nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 17. septembar   23. septembar

LJUBAV: Budite taktični u partnerskim odnosima – posmatrajte partnerovo ponašanje i nemojte reagovati na pritiskanje okidača, ostanite mirni i uradite ono što on ne očekuje od vas. Time možete promeniti ustaljene obrasce po kojima se sukobljavate. Ako ste sami, neko vas može jako privući, ali nećete znati kako da se postavite i da li ta osoba oseća isto što i vi. I ovde budite taktični – posmatrajte kako reaguje na vas, i podstaknite pozitivan odgovor. 

POSAO: Vaš uspeh zavisi od profesionalnog okruženja, a stvari se ne odvijaju onako kako biste vi hteli, što vas čini razdražljivim i napornim. Ne možete upravljati okolnostima, ali možete svojim ponašanjem i reakcijama i ovo je velika lekcija za vas – da se postavite diplomatski i da mirno posmatrate sve one koji pokušavaju da vas uznemire. Tako ćete prevazići prepreke i približiti se svojim ciljevima. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i raspoloženi ste za zabavu, druženje, izlete i rekreaciju. Izbegavajte alkohol, čak i u malim količinama. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 17. septembar   23. septembar

LJUBAV: Možete se zaljubiti onako kako priželjkujete već duže vreme, ali ovaj put vam može uspeti da razlikujete svoja očekivanja od realnosti i da ne upadnete u zamke starih obrazaca, zbog kojih ste se osećali izdano i povređeno. U partnerskim odnosima mogu se pojaviti neočekivani izazovi i prepreke koje će vam zakomplikovati odnose. Poturdite se da svoja osećanja i misli izrazite jasno, da biste prevazišli prepreke u komunikaciji. 

POSAO: Odlaganje poslovnih sastanaka i pregovora će vam poremetiti planove, ali to vam ide u korist na duže staze. Ne precenjujte svoje snage kako biste zadržali prosperitet na svojoj strani. Neka prethodna ulaganja vam se neće isplatiti kao što ste očekivali, ali ne pokušavajte da to promenite nekom naglom akcijom. Budite oprezni pri donošenju odluka i implementiranju promena, ovo nije period za revolucionarne poteze i nagle rezove. Pronađite ispravnu taktiku i budite precizni u svojim zahtevima. 

ZDRAVLJE: Rasporedite svoje obaveze prema svojoj snazi, nemojte se preopterećivati, da se ne biste iscrpli. Spavajte dovoljno. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 17. septembar   23. septembar

LJUBAV: Venera je uz vas i povećaće vam lični magnetizam, kao i prilike za romantične susrete. Ako vam neka osoba skreće pažnju i izaziva interesovanje, preuzmite inicijativu, pozovite je na druženje i bolje upoznavanje. U partnerskim odnosima možete biti nestrpljivi i pokušavati da nametnete svoje mišljenje, iako znate da to nije način. Dosadilo vam je da taktizirate, ali ako želite da budete potpuno otvoreni, ne smete biti agresivni i ogorčeni. 

POSAO: Na radnom mestu budite pažljivi i razmišljajte o svemu što radite. Prevaziđite nervozu i ne dozvolite da vas požuruju. Dobre finansijske prilike su pred vama i povezane su sa pregovorima sa uticajnim osobama. Detaljno procenite poslovne razgovore i sve informacije koje ste prikupili, da biste doneli dobru odluku. Budite odvažni, pred vama su novi horizonti, uspon i priznanja koja ćete zaslužiti predanošću i istrajnošću. 

ZDRAVLJE: Možete osećati uspone i padove energije i potrebu da više odmarate i mirujete. Slušajte svoje telo. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 17. septembar   23. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima vlada teška energija, prolazite kroz naporan period, u kome se preispitujete i posmatrate partnera i vaš odnos vrlo kritički. Ako želite da sačuvate odnos, opustite se i smanjite očekivanja, ne zahtevajte ništa, ali postepeno postavljajte granice, koje niste postavili na vreme – imate šanse da izgradite zdraviji odnos. Usamljeni Rakovi će biti stvaralački i pesnički raspoloženi, a u tom raspoloženju romantika vas može uvući u nerealne zamisli i probuditi osećanja koja neće biti uzvraćena.

POSAO: Imate želju za novim poduhvatima, ali morate ih veoma praktično osmisliti, da ne bi ostali samo na ideji. Ukoliko se povezujete sa novim poslovnim saradnicima, budite oprezni, jer ćete teško moći da ih procenite. Prosperitet zahteva da budete taktični i da ne pričate mnogo – nemojte deliti savete, držati predavanja, niti govoriti o svojim planovima. Šta god odlučite da uradite, realizacija se može odlagati, usporiti, ili zahtevati podelu na etape i prilagođavanje prvobitnih planova. 

ZDRAVLJE: Zvezde vam preporučuju da se posvetite sebi i da ne tražite društvo i razonodu, koji vam mogu skrenuti pažnju. Odmarajte se i negujte sebe.

 

Comments