ovan 1 Nedeljni horoskop: 17. jul   23. jul

LJUBAV: Planetarna energija vam pruža priliku da pronađete i blisko upoznate onu najdublju emotivnu harmoniju, za kojom dugo čeznete. Prepustite se i imajte poverenje u sebe, u partnera i Univerzum. Slobodni Ovnovi bi trebalo da se pomere, ako im osoba koja ih zanima ne uzvraća to interesovanje. Ne možete nekog osvojiti iz inata, ali možete se osećati kao budala zbog pokušavanja. 

POSAO: Ukoliko ste dogovorili neke poslovne sastanke i razgovore, budite oprezni i pratite sve nijanse i detalje u razgovorima, da vam ne bi promaklo nešto krupno, što je samo uzgred nagovešteno. Slušajte svoju intuiciju i uspećete. Pruža vam se prilika da ostvarite svoje snove.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i dobro se osećate. Zadržite uobičajen tempo života, smanjite konzumiranje kafe, alkohola i cigareta i spavajte dovoljno. 

bik 1 Nedeljni horoskop: 17. jul   23. jul

LJUBAV: U ovom periodu najvažnije je da sa voljenom osobom komunicirate otvoreno, prijateljski i dobronamerno – pokažite nesebično interesovanje za dobrobit partnera, a on će vam uzvratiti podrškom i razumevanjem. Slobodni Bikovi će se suočavati sa osećanjima za koja su mislili da su ih odbolovali i prevazišli. Promene koje želite da uvedete u svoj život doći će postepeno i ne pokušavajte da ih ubrzavate. 

POSAO: Vaš profesionalni uspeh u ovom periodu zavisi od vašeg prijatnog i nenametljivog ponašanja. Svoje ambicije i svoje mišljenje zadržite za sebe, tako ćete lakše izaći na kraj sa nekim kotroverzama, koje su posledica vašeg ranijeg ponašanja. Fokusirajte se na jednu stvar, a ako ih ima više, onda na jednu po jednu – odredite prioritete, ne vredi vam da se rasipate na sto strana. 

ZDRAVLJE: Saznanja i uvidi su snažni ove nedelje – pratite svoje unutrašnje strane, slušajte svoju intuiciju i budite strpljivi. Čuvajte energiju, ne preterujete ni u čemu i ne iscrpljujte se. 

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 17. jul   23. jul

LJUBAV: Potrebna vam je snaga i strpljenje za diplomatsko ponašanje u partnerskim odnosima, jer direktnim putem ili još gore svađom, nećete ništa postići. Radije priznajte greške i izvinite se, čak i ako ne smatrate da ste pogrešili, nego da ubeđujete partnera da je on to pogrešno shvatio. Slobodni Blizanci će imati zanimljive lične doživljaje, koji će im pomoći da preispitaju svoja uverenja i prošire horizonte – ljubav nije ono što ste vi mislili da jeste, a to otkriće je veoma oslobađajuće. 

POSAO: Suočićete se sa par situacija koje zahtevaju vašu intervenciju i pribranost – ako pokušate da taj posao prebacite na nekog drugog, uslediće nered i posledice koje ćete opet vi morati da sanirate. Zadržite smirenost po svaku cenu i budite spremni da svoje planove prilagođavate i menjate u trenutku. 

ZDRAVLJE: Za dobro raspoloženje potrebno vam je prijateljsko okruženje i druženje, a za glavobolje – mirna glava. Pokušajte da se opustite, prijala bi vam temeljna detoksikacija. 

rak 1 Nedeljni horoskop: 17. jul   23. jul

LJUBAV: U ovom periodu sukob između vas i vašeg partnera, može biti neizbežan, ali pre nego što se pretvori u totalnu katastrofu, tu energiju možete preusmeriti i transformisati. Upotrebite emotivni naboj da razumete da se i partner isto tako oseća i onda pokušajte da shvatite njegove motive, strahove i potrebe. Slobodni Rakovi bi mogli da se vinu na krilima očekivanja i – kao što to obično biva, da se vrlo brzo razočaraju. Možete sa nekim u ovom periodu doživeti neobično iskustvo – da se zaljubite, sukobite, razočarate i rastanete za samo nekoliko dana (za šta su u vezi obično potrebni meseci, pa i godine). 

POSAO: Očekujte nepovoljne vesti, otkazivanje dogovora i neispunjavanje obaveza. Sa novim poslovnim kontaktima budite oprezni, jer ne možete da ih ispravno procenite. Možete uspešno okončati ovaj problematičan period, ako se oslonite samo na sebe i ostanete oprezni i strpljivi. Ne pokušavajte da ubrzate stvari, već prihvatite kašnjenja i odlaganja. 

ZDRAVLJE: Udaljite se od toksičnih osoba i situacija i potražite izvore pozitivne energije, pa ćete sačuvati živce i zdravlje. 

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments