Saznajte nedeljni horoskop: 19. april – 25. april za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, budite oprezni kome ispoljavate osećanja, jer ako imate onaj feeling da nešto tu nije kako treba – i da vam partner ne uliva osećaj poverenja ma koliko to želeli – poslušajte ga. Obratite pažnju na dela, a ne na reči. Ovnovi u vezi, da se ne biste zamarali razmišljajući šta partner zapravo misli, jednostavno ga pitajte i opušteno razgovarajte o stvarima koje vas interesuju. Planetarno poravnanje naglašava zajednički izlazak i kretanje – idite na koncert, u pozorište, bioskop, na izložbu – spojite lepo i korisno. Nemojte težiti emotivnom ispunjenju kroz neočekivane promene.

POSAO: Budite obazrivi, jer zvezde poručuju da se pripremite za pokušaje prevare vaših bivših poslovnih partnera (ako ste vlasnik ili ste na višem položaju privatne firme). Ne izazivajte potencijalno problematičnu situaciju nepromišljenim nastojanjima zbog svog nestrpljenja, već odvojte vreme da mirno procenite situaciju. Ovo je trenutak da svoj novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći, kao i vašoj porodici.

ZDRAVLJE: Slušajte svoj osećaj i organizam i vodite računa o sebi, pa ćete sačuvati snagu i zdravlje.

2 bik Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Ako ste bili usredsređeni na druge stvari, pa ste partnera stavili u drugi plan, sad je trenutak da mu to nadoknadite. Trenutno planetarno poravnanje će vam uskoro doneti dobre vesti, koje će povoljno uticati na vaš odnos. Ako je moguće, idite na putovanje o kom ste sanjali – nemojte čekati “pravi” trenutak jer se ne zna da li će doći, već delajte sad. Slobodni Bikovi, posebni događaji bi mogli biti na horizontu, koji će imati dublji uticaj na vaš život nego što trenutno možete da pretpostavite. Na vama je da budete aktivni i da dopustite da vam se stvari dešavaju.

POSAO: Zračite samopouzdanjem i time zavređujete poverenje kolega i nadređenih. Vaše poslovno putovanje će biti uspešno ako se unapred pripremite. Uskoro će doći do osećaja harmonije jer se mogu desiti iznenađujuće promene i nova dešavanja – samo budite strpljivi. Moguće poteškoće će vam pomoći da dokažete za šta ste sposobni. Ne odustajte od onoga što želite!

ZDRAVLJE: Osećate se prilično dobro, sa povremenim uzletima i padovima energije. Ne zapostavljajte redovno odmaranje.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da se primirite i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. To će povoljno uticati kako na vas, tako i na odnos sa partnerom, jer ćete uvideti određene stvari koje dosad niste, bićete zahvalni i opušteni, shvativši da treba da budete zadovoljni svojim životom. Slobodni Blizanci, možete dati šansu simpatiji – ili ne, na vama je. Nemojte dozvoliti da se osećate kao da drugoj strani nešto dugujete. Slušajte svoje srce, ali i razum.

POSAO: Bolje je da se ne opterećujete brojnim poslovima, jer preopterećenje može štetiti vašem zdravlju. Radite stvari temeljno i odgovorno, jednu po jednu, jer svako brzanje rezultira brljanjem. Budite oprezni ako treba da proverite finansijsku dokumentaciju. Trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti, što povoljno utiče na vaše najnovije planove.

ZDRAVLJE: Vedri ste i pozitivni, iako se povremeno javlja zamor i pad energije. Kad god imate prilike, praktikujte duge šetnje i kombinujte ih sa izležavanjem.

4 rak Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Ako imate bilo kakav problem ili nedoumicu sa partnerom, rešićete je uz otvoren razgovor, u okviru kog ćete ujedno proceniti svoja osećanja, ali i ponašanje. Verovatno se suočavate sa određenim pitanjima koja odavno izbegavate, pa se potrudite da ih rešite što pre, kako se oboje ne biste dalje mučili. Slobodnim Rakovima u ovom periodu najviše odgovara da se druže sa prijateljima, da izlaze, ali i da putuju – širom i van zemlje. Iako vas možda neko interesuje, i dalje držite distancu i niste spremni da napravite prvi korak, jer biste voleli da druga strana to učini.

POSAO: Poteškoće koje vas zabrinjavaju na radnom mestu rešavate uz odgovarajuću odlučnost, dok je ključ prosperiteta vaša savesnost. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene ishode, ali znate da to ne ide tako, pa morate pokazati strpljenje. Finansijski uspeh je nadohvat ruke, tako da se nemojte plašiti da zatražite ono što ste s pravom zaradili.

ZDRAVLJE: U ovom periodu vam treba opuštanje i odmaranje koje je jednako aktivnosti i naporu kom ste izloženi svakog dana.

5 lav Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Slobodni Lavovi, mnogi od vas će primetiti aktiviranje intenzivnih ljubavnih dešavanja, ali morate uzeti u obzir trenutne aspekte planeta sa Neptunom – planetom iluzija – koji, iako harmonični, nose potencijalno lažnu energiju. Ako nastavite da potiskujete svoje prave emocije o aktuelnim pitanjima, patićete. Razmislite kako da neometano unesete neophodne promene u svoj život. Lavovi u vezi, astralna konfiguracija podrazumeva da ćete morati da provedete izvesno vreme analizirajući svoje ponašanje. Ako vas partner nervira u ovom periodu, razmislite o svojim očekivanjima i osećanjima, umesto da ga kritikujete i vaspitavate.

POSAO: Uskoro ćete se naći na potpuno novom putu za koji podrobno treba da se pripremite kako bi vas doveo do uspeha. Pojedine poslovne planove ćete morati da prekrojite i reorganizujete svoj dnevni raspored, dan za danom. Trudite se da sa svim poslovnim saradnicima, partnerima i klijentima sačuvate korektne i ljubazne odnose.

ZDRAVLJE: Meditirajte, šetajte, opuštajte se – angažujte telo, umirite um.

6 devica Nedeljni horoskop: 19. april   25. april

LJUBAV: Slobodne Device, zvezde trenutno ne predviđaju blistave događaje u vašem ljubavnom životu, ali to ne treba da vas frustrira. Vrlo je izvesno da u ovom periodu želite da budete sami i da vas ništa ne pomera, što je sasvim normalno. Dajte sebi vremena koliko god je potrebno. Device u vezi, možda bi bilo bolje da usporite umesto da brzate, jer ne želite toliko da opteretite partnera, pogotovo ako trenutno nema rešenje. Sačekajte povoljniji momenat da razgovarate o planovima za budućnost i načinima na koje ćete ih realizovati.

POSAO: Čak i mali uspesi na radnom mestu ispuniće vas optimalnom dozom optimizma kako biste nastavili dalje. Pred vama su bitne odluke, ali nemojte žuriti da ih donesete. Posmatrajte kako se stvari odvijaju, uočite gde i kako možete dobiti podršku za svoje zamisli, pa ćete prevazići prepreke.

ZDRAVLJE: Ako ste se ulenjili ili osećate pad energije, uvedite rekreativnu disciplinu koja će vam prijati i mentalno i fizički.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments