4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 18. novembar  24. novembar

 

 

Naš savet ti je da ove nedelje budeš oprezna i da ne ulaziš u konflikt sa šefovima. Moguće je da te šefovi pritiskaju kako bi dala svoj maksimum ali uvek ima onih loših ljudi koji se trude da “ulove” tvoje greške. Ne brzaj, radi staloženo i strpljivo i čekaj svoj trenutak kada ćeš zablistati. Ovnovi koji su u vezi biće ljubomorni i svađaće se jer se voljena osoba ponaša čudno. Ne pravi odmah dramu, možda te partner samo testira. Slobodni Ovnovi prosto se ponašaju čudno; kada ti se neko sviđa čas se povlačiš, čas napadaš, te svojim ponašanjem zbunjuješ udvarače.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 18. novembar  24. novembar

Početkom nedelje bićeš malo nesigurna u sebe zbog grešaka iz prethodnog perioda. Ono što se dogodilo, i to neprijatno, ostavi iza sebe i kreni dalje. Budi spremna da odreaguješ na pravi način i nikako ne ulazi u konflikte sa nadređenima. Ako si u vezi znaj da ti se smeši mirna sedmica puna zanosa i strasti. Ako si slobodna imaćeš priliku da upoznaš srodnu dušu na nekoj svečanosti.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 18. novembar  24. novembar

Kod tebe na poslu jeste konfuzno i ne zna se tačno šta je čiji zadatak, te ti to sve stvara glavobolju i frustraciju. Potrudi se da radiš temeljno jer neke sitne greške mogu kasnije mnogo da te koštaju. Neko će u ovom periodu dobiti i ponudu koja se ne odbija, a koja može biti vezana za novi posao, projekat ili saradnju. Osoba koja ti se dopada neuporedivo više je zaintereovana za tebe iako to možda ne pokazuje direktno. Mada tebi ovi nesvakidašnji i neobični flertovi prijaju. Blizanci u vezi su potpuno nezainteresovani za partnerove želje. Pazi samo da tvoj i partnerov odnos zbog takvog ponašanja ne zahladi.

 

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 18. novembar  24. novembar

Ova poslovna sedmica je dosta dobra po tebe, mada računaj na to da će nivo tvoje energije biti smanjen, pa će ti povremeno biti teško da se boriš i izđeš na kraj i sa nekim svakodnevnim, uobičajenim obavezama. Ako si u vezi za tebe nema zime jer sve funkcioniše savršeno. Tebi i partneru na vezi svi zavide. Ako si slobodna, posveti se više društvenim aktivnostima jer nove ljubavi trenutno nema na vidiku.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Editors choice