nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. septembar   24. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima osećate potrebu za promenom, kako biste ostali sveži i živi. Da biste došli do tog osveženja, potrebno je da prihvatite ono što sada osećate, odnosno, da priznate sebi neke stvari u vezi sa određenim emocijama, koje ste do sada ignorisali. Usporite i cenite ono što imate, poručuju zvezde. Slobodni Ovnovi su kritički raspoloženi – preispitujete stavove i ponašanje svih koji vas okružuju, a to vas ne čini baš omiljenom osobom u ovom periodu. Ako vas u ovom periodu razočara neko kome ste poklanjali pažnju, znajte da nije do te osobe, nego do vašeg nestrpljenja i kritičnosti.

POSAO: Ako želite da završite posao, morate biti aktivni, strpljivi i slušati uputstva – što vam neće baš najbolje ići, jer se osećate nestrpljivo i buntovno. Suočite se sa potrebom za promenama, razmislite o svojoj poziciji i postavite svoje ciljeve – kada saznate šta hoćete,uticaj planeta će biti na vašoj strani. 

ZDRAVLJE: Budite aktivni tokom dana, a veče neka bude vreme za odmor, opuštanje, intimu, druženje, kako biste zadržali emotivnu i psihološku ravnotežu i izbegli zdravstvene smetnje zbog preopterećenosti.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. septembar   24. septembar

LJUBAV: Ukoliko ste u poslednje vreme bili nepravedni prema partneru (recimo, zbog svoje tvrdoglavosti, koju sada uviđate), uputite jednostavno i toplo izvinjenje i posvetite se partneru sa više nežnosti i pažnje, pa ćete se iskupiti i produbiti bliskost. Slobodni Bikovi imaju šansu da upoznaju zanimljive osobe, ukoliko nastave da se kreću i žive aktivnim životom. Moguća romansa na kratkom putu, ili na nekom poslovnom skupu, nema potencijal da se pretvori u nešto više, ali neće vam škoditi. 

POSAO: Bikovi koji se bave kreativnim zanimanjima i umetnošću, imaće produktivan period i dobru priliku da promovišu svoj rad i steknu pažnju javnosti, uz veliko osećanje radosti i ispunjenosti. Dolaze informacije koje očekujete i koje će uticati na vaš profesionalni put. Ako morate da pregovarate, budite spremni na naporne i dugotrajne pregovore – ako želite da budu uspešni. 

ZDRAVLJE: Moguće variranje srčanog pritiska,  prolazne vrtoglavice i glavobolja. Ništa zabrinjavajuće, ali svakako znak da malo usporite, saberete se, odredite prioritete i više odmarate. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. septembar   24. septembar

LJUBAV: Veoma povoljan period za ljubavni život – vaša harizma je svima vidljiva, optimistično ste raspoloženi i partneru je prijatno u vašem društvu. Ako se osećate kao da ćete izgubiti strpljenje, umesto oštrih reči upotrebite šarm. Slobodni Blizanci će biti veoma privlačni i zapaženi – osećaćete se slobodno da izrazite svoje interesovanje, ili osećanja koja već neko vreme gajite prema određenoj osobi. 

POSAO: Promene koje nastupaju doneće vam nove mogućnosti za ostvarenje planova koje već imate, ali ćete morati da ih prilagodite zahtevima situacije. Imaćete priliku da uspostavite nove poslovne kontakte, koji će vam otvoriti vrata za nove poduhvate. 

ZDRAVLJE: Preispitujte svoja osećanja i vodite iskrene razgovore, kako biste bolje kanalisati emocije i održali emotivnu i duševnu ravnotežu, koja je ključ vašeg ukupnog zdravstvenog stanja u ovom periodu.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. septembar   24. septembar

LJUBAV: Vaše raspoloženje bi moglo da ostavi utisak na partnera da ste zahladneli i da se povlačite, pa zato obratite pažnju na njegovu potrebu za bliskošću i uverite ga da se osećanja nisu promenila. Slobodni Rakovi bi mogli da privuku brojne zainteresovane osobe – flertujte i uživajte, a iskrice koje lete na sve strane negde mogu i da zapale pravu strast. Prevaziđite stidljivost, ukoliko gajite dublja osećanja prema nekome i preuzmite inicijativu. 

POSAO: Suzdržite se od odluka koje bi rezultirale dugoročnim promenama i budite oprezni u prihvatanju predloga koji vam izazivaju sumnju. Ako potpisujete neke papire (ugovore), proverite još jednom uslove na koje pristajete svojim potpisom. Sačekajte da vam se perspektiva proširi i razjasni. 

ZDRAVLJE: Verujte svojoj intuiciji – osluškujte svoja osećanja i svoje telo, pa ćete moći da izbegnete štetne uticaje loših energija, kojih ima u vašem okruženju. Prijao bi vam odmor i promena sredine. 

Comments