nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. jun – 24. jun

LJUBAV: Turbulentan period u ljubavnom životu! Planetarni uticaj donosi energiju netolerancije, sukoba, oslobađanja napetosti kroz akciju. Ukoliko ste u odnosu koji se razgrađuje, nećete moći da ga okončate mirno. Ako ste u nekom komplikovanom ili nedefinisanom odnosu, nećete više hteti da trpite konfuziju i imaćete potrebu da razrešite stvari, možda i po kratkom postupku. Spremni ste da se zauzmete za sebe, što uopšte nije loše, ali ne dozvolite da vas osećanja preuzmu do te mere da postupate agresivno i nevicilizovano. Ovo važi i za slobodne Ovnove, čije okidače može pritisnuti svaka emotivna interakcija, naročito sa osobama koje vam se dopadaju, a ne pružaju vam nikakvu potvrdu i ohrabrenje. 

POSAO: Ključ uspeha u ovom periodu je kreativna saradnja i kolegijalnost – podelite svoje nove ideje sa drugima i ne odustajte od projekata koje ste započeli. Radite ono što je do vas – temeljno i posvećeno – a Univerzumu prepustite materijalizaciju. Možete steći podršku zanimljivih i uticajnih ljudi, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom. Finansijska situacija se može pogoršati, ali ne dozvolite da vas briga savlada, uskoro počinje bolji period. 

ZDRAVLJE: Samoća i boravak u prirodi su lek za vaše istanjene živce – napetost koju osećate morate da kanališete, da ne biste razvili neko fizičko oboljenje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. jun – 24. jun

LJUBAV: Ne gubite vreme ulažući energiju i osećanja u neki odnos koji nema perspektivu, u kome ne vidite sebe u budućnosti. Nemojte strahovati od samoće, pojaviće se neko ko će biti srećan što vas ima i kome ćete moći da date svoje srce sa poverenjem i uživanjem. Porodična situacija zahteva razgovore i pronalaženje rešenja za neke hitne probleme, a vi ste oslonac i izvor zdravog razuma u ovom periodu – svi se obraćaju vama. Nemate vremena da se posvetite sebi i svojoj emotivnoj potrazi, ili negovanju partnerskog odnosa, pa ćete to morati da radite usput, u trku, dok rešavate sve ostalo i odgovarate na razne zahteve i potrebe svih oko vas. 

POSAO: Ako tražite novi posao ili pokrećete novi projekat u okviru posla kojim se bavite, u ovom periodu se možete suočiti sa neuspehom. Ukoliko se bavite umetnošću, ili nekim kreativnim poslom, ovo će biti produktivan period za vas. Nove informacije će vas uskoro naterati da preispitate svoje postupke i način života, a materijalna dostignuća su pred vama. Zadržite smirenost i strpljenje, ukoliko budete u situaciji da se suočite sa nekim za koga ste sigurni da radi protiv vas. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije. Boravite u prirodi što više, šetajte, plivajte, sunčajte se i uživajte u životu. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. jun – 24. jun

LJUBAV: U ovom periodu osećate se uravnoteženo i stabilno, pa možete sebi da dozvolite da budete hrabriji, zahtevniji i provokativniji u ljubavi. Zvezde vam daju odlučnost koja vam je potrebna da preuzmete inicijativu i u partnerskim odnosima promenite ono što vam smeta i kod sebe i kod partnera. Ukoliko ste sami, možete očarati osobu koja vam se dopada, ali možete očarati i nekog bez ikakve namere da to učinite – nemojte se igrati nečijim osećanjima! 

POSAO: Planete vas podržavaju u svom naporima, ali nemojte se preopterećivati – ne prihvatajte dodatne zadatke i držite se poslova koje ste već isplanirali. Neka vaše ideje polako sazrevaju i pokušajte da budete strpljivi i da balansirate sa zahtevima drugih u vašem poslovnom okruženju. Neophodno je da se prilagođavate, a to vam nije baš lako. Očekujte finansijski priliv.

ZDRAVLJE: Stabilan period za vas. Mogući padovi energije, ukoliko ne uspevate da održite životni ritam i da se dovoljno naspavate. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. jun – 24. jun

LJUBAV: Emotivno polje vam je vezano za porodicu i kuću u ovom periodu. Posvetite se negovanju porodičnih odnosa, uređenju kuće, organizovanju porodičnih okupljanja. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, partnerova porodica je u fokusu u ovom periodu, što je izazovno za vas – budite smireni i velikodušni, da ne biste razočarali i povredili partnera. Slobodni Rakovi će se dobro zabavljati – prilike za flert i romanse su pred vama, možete malo da se opustite i ne mislite na ljubav kao na životno pitanje i problem. 

POSAO: Problemi u poslovnoj sferi od vas zahtevaju da se nosite sa neprijatnim obavezama, da razmišljate jasno i brzo donosite odluke. Može vam se otvoriti mogućnost da realizujete ideju koja će vam doneti uspeh. Lekcija koju vam ovaj ciklus donosi je da ne pokušavate da se borite sa svim odjednom, nego da odredite prioritete. Možete doći do znanja i informacija koje će vam omogućiti potvrdu sposobnosti i kompetencija. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je i da se zabavite, i da neko vreme provedete u samoći i razmišljanju, i da se krećete i da mirujete – pronađite ravnotežu u svojim različitim potrebama, da biste sačuvali zdravlje. 

Comments