Saznajte nedeljni horoskop: 18. avgust – 24. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 18. avgust   24. avgust

LJUBAV: Gledajući u suštinu stvari, oni u ovom vatrenom znaku će razumeti svaki aspekt svog života i ljubavi, a za one koji su sami mogu se desiti uzbudljivi događaji koja uključuju učešće na javnim događajima i poznanstvo sa osobom sa kojom se idealno slažete. Sada se možda osećate prilično emotivno, ali vam nedostaje osećaj jasnoće. Ako ste imali određeni vid razmirice sa partnerom, pomirite se i budite strpljivi – vi budite ti koji ćete prvi prići, ne morate uvek čekati drugu stranu da pokrene temu. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva.

POSAO: Ne poričite korisnu saradnju u teškim vremenima. Budite oprezni i ne žurite. Vaš um je sada mnogo više usredsređen i fokusiran, i pomaže vam da svoju energiju usmerite u jednu stvar umesto u mnoštvo drugih, pa to, zapravo, postaje tajna vašeg uspeha. Za one od vas koji imaju nove ideje i planove – dobro je da ih podelite sa onima kojima verujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a povremene uspone i padove energije možete harmonizovati boljom organizacijom dnevnog rasporeda aktivnosti i odmora.

2 bik Nedeljni horoskop: 18. avgust   24. avgust

LJUBAV: S obzirom na trenutnu planetarnu postavu, moraćete da pazite da ne pokušavate da se držite prošlosti ako želite da očuvate svoju vezu. Ne dozvolite da vam u misli uđe to što vam je neko sa strane nagovestio da misli da je vreme da se razdvojite. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Slobodni Bikovi, iako je istina da morate jasno da razmišljate o tome kako da postignete svoje ciljeve i planove, samo vaše srce može da vam kaže u čemu se oni zaista ogledaju. Zavisite od svoje intuicije, koja će vas navesti na ispravne radnje u svakoj situaciji.

POSAO: Uspostavljanje novih poslovnih kontakata otvara vrata za nove poduhvate. Vaša sposobnost da upadnete i lako i graciozno izađete iz izazovnih situacija biće vaša karta za uspeh. Doći će vam finansijske vesti koje nisu posebno povoljne, ali zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom, bolovi u zglobovima, ukočenost – pojačajte unos vitamina i minerala i radite lagane vežbe uz prateće opuštanje.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 18. avgust   24. avgust

LJUBAV: Neočekivani postupci su uzrok komplikacija u odnosu sa partnerom. Možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda vaš odnos zapravo ide, pa ako imate neodumica – otvoreno razgovarajte. Ne dozvolite da ono što je rešivo postane nerešivo. Slobodni Blizanci, budite oni koji će se prvi javiti i inicirati izlazak sa simpatijom, ne morate čekati njen poziv. Kakav god bio ishod, na ovaj način ćete prekratiti iščekivanje i sve nedoumice. Znaćete da ste pokušali.

POSAO: Poslovni sastanci i razgovori neće biti uspešni ako ste rasejani. Da biste prevazišli svoje probleme, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete. Ako imate bilo kakve planove koje ste razmišljali da sprovedete u delo, pokrenite ih sad. Zvezde poručuju povoljne rezultate za sve odvažne.

ZDRAVLJE: Stres možda ne možete da izbegnete, ali možete ga kanalisati zdravim navikama, opuštanjem i rekreativnim aktivnostima.

4 rak Nedeljni horoskop: 18. avgust   24. avgust

LJUBAV: Možda niste zadovoljni svojom trenutnom romantičnom situacijom i planetarni sastav vas može naterati da se pozabavite onim što sebi niste želeli da priznate. Možda ste u ovom periodu čak i skloni da verbalno napadate partnera bez valjanog razloga, a i on vam ne ostaje dužan. Rešenje je otvorena komunikacija u kojoj ćete sve probleme rešiti, ali nije dovoljan jedan razgovor, već to treba da postane nešto što ćete neprestano praktikovati. Slobodni Rakovi, uživajte u svemu što vam život pruža i uopšte nemojte razmišljati da li vam neko u svemu tome nedostaje – samo zato što društvene norme tako nalažu. A kad neko bude bio zainteresovan da se u vašem društvu zadrži – dobro došao!

POSAO: Za one koji se bave kreativnim poslom, zvezde daju šansu da stvore nešto zaista lepo i pamtljivo – što će biti povoljno za sve uključene. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene. Odbijte putovanje koje je skupo i koje će smanjiti vašu uštedu koju ste već namenili za nešto drugo.

ZDRAVLJE: U ovom periodu vam je potrebna samoća, da biste se posvetili samoposmatranju i povezivanju sa svojim osećanjima. Vodite računa o ishrani.

5 lav Nedeljni horoskop: 18. avgust   24. avgust

LJUBAV: Slobodni Lavovi, ne treba da plašite se života i neočekivanih preokreta, pa čak i vraćanja u vezu iz prošlosti – život uvek treba da bude svež i pun raznolikosti kako biste znali da ga zaista živite. Nemojte čekati potvrdu drugoga ako vam se negde ide ili nešto radi, već se samostalno otisnite na sve ono što vas privlači. Lavovi u vezi, nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima sa partnerom potreban novi pravac, ali ga nećete otkriti ni u jednoj od uobičajenijih aktivnosti kojima je većina ljudi obično srećna. Razmislite šta bi to moglo da bude, pa zajedno o tome diskutujte i donesite odluku.

POSAO: Nepokolebljiva sreća će vas voditi do uspeha. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Uskoro će vam se ukazati ogromna finansijska prilika, ali prvo se konsultujte sa iskusnijima od sebe – i onima kojima verujete; nemojte previše verovati onima sa kojima nisto “načisto”.

ZDRAVLJE: Možete imati klasične psihosomatske probleme u ovom periodu – bolovi u želucu, stomačni problemi, nesanica. Nađite način da kanališete stres.

6 devica Nedeljni horoskop: 18. avgust   24. avgust

LJUBAV: Planetarni sastav može napraviti određenu vrstu sukoba između vas i vašeg partnera neizbežnom, ali umesto da ovo bude potencijalni nepovoljni rezultat, zapravo će vam učvrstiti odnos – samo budite voljni da saslušate jedno drugo. Potom preokrenite situaciju na zabavu i brižne gestove kako bi jedno drugome stavili do znanja šta je to što vaš odnos čini vrednim održavanja. Slobodne Device su nestrpljive da započnu novu vezu, ali svoju potragu ne treba da zasnivaju na fizičkoj, već na intelektualnoj osnovi. Čekaju vas velike promene. Pažljivo pregledajte svoje razgovore i postanite svesni problema jer morate da ih rešite na vreme.

POSAO: Budite mirni, koliko god da ne odobravate ono što se dešava oko vas – ali ako shvatite da nije vredno gubiti energiju na ubeđivanja u suprotno, razmislite šta sledeće možete da uradite. Pronađite način da ugradite svoju umetničku prirodu u svoj rad i bićete uspešni – to će biti ono što će vas isticati u odnosu na druge. Usput, pazite da svojim postupcima/rečima nekoga ne povredite.

ZDRAVLJE: Emotivno ste uključeni u sve interakcije i sve vas pogađa, pa vam je potrebno da napravite uzmak, da biste postigli mentalnu ravnotežu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za avgust.

Comments