ovan 1 Nedeljni horoskop: 17. maj – 23. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima će biti dinamično i zabavno ove nedelje, ali vaše raspoloženje će biti ćudljivo. Variraćete od radosti i zadovoljstva do nervoze i osećanja osujećenosti. Partner je aktivan i sklon da preuzima inicijativu – i uvodi promene, koje daju dinamiku vašem zajedništvu, ali koje vam jednim delom prijaju, a drugim vas izluđuju. Slobodni Ovnovi mogu ovih dana uleteti u avanturu, za koju neće verovati da može da se pretvori u nešto više, ali osećanja će vrlo brzo proraditi. U prvom trenutku osoba koja vam je privlačna, istovremeno vam je i zbog nekih stvari odbojna i čini vam se površnom – ali to vaš odbrambeni sistem traži nedostatke (shvatićete kad prorade leptirići).

POSAO: Nestrpljivi ste da počnete sa projektom koji već neko vreme planirate, ali više ste u tome srcem, nego glavom – nedostaje logistika i astrološki povoljan momenat za nove početke. Obuzdajte svoju impulsivnost, savetuju zvezde, razmišljajte u široj perspektivi i na duže staze, a ne kratkoročno. Finansijski povoljan trenutak – novac dolazi iz više izvora, a neki se mogu otvoriti sasvim neočekivano.

ZDRAVLJE: Nervi su vam napeti, a vremenske promene i oscilacije vas zamaraju. Pokušajte da se više odmarate i opuštate, ako ne uspevate u tome, onda pojačajte fizičku aktivnost, bolje ćete se osećati kad se “zdravo umorite”.

bik 1 Nedeljni horoskop: 17. maj – 23. maj

LJUBAV: Napetost u partnerskim odnosima neće popusititi sama od sebe – ona postoji, zato što traži od vas učešće i napor. Pružite ruku, priđite partneru, pokažite dobru volju i razumevanje – kritikovanje i zamerke vas neće nikuda odvesti. Možda je ovo period preispitivanja, ili početak kraja, ali ne odustajte dok ne date sve od sebe. Slobodni Bikovi su puni emocija i strasti, ali nema nikog ko može da im uzvrati adekvatno. Ima flerta, avantura i emotivnih treperenja, ali vi osećate potrebu da sve to podignete na viši nivo. Opustite se, svojim očekivanjima i frustracijom blokirate pozitivnu energiju.

POSAO: Povoljna poslovna nedelja je pred vama – staloženi ste, povlačite konkretne i praktične poteze, koji odmah daju rezultate. Ako i bude nekih iznenađenja i neplaniranih momenata, koji će vas izbaciti iz takta, brzo ćete se sabrati i povesti dešavanja ka povoljnom razrešenju. Ove nedelje obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima (poboljšajte je), a ljude koje budete upoznavali, nastavite da kontaktirate, to su vam potencijalni saradnici u predstojećem periodu. Finansije stabilne.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije i spremni ste za sve izazove, zdravlje vam je dobro, stabilni ste u svakom pogledu. Ne propustite da budete svesni toga kako se dobro osećate – i zahvalni.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 17. maj – 23. maj

LJUBAV: Zatišje u partnerskim odnosima – nema napetosti i naboja, nema nesuglasica, ali nema ni strasti i romantike. Okrenuti ste sebi, a partner je suviše zauzet da bi mu to smetalo. Ovih dana ćete se jedva primećivati, ali vama će to zasmetati i tražićete ventil u flertu i pažnji drugih osoba. Vodite računa da to ne preraste u nešto što će imati mnogo veće posledice po vaš odnos. Slobodni Blizanci će imati priliku da prodube komunikaciju sa osobom koja im se sviđa i da ispolje svoja osećanja i namere na pravi način – možda se desi i nešto konkretno, pa čak i ako to bude samo avantura, dobro ćete se osećati zbog toga.

POSAO: Na poslovnom polju ritam se usporava, što znači da ćete moći da se rasteretite i nastavite nesmetano da radite. Izostanak svakog naboja će prijati vašim živcima, a i doprineće donošenju nekih dobrih odluka – bićete u stanju da stvari sagledate realno i da ne postupate emotivno i ishitreno. Ideje koje imate za pokretanje novog posla, počinju da sazrevaju. Novčani priliv se stabilizuje, bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Taman kad počnete da osećate da ste toliko psihički iscrpljeni da ne možete više da podnesete ni malo dodatnog stresa, stvari se smiruju i energija vam se harmonizuje. Možda će biti malo problema sa nesanicom, pijte umirujuće čajeve i opuštajte se pred spavanje.

rak 1 Nedeljni horoskop: 17. maj – 23. maj

LJUBAV: Odnos sa partnerom vam ove nedelje zavisi od toga koliko ćete biti realni i u stanju da slušate šta partner govori, da ga osluškujete i shvatate, umesto da slušate samo glas u svojoj glavi i unapred izvodite zaključke, zbog kojih ćete se osećati uvređeno i povređeno. Zvezdani savet – setite se da se svet ne vrti oko vas i da ponašanje partnera koje vam smeta možda uopšte nema ništa sa vama – niti protiv vas. Ne dramite, nego ponudite razumevanje. Slobodni Rakovi će kao sunđer upijati pozitivnu energiju koju im drugi nude, a drugi će njihovo senzitivno reagovanje shvatiti ovako i onako – neko može postati vrlo nametljiv, jer je razumeo da ima dozvolu za to. Pažnja vam prija, to svakako, tako da ako ništa – makar uživajte u tome što ste nekome zanimljivi.

POSAO: Nervoza na poslovnom planu ove nedelje je vezana za sve što ne zavisi od vas – a dosta toga ne zavisi. Drugi će vas ometati, smetati vam i nervirati, jer su spori, jer ne umeju da razmišljaju van okvira i nikako nisu spremni da rizikuju. Možda nećete uspeti da posao obavljate sasvim na svoj način, ali bitno je da ga obavljate. Ponekad morate da napravite kompromis. Ovo se neće odraziti na vaše finansijsko stanje, koje je – u dobrom i sve boljem stanju.

ZDRAVLJE: Kad god pokušate da se opustite i uzmete vreme za sebe, pojaviće se nešto što treba da uradite, neki poziv koji ne možete da odbijete, neka dešavanja koja zahtevaju vaše prisustvo. Kosmos vam poručuje da potražite relaksaciju u uključenosti i aktivnosti, a ne u izdvajanju i usamljenosti.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments