Saznajte nedeljni horoskop: 17. maj – 23. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 17. maj   23. maj

LJUBAV: Skloni ste da se prema ljubavi odnosite veoma ozbiljno, ali Venera utiče na vas, pa je moguće da ćete osetiti neodoljivu želju za slobodom, koja vam predskazuje ljubavne avanture, nove utiske i zanimljivo poznanstvo. Pod jakim ste uticajem emocija. Porodične svađe ne treba da vas brinu, jer ponekad u teškom trenutku ljudi kažu stvari koje ne misle – ako treba izvinite se i razgovarajte kako biste došli do rešenja. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate.

POSAO: Sastanak sa vašim partnerima će biti uspešan ako gajite zajednički interes. Budite strpljivi i ne odvraćajte se od zacrtanog puta, jer, ma koliko bilo mučno i izazovno, trud će se definitivno isplatiti – na ovaj ili onaj način. Dajte kolegama šansu da vam pomognu – ne morate uvek sve sami.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali vam emocije variraju, što utiče na celokupno zdravlje. Uz voljene ljude i aktivnosti, vratićete se unutrašnjem miru.

2 bik Nedeljni horoskop: 17. maj   23. maj

LJUBAV: Uticaj planeta generiše šarm, strast, intenzitet i dramatičnost, a takođe donosi transformaciju kroz duboke emocionalne reakcije. Bikovi u vezi, budite oprezni u komunikaciji sa bližnjima, posebno sa partnerom, jer nesmotrena izjava može izazvati dubok problem. Ne izazivajte sudbinu nepromišljenim potezima zbog svog nestrpljenja, radije odvojite vreme da mirno procenite situaciju. Slobodni Bikovi, naći ćete se okruženi interesantnim ljudima koji će možda želeti da vam budu više od prijatelja, a na vama će biti da procenite da li takav odnos ima budućnost. Napravite promene koje će postati odskočna daska za dostizanje novih iskustava i potencijala.

POSAO: Nemojte se svađati sa kolegama na radnom mestu, radije dobronamerno popričajte i izvinite se – čak i ako niste pogrešili. Mirna glava je osnov za uspeh. Sada je dobro vreme da preispitate neke od svojih ideja i predstavite ih nadređenima. Ipak, zaštitite se od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke.

ZDRAVLJE: “Presecite” i obavite lekarski pregled koji već izvesno vreme odlažete. Ne dozvolite da problem kulminira.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 17. maj   23. maj

LJUBAV: Ako ste u stanju da sa partnerom delite najiskrenije nade i strahove, onda postoje sve šanse da odnos premestite na viši i intimniji nivo. Taj osećaj sigurnosti i stabilnosti možete proslaviti na određeni način, na primer, odlaskom na putovanje – možda egzotičnu destinaciju koju ste oduvek želeli da posetite. Slobodni Blizanci, nemojte davati lažnu nadu onima sa kojima ne vidite zajedničku budućnost. To će samo doneti neželjene neprijatnosti koje crpe energiju svim uključenima.

POSAO: Promene na radnom mestu su korisne, a u bliskoj budućnosti bi mogao da usledi događaj koji će napravi veliku razliku i podstaći vas da donesete odluke o kojima dosad niste razmišljali. Budite oprezni, ako ste brzopleti pretrpećete ozbiljne finansijske gubitke od kojih nećete moći uskoro da se oporavite. Ne bojte se da potražite savet iskusnijeg.

ZDRAVLJE: Određeni hronični problemi bi se u ovom periodu mogli intenzivirati, pa potražite savet lekara. Nemojte na svoju ruku određivati terapiju.

4 rak Nedeljni horoskop: 17. maj   23. maj

LJUBAV: Rakovi u vezi, nemojte zanemarivati zajedničke posete bioskopu, pozorištu, koncertu i drugim umetničkim dešavanjima, jer su zapravo veoma bitna za učvršćivanje odnosa. Takve aktivnosti će vas dodatno zbližiti i osetićete da ste na istoj “talasnoj dužini”. Slobodni Rakovi, očekuju vas velike promene, ali ne očekujte da će brzo rešavanje problema u vezi sa ličnim planovima doći lako. Posvetite se sebi i onima koji zaslužuju vašu pažnju, a ono što treba da se desi će se desiti kad na to budete spremni.

POSAO: Da biste izbegli finansijske gubitke, nemojte davati ozbiljna obećanja ako su povezana sa poduhvatom koji može uticati na sve zaposlene. Nove informacije će vas uskoro primorati da preispitate svoje postupke i promenite način poslovanja, pa i života. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, što će vam doneti lekciju koju ne treba da zanemarite.

ZDRAVLJE: Promene raspoloženja dolaze zbog neispavanosti i obaveza koje ne jenjavaju. Napravite vreme za odmor dok stanje ne postane alarmantno.

5 lav Nedeljni horoskop: 17. maj   23. maj

LJUBAV: Nebeska konfiguracija vas podstiče da sa partnerom pričate o svojim osećanjima. Trenutna astralna energija može poremetiti neke od vaših zajednički pripremljenih planova, ali za to može postojati veoma dobar razlog, zato nemojte tugovati. Događaji se možda dešavaju drugačije od onoga što ste zacrtali, ali novi obrti će vam koristiti. Slobodni Lavovi, zvezde vam daju odlučnost i pomažu vam da preuzmete stvari u svoje ruke. Ne morate čekati simpatiju da se prva javi, možete to vi učiniti i znati “na čemu ste”.

POSAO: Pokažite inicijativu i insistiranje na radnom mestu ako ste uvereni da su vaše ideje profitabilne. Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Slušajte svoju intuiciju, pa ćete ostvariti svoje želje i zamisli. Zadovoljni sobom biće Lavovi koji su mirni i ne stvaraju sukobe.

ZDRAVLJE: Rešavanje raznih problema može vas učiniti nervoznim, pa vam je najpotrebnije da sačuvate mir – primenite svaki način koji poznajete.

6 devica Nedeljni horoskop: 17. maj   23. maj

LJUBAV: Tokom ovog perioda, potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju. Međutim, ako o njima razgovarate i ne gurate ih “pod tepih”, odnos sa partnerom možete pretvoriti u harmoničan. Nemojte se plašiti da ćete ga oterati ako iskreno govorite o onome što mislite. Ako vas voli, razumeće i pružiće vam podršku. Slobodne Device, period je idealan za putovanje u društvu prijatelja ili solo, gde ćete napuniti baterije i steći nove uvide. Zračite šarmom i samopouzdanjem i samo tako nastavite.

POSAO: Očekujte da ćete postati mnogo uspešniji kad se izdvojite iz gomile i pokažete drugima da posedujete jedinstven dar koji možete da podelite. Ako razmišljate o važnijim odlukama, bolje je sačekati dok ne budete sigurni u sve činjenice. Moguć je gubitak novca, kroz pogrešno ulaganje ili kupovinu, pa u ovom periodu pokušajte da izbegnete svaki veći trošak.

ZDRAVLJE: Oprostite sebi i drugima i oslobodite se pritiska u grudima – to je ono što vam izaziva glavobolje i osećaj da gubite dah.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments