Život na visokoj nozi: 12 stvari koje su pravi #luxurylifegoals

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

U trendu je originalan nakit kao izraz individualnosti – evo gde možeš da ga nabaviš!

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#weekendescape: Sve što ti je potrebno za romantičan piknik u francuskom stilu

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 18. januar   24. januar

Ova nedelja će biti u znaku finansija što je sjajna vest za tebe! Biće mnogo prilika za zaradu što će ti i te kako značiti, naročito ukoliko te muče dugovi koje nikako da vratiš. Ljubavna situacija je takođe odlična i jako si zadovoljna i ovim segmentom svog života. Uživaš pored voljene osobe, a vaš odnos biva jači iz dana u dan. Slobodno se prepustite osećanjima, oboje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 18. januar   24. januar

Pred tobom je još jedna mirna nedelja, bez mnogo obaveza i zadataka. Iskoristi slobodno vreme da se odmoriš i opustiš, kako bi napunila baterije za ono što ti predstoji. Pripremi se na vreme za nove radne pobede. Ljubav donosi neke poteškoće, ali ništa strašno. Moguća su manja razočaranja ali šta god da se dešava neće narušiti odnos sa osobom do koje ti je stalo.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 18. januar   24. januar

Usporena si, manjka ti energije, raspoloženja i motivacije da se posvetiš poslu onako kako bi trebalo i kako si navikla. Možda si samo umorna i potrebno ti je da se odmoriš i regenerišeš kako bi mogla da budeš na visini zadatka. Na ljubavnom planu se dešavaju zanimljive stvari. Počinješ da se interesuješ za jednu osobu kojoj ne možeš da priznaš svoja osećanja ali pre nego što nastaviš da patiš u sebi, razmisli da li zaista ne smeš da joj kažeš da ti se dopada ili se samo plašiš reakcije.

rak 1 Nedeljni horoskop: 18. januar   24. januar

Povoljan period je pred tobom, naročito kada je reč o poslu. Sve što zamisliš i sve što radiš ti ide od ruke i imaš mnogo uspeha. Zadovoljna si i to te i motiviše da ideš dalje. Ljubavna situacija je takođe za poželeti! Od partnera dobijaš mnogo ljubavi, uživaš u njegovoj pažnji i nesebično mu uzvraćaš. Pravi ste golupčići!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice