ovan 1 Nedeljni horoskop: 18. oktobar  24. oktobar

LJUBAV: Ovnovi u vezi će ove nedelje imati malo naporan odnos sa partnerom. Nezadovoljstvo koje će biti prouzrokovano samo tvojim emocijama prema samom sebi će se odraziti na tvog partnera, što će izazvati ozbiljne svađe među vama. Izbegni takve nepotrebne konflitke tako što ćeš samo iskulirati. Slobodni Ovnovi su generalno depresivni i zbunjeni, tako da je najbolje možda da ove nedelje iskuliraš i odmoriš.

POSAO: Praviš sama sebi na poslu bespotrebne probleme. Pokušaj da se povučeš i da smiriš svoje misli kako ne bi pravila bespotrebne konflikte. Obim posla će ostati velik – navikni se. Bolja organizacija rasporeda će uticati na to da budeš u stanju da sve postigneš. Sasvim pristojno finansijsko stanje.

ZDRAVLJE: Pokušaj da ojačaš svoj imunitet, kako bi se zaštitila od prehlade koja bi mogla da te baci u krevet.

bik 1 Nedeljni horoskop: 18. oktobar  24. oktobar

LJUBAV: Slobodni Bikovi su jako isfrustrirani sopstvenim ljubavnim neuspesima, što će ove nedelje ti teško pasti pa nećeš biti najbolje društvo za bilo koga oko sebe. Iskuliraj i povuci se malo, kako bi iskulirala i došla sebi. Bikovi u vezi bi mogli da svoje finansijske frustracije projektuju na svog partnera, što bi moglo dovesti do nepotrebnog konflikta. Iskuliraj i smiri usijanu glavu. Biće sve okej.

POSAO: Previše razmišljanja oko nezgodne finansijske situacije dovodi do stresa na svakom aspektu tvog života, pa čak i na poslu. Tvoje neraspoloženje projektuješ na sve oko tebe što te dovodi u nezgodnu situaciju sa kolegama i nadležnima. Probaj da iskontrolišeš svoje emocije.

ZDRAVLJE: Problemi sa vratom i kičmom ti govore da je možda vreme da zameniš jastuk za neki malo udobniji, eventualno da zakažeš sebi masažu.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 18. oktobar  24. oktobar

LJUBAV: Blizanci u vezi imaju odličnu komunikaciju s partnerom, pa samim time uživaju sa njim. Tvoja kreativnost je primećena od strane tvoje druge polovine i to poboljšava tvoj odnos. Slobodni Blizanci uživaju u dejting načinu života i nemaju nameru da se još uvek smire, što je potpuno okej. Ovo je savršen period da otkriješ šta zaista želiš.

POSAO: Naporna nedelja na poslu će početi baš u ponedeljak. Previše obaveza koje su se nagomilale će biti duplirane. Polako, bez panike i radi jedno po jedno. Uz dobru komunikaciju sve možeš da postigneš, a zvezde su na tvojoj strani. Solidna finansijska situacija. Moguća ponuda da zaradiš koji dodatni dinar, što će te motivisati da radiš.

ZDRAVLJE: Obrati pažnju na svoj imunitet, bilo bi dobro vreme da se zaštitiš od prehlada i virusa sa dodatnim vitaminima koji su preko potrebni tvom organizmu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 18. oktobar  24. oktobar

LJUBAV: Rakovi u vezi baš uživaju u hedonizmu sa partnerom i pojačanom lavinom emocija koja ti jako prija. Kratko putovanje gde ćete biti potpuno sami, udaljeni od ostatka sveta bi vam jako prijalo. Slobodni Rakovi i dalje imaju povoljne aspekte za početak nove romanse koju priželjkuju već duži vremenski period.

POSAO: Nove stvari su na horizontu za tebe, pravo je vreme da napokon uradiš nešto za sebe kada je u pitanju posao i da napraviš promenu koju priželjkuješ već duži vremenski period. Tako ćeš poboljšati i svoju finansijsku situaciju, automatski.

ZDRAVLJE: Količina stresa bi mogla da ti prouzrukuje nepotrebnu anksioznost, tako da obrati pažnju gde trošiš svoje živce i energiju.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments