5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

ovan21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Ovo je nedelja u kojoj ćete biti veoma društveni i pozitivni. Ponedeljak nosi priliku za druženje sa nekim važnim ljudima i na tom sastanku ćete doći do korisnih ideja. Sredinom nedelje budite oprezni, jer će tada pun Mesec biti u Škorpiji, a to sa sobom nosi strast i duboka osećanja. Od četvrtka imate šanse za spontanim sastancima, upoznavanjima i zabavom.

bik21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Trebalo bi da razmislite o ulaganju i novca i vremena u poboljšanje svog zdravlja. To ćete najpre postići ukoliko kupite opremu za treniranje i uplatite članarinu u nekoj teretani. Sredinom nedelje kada pun Mesec bude u znaku Škorpije, otkriće se neka skrivena i duboka osećanja. Mnogo strasti, ljubomora i bes samo su neka od osećanja koja će biti dominantna u ovom periodu. Ukoliko poslušate intuiciju, zaradićete.

blizanci21112111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Ovo je nedelja u kojoj ćete biti veoma kreativni. Razmišljaćete o započinjaju neke ozbiljnije veze, naročito ukoliko ste dugo bili sami. Ovo je period kad ste u svom elementu i željni života. Sredinom nedelje biće vam pojačana osećanja, pa će vam to omogućiti da se malo opustite i živite u trenutku. Ovo bi mogao da bude idealan period u vašem životu, samo ukoliko se opustite i dozvolite sebi da iskažete osećanja.

rak21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Iako i dalje imate problema sa kreativnošću, ovaj period vam donosi neke nove ideje koje će vas motivisati da krenete ispočetka. Na sredini nedelje mogla bi da vas obuzme sumnja i strah, pa bi to moglo da vas demotiviše potpuno. Ne dajte se, jer već od kraja nedelje, sve će ponovo biti kako treba. Nemoguće je ostvariti veliki uspeh bez tog prvog malog koraka.

lav21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Ovo je nedelja kada će se iz nekih sastanaka i razgovora razviti pozitivne prilike i saradnje koje će vas uključiti u mnoge kreativne projekte. Sredina nedelje donosi svađe u porodici. Pripazite šta ćete tada izgovoriti kako se ne biste kajali kasnije. U četvrtak ćete osetiti veliku privlačnost prema nekoj osobi. Prepustite se osećanjima i uživajte.

devica31111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Poslovni dogovori i prilike obeležiće ovu nedelju. Slobodno malo rizikujte i odlučite se za neke poteze koji možda i nisu uobičajeni za vas. Ukoliko se povežete sa pravim ljudima i istražite opcije skupićete mnogo korisnih informacija koje će vam pomoći da ostvarite važan cilj. Ipak, doživećete krizu u ljubavi sredinom nedelje.

vaga21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Iako možete doživeti brojne izazove u ljubavi, ipak se mnogo toga zanimljivog sprema kada je u pitanju vaš društveni život. Imaćete priliku da istražite neke nove društvene grupe i da se krećete u drugim krugovima. Oduprite se potrebi da razmazite sebe i potrošite mnogo novca kako biste se osećali bolje. Ukoliko tako radite osećaćete se loše sledeće nedelje. Ukoliko ste spremni da rizikujete, čeka vas prava ljubav.

skorpija21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Ovo je vreme kada ćete razmišljati o dubokim životnim problemima. Ono što želite je harmonija i balans kako biste lakše podneli burnu svakodnevicu. Sredina nedelje će vas potpuno poremetiti i ukoliko ne budete pažljivi, osećanja koja će vam navirati potpuno će vas izbaciti iz takta. Ukoliko ste ikad razmišljali o odlasku na terapiju, ovo je pravo vreme za to.

strelac21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Čini se da vam sve ide u životu, naročito kada su društveni život i ljubav u pitanju. Sastanci i druženja mogu biti put do nekih zanimljivih događaja u vašem životu. Dozvolite da vas vaša radoznalost vodi i uzbudljive stvari će vam se događati. Isto važi i kada je ljubavni život u pitanju. Bilo da ste u dugoj vezi ili u potrazi za romansom, bićete pod naletom strasti.

jarac21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Želećete da istražite sve mogućnosti za novi posao. Ovo je i odlična prilika za to, jer imate sjajne izglede za uspešne intervjue, dogovore i poslovne prilike uopšte. Mnogo toga se dešava i u vašoj kući. Doći će vam neki nenajavljeni, a važan gost. Potrebno vam je više druženja i zabave.

vodolija21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Prilike na ljubavnom, poslovnom i bilo kom drugom planu samo će vam dolaziti ove nedelje. Iskoristite ovu priliku da istražite sve svoje opcije. Pazite se samo sredinom nedelje, jer vas mesec u Škorpiji može naterati da razmišljate o nekim suludim idejama kada je posao u pitanju. Takođe, snažna osećanja će vas naterati da sumnjate u svoje motive ili motive nekog drugog. Dobro razmislite pre nego što preduzmete bilo kakav korak.

ribe21111111 Nedeljni horoskop 17. maj – 24. maj

Ovo je nedelja u znaku vaše kuće i porodice. Želećete da uložite novac u renoviranje svog doma, da okrečite, menjate nameštaj ili da sadite cveće na terasi. To je sve pozitivno ukoliko vodite računa o tome da ne potrošite više nego što možete da priuštite. Inače, ovo je sjajan period u vašem životu, koji će vam kasnije doneti lepa i srećna sećanja.

Lenka Gatić

Editors choice