zimogrožljivost može biti pojačana izvesnim hormonskim disbalansom, primenite neku prirodnu terapiju čajevima i suplementima.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments